- Konu Sahibi aycaaaaaaa
sen kalp atışını duymadınmı seninkide baamıştır aslnda ?
5. Haftada gittim ayın 17 sine randevu verdi tabi özellikle 15 gün sonrasına verdi bende bekliyorum canım:18::18::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen kalp atışını duymadınmı seninkide baamıştır aslnda ?
zaten yatarak kullnabilirsin canım içeri gönderdikten sonra en az 1 saat yat kalkarsan geri gelir ,daha önce kullandığım içn biliyorum...
Ben ucunu içeri koyup hemen ilacı boşaltıyodum 5 dk yatıp kalkıyodum ve tabi ayağa kalktığımda akan bişeyler oluyodu akıntı zannediyodum onu, yanlış uygulamışım demekki:26::26::26:
Arkadaşlar bende doktora gitmedim kızımda günüm geçtiği gün koşmuştum bu sefer kalp atışını duyacak kadar beklemek istiyorum hepsi aradan çıksın diyorum ama bi yandan da sorun varmıdır gitsem m diye içim içimi yiyor:18:
kızlar merhaba
ben dün geceden beri iyi hissetmiyorum kendimi..
içim bulanıyor canım bişey istemiyor yemek adı bile duymak istemiyorum
neden bu kadar çabuk başladı anlamadım gitti..
oğlumda 1.5 ay bişey hissetmemiştim
bunda kaldığım günden beri hep yorgunluk halsizlik var zaten
bide şimdi bu bulantılar başladı..
2 gündür sütte içemiyorum yaa
çok üzülüyorumm ..
biraz işim va onları halledip geleyim yazdıklarınızı okurum öpüldünüzz
Büyük bir trafik kazası geçirmiştim.Pelvisim ayrıldı,kalçam 3 yerinden kırıldı ve kalçamda platin var şuan.O yüzden canım
Benim gibi ;((
Doktorum telefondA, süt yerine ayran iç bol bol dedi, limonlu zencefilli su al rahatlarsın dedi.
Meyve ye, galeta bastırır dedi, ama zor, benim ilk ama yine de var
Arkadaşım üzülme belki makine ölçümü yapamamıştır hem kese boş olsa dktr söylerdi üzülüp bebeğini de etkileme ...
Geçmişi gözden geçirdim,bebişinin kalp sesini duyan arkadaşların gözü aydın Allah hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin,darısı diğer arkadaşların ve benimde başimıza inşaAllah..
birakmam tatlim ama istahim yok sanki
muz yiyorum en cok sut iciyorum
balik filan da yiyeyimm bari teyzesi ya gormek icin cok sabirsizlaniyorum
ya bugunler gecseydi gorseydim minigimi icim rahatlardi inan cok heyacanliyim
Muz yemen çok iyi Cnm ileride kramp olmaması
İçin çok iyu ama fazla yeme tatlım kilo aldiriyir
Cnm bebisi görmek istiyirsan dr git
Canım eğer kanaman yada lekelenmen yoksa öyle Aman aman bi ağrında yoksa 1 hafta 2 hafta beklemekten bişey olmaz:) erken gitmek bi işe yaramıyo ztn nslsa kalp atışını görene kdr insan hep tedirginlik yaşıyor.
erken ama teyzesi orda gorsenmezse erken gitdigim icin uzulurumMuz yemen çok iyi Cnm ileride kramp olmaması
Muz yemen çok iyi Cnm ileride kramp olmaması
migdenmi bulaniyor canimayy bende sadece muz yiyorum baska bişi yiyemiyorum ölücem açlıktan ama kokulara bile dayanamıyorum
ewt migdem cok bulaniyo 6+6 haftalik bnmkimigdenmi bulaniyor canim
ka haftalik senin bebegin?
bende henuz baslamadi bulantilar
Bu durumda kalp atışı ortalama kaçıncı haftada duyulur acaba???kaçıncı haftada gitsem??kanamam veya öyle aşırı bir ağrım yok şükür...
Bnm yarin tam 7 hafta olucak we doktor randewum war kalp atisi icin ins. Duyulur gideceginiz zaman sikisik gidin oyle daha kolay duyuluyo
ewt migdem cok bulaniyo 6+6 haftalik bnmki
olmaz ağlanmaaazzz üzülünmezzz :) bak her şey yolundayken evhamlanıp üzülmek ayıp oluyor ama bebeciğe :) üzme bebişin annesini kızar bak sana sonra :)Kızlar eşimle konuştum salya sümük, aradım dr araştırdın mı dedim soracağı kişi orda yokmuş bende ağalamaya başladım benim içim rahat değil bebeği göremediğimiz için dedim o da doktorun yüz ifadesinde bir şey yoktu o para almak için iki hafta sonra gelin dedi dedi, bende oğlumda görmüştük başka doktora gidelim devlette 23 üne aldım randevu ben o kadar bekleyemem dedim tamam ben doktor bakıcam şimdi dedi:))) dua edin ne olur iyi bir tane bulsun göreyim aklım çıktı iki gündür ağla ağla başım ağrıyor
inşallah hayırlısı ile kalp atışını duyarsın. yarın iyi haberlerini bekliyoruz:))
artık mide bulantısı olanlara imreniyorum neredeyse... ben de hala hiçbir belirti yok(