- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
canim benim ben inaniyorum hersey yolunda inanCanım inşallah öyledir 3 gündür ağlıyorum ya yoksa ya boşsa diye veren de Rabbim alan da O verdiklerine razı gelmeyi nasip etsin
şimdi kontrole gittim iş yerime yakın bir tıp merkezinde, karından sadece kese ve küçük bir yuvarlak göründü, bebeği besleyecek bir şeymiş o. kalbi karından duyulmayınca alttan baktı. kalp atışlarını duydum minişimin :) herhangi bir kanama görmedi kese etrafında. ama kesem biraz şekilsiz, yuvarlak olması gerekirken ince uzun. bu doktor progestan kullanmama gerek olmadığını söyledi.
sonra kendi doktorumla konuştum, eski kanı atıyor olabileceğimi söyledi. yine de ilaç kullanmamı istedi. kalbini duyduğumuz için telaş etmememi ama yine de her gebelikte %3 düşük ihtimali olduğunu söyledi. içim rahatladı biraz. ama hala kahverengi akıntım devam ediyor. progestana başlıyorum.
evet sat 29 Ekim :)
canim benim ben inaniyorum hersey yolunda inan
uzulme bos yere doktorlar boyledirler mutlaka anneyi uzmeye bir sey bulu verirler
Merhaba arkadaşlar.Benimde tahmini doğumum ağustos gözüküyor ama zorunlu sezeryan olucam.oyüzden Allahın izniyle doğum temmuzda olacak.
yok canım bebeğin boyudur o kesenin ki değil sonuçta kalbini dinleyebildiğinize göre cihaz boyunuda ölçmüştür için rahat olsun sapa sağlam bebeğin:)
canım kalp atışını duydun demek çok sevindim.progestana başla bencede sonuçta düşük riski olanlara veriliyo ,ama herzamankinden daha fazla dikkat et kendine ,nebiyim akşamları eve gidnce hemen yat dinlen mesela ben öyle yapıyorum bende senin gibi çalışıyorum gün içinde vücut yoruluyor....
birakmam tatlim ama istahim yok sankiTatlım benim yegenimi aç birakma sen hamissin
vitaminli şeyler ye bak bende şu icmiyordum
bobreklerimde kum olustu Cnm suyunu yesilligini
sutunu meyvenin balığını bol bol tüketme calsiyum
çok önemli tatlı bebek senin depondan beslenir
ve calsiyum eksik olursa kemiklerin ve dişlerin olumsuz
etkilenur çok iyi bsk kendine tatlım bebis de güçlü ve sağlıklı
olsun
inşallah canım
hoş geldin neden zorunlu?
kızlar merhaba
ben dün geceden beri iyi hissetmiyorum kendimi..
içim bulanıyor canım bişey istemiyor yemek adı bile duymak istemiyorum
neden bu kadar çabuk başladı anlamadım gitti..
oğlumda 1.5 ay bişey hissetmemiştim
bunda kaldığım günden beri hep yorgunluk halsizlik var zaten
bide şimdi bu bulantılar başladı..
2 gündür sütte içemiyorum yaa
çok üzülüyorumm..
biraz işim va onları halledip geleyim yazdıklarınızı okurum öpüldünüzz
Büyük bir trafik kazası geçirmiştim.Pelvisim ayrıldı,kalçam 3 yerinden kırıldı ve kalçamda platin var şuan.O yüzden canım
çok şükür zor da olsa duydum canım. dün hiç kalkamadım yerimden, bugün de başım ağrıyo biraz stresten sanırım. eve gidince eşim gelene kadar taraım biraz baş ağrım geçsin
yalnız ben bu progestanı kullanamadım yaalttan fitil gibi yerleştirmem gerekiyor, beceremedim :) bir de evde denerim artık..
Geçmişi gözden geçirdim,bebişinin kalp sesini duyan arkadaşların gözü aydın Allah hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin,darısı diğer arkadaşların ve benimde başimıza inşaAllah..
Büyük bir trafik kazası geçirmiştim.Pelvisim ayrıldı,kalçam 3 yerinden kırıldı ve kalçamda platin var şuan.
O yüzden canım
zaten yatarak kullnabilirsin canım içeri gönderdikten sonra en az 1 saat yat kalkarsan geri gelir ,daha önce kullandığım içn biliyorum...
Canım inşallah öyledir 3 gündür ağlıyorum ya yoksa ya boşsa diye veren de Rabbim alan da O verdiklerine razı gelmeyi nasip etsin
peki çok mu içeri sokmam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?