İlköğretim Yorum ve Soruları 2014 2015çocuğu 1, sinifa başlıcak annelerin paylasim alani

ekim.29

Allahumme Ya Mübdi
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
3.838
39
358
35
Kırıkkale
Merhaba hanimlar bu sene çocuğunu 1.sinifa yazdrack anneler nerelerdsnz okullar bitti sayilar yeni kayitlara az bi zamn vr buada paylaşımda bulunalim nasl bi okul tercihi ogretmn secmde nelere dikkat etmliyz paylasmlari bekliyorum

merhaba

Benimde kızım bu sene 1. sınıfa başlayacak şimdi kreşte. Ay sonunda yıl sonu gösterimiz var ve artık kreş hikayemiz bitip ilkokul hikayemiz başlayacak.

Okul tercihimizi çok düşünerek sonunda kolej yönünde kullandık ve kayıdını yaptırdık, uygunda bir fiyat aldık umarım hayırlı olur. Bundan sonra bende ne olucak bilmiyorum

Çevremde gerçekten iyi öğretmenleri olan ve sinif ortalaması çok kalabalik olmayan bir devlet okulu olsaydı bende devlete verirdim kesin..

Benm bulundgm sehirde genel olarak sinif ortalamasi 25 i gecmiyo dev okulu olarak çok cok iyi bnce eskiden 40 50 kişilik sinflrda okuduk dediginz gibi ogretmenizde umdugumuz gibi cikarsa ne ala

ARkadaşlar ilk okula başlayacak çocuklarınız kaç aylık. Ben çok kararsızım eylülde kızım 65 aylık olacak. Anaokulu öğretmenimiz gönderin seneye sıkılır diyor ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Gönderirsem ezilir diye korkuyorum.

Benim kız 2008-8.ay doğumlu onun için tam zamanı, bende geç başlamasının daha uygun olacağını düşündüğüm için geçen sene vermedim 2 sene kreşe gitti. Aslında geçen senede toplama çıkarma geometri .. vss biliyordu ama ben üstüne gitmedim hiç zamanında ve okulda öğrensin istiyorum artık bundan sona bu çocuk yıl kaybetmezse en az 16 yıl okula gidecek.

Şimdi gayet hazır ve çok istiyor İlkokula başlamayı, okuma yazma öğrenmeyi ...

Ne güzel ins ilkokul hayatndada basarli olur benm kızımda cok istekli simdiden nezamn okula baslicaz diyo umarm bu istek hep devm eder

Ne güzel ins ilkokul hayatndada basarli olur benm kızımda cok istekli simdiden nezamn okula baslicaz diyo umarm bu istek hep devm eder

Allah çocuklarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırır inşallah, Eğer öğretmeni iyi olursa ve bizlerde takip eder ilgilenirsek eminim güzel olur

Mesela benim kızım için büyük hedeflerim hiç yok sadece mutlu bir çocuk olsun istiyorum sevdiği mesleğe ulaşsın istiyorum mesela şimdi aşçı olmak istiyor tabi kızım diyorum sen ne olmak istersen o olucak yeterki elinden gelen gayreti göster

herkez bu çocuktan baya iyi şeyler olucak diyor, kızımın bazı konularda kreşler ve 1.sınıflar arasındaki yarışmalarda birincilği olmuştu ama ben sadece kızım mutlu oldu diye sevindim
sadece kolejde başarısız olursa kesinlikle devam ettirmem ite kaka okuyacaksa o kadar para harcamaya gerek yok diye düşünüyorum ama bunu not olarak değerlendirmeyeceğim çalışması hevesi istekliliği hep izleyeceğim bunu

Birde İlkokul çok önemli ben ilkokulda matematiği sevmedim sonraki hiçbir eğitim hayatımda matematiğim iyi olmadı şuan Finans iş yapsamd

Aynen size katiliyrm kendi gönlü neyi arzu ederse onu ister basmzdan gectgii icin biliyrm zorlamm hic bi zaman ben kizmdn daha istekliym sanki ben baslicam bugn karneyi almaya gittik sonkez ogretmenimze sordm gondermemi kizmn basarili olacagini soyledi umarm oylede olur kayitlar int uzerndn olacak dimi burdan bildklermzi duydklrmzi paylasalm ins matemetigi sevmeyip finansci olmkta cok iyiymiş ;-)

evet benim oğlumda başlıycak bu yıl ilkokula bende cok heycanlıyım inşallah isteyerek ve severek gider öğretmeni ve arkadaşlarını sevmesi yarıyarıya işi hallediyo zaten .Bende başta devlet okulu araştırdım cevremde bulamadım uygun bi okul özel okula yazdırdım bakalım yaşayarak görücez.Oğlum ilk girdiği ortama zor adapte olan bi cocuk öyle hemen alışamaz kreşe başladığındada zor alışmıştı.Bu yüzden ilkokula başlayacagı okulun yaz okuluna kayıt yaptırdım hem okula alışır tanır hemde ilk başladığında bocalamaz.

İnşallah hersey gonlunzce olur biz hala beklemdyz dev okulu icin benm kizm cok giriskn hic bir ortamda yabncilk cekmiyo o yondn sansliyim suan bnde kurs arayışı içindeyim yazi boş gecrsn istemiyrm

benim oğlum da başlayacak 1.sınıfa.2008 temmuzlu.İnşallah anasınıfındaki gibi derse isteksiz olmaz,bizi uğraştıracak gibi.

Hayırlı olsun inşallah güzel bir eğitim hayatları olur ... Yaz okuluna vererek çok doğru bir karar vermişsiniz bence..

Hangi okula verdiniz?

merhaba,
benim oğlum da eylülde 67 aylık olacak. 18 aydan beri kreşe gittiği ve pedegog ilkokula başlamalı dediği için kayıt yaptırdık. tercihimizi özel okuldan yana kullandık. malumunuz üzere bu adrese dayalı kayıt sistemi ve sınıf mevcutlarının kalabalıklığı beni tedirgin ediyor. umarım herşey gönlümüzce olur.

Hayirli olsn okulunuz ilkokul ortaokul ayrımından sonra okullarr eskisi gibi kalablk degl en fazla 25 kişilik sınıf mevcudu dev okul kayitlari henüz baslamdi biz beklemdyz

25 kişilik mevcut mu? Sanırım istanbulda yaşamıyorsunuz. Arkadaşımın 2. Sınıfa geçen kızı 58 kişilik sınıfta okuyor. Buralarda özel okul mevcudu o kadar...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet istda yaşamıyorm benm bulundgm şehirde bu şekilde istisnalar var dr elbet ama en azindan kizimi yazdrcam okul un ortalama sinif mevcudu bu sekilde ablamn kizda dev okulunda s.mevcudu 26 gorumcemn kiznn gitti okuldaki s.mevcudu 15 sanrm şehrimdn dolayi sansliyim

Hayirli olsn okulunuz ilkokul ortaokul ayrımından sonra okullarr eskisi gibi kalablk degl en fazla 25 kişilik sınıf mevcudu dev okul kayitlari henüz baslamdi biz beklemdyz

bu hangi il ya,ne güzelmiş.25 kişilik sınıf mı varmış.Şanslısınız.Biz de bekliyoruz şuan,bakalım istediğimiz öğretmene düşecek mi oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…