İlköğretim Yorum ve Soruları 2014-2015 yılında ilkokul 1. Sınıf olacak kuzuların annelerinin paylaşım alanı

anneveoglusu

Alper'im ve Ömer'im hayatımın anlamları
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
23.519
33.351
798
Merhabalar benim kuzum bu yıl birinci sınıf olacak o kadar çok şey duyuyorum ki birinci sınıf geçirmiş annelerden korkuyorum
okulların açılmasına az kalmış iken sayfamızı açayım deneyimlerimizi yazalım diyorum birinci sınıf anneleri olarak ne dersiniz

biz özel okula yazdırdık kuzumu bakalım nasıl olacak

sizlerde durum nasıl

Bizde çok heyecanlıyız, kıyafetlerini daha almadık 15. i haftası için yıllık izin aldım o hafta ben okula götürüp getireyim diye inşallah bütün çocuklarımız için güzel bir okul hayatı başlamıştır

İnsallah...rabbim butun kuzucuklara zihin acikligi versin
bende bunu merak ediyodum.ilk gunler gitmelimiyim acaba.kreste ilk gun birakip gelmistik,bir sorunda yasamadik ama simdi ilk teneffus anneler orda oluyomus dogrumu.ciktiginda herkesin annesi orda olupta beni goremezse kendini kotu hisseder heralde.

Bu biraz kendim icin sanırım bu duyguyu yaşamak istedim ama beklemiyorum bekleyende lobide falan çocuklar görmüyor onları ben sabah bırakıyorum akşamda alıyorum hatta suan çıkmalarıni beklerken yazıyorum :):)

Bizimki servisle gidiyo malesef. Ilk günde siz gelmeyin,ben servisle gitmeyi seviyorum demişti(geçen yıl kreşede servisle gitti)biz arkasından gittik.

Bizim evimiz çok yakın olduğu için yürüyerek gelip gidecek.. Bu hafta okulu tanıyıp alışarak geçirdikleri bir hafta sanırım gelişimi görmek için sabırsızlanıyorum bugün sabah beden dersleri vardı

Aynı durumdayız sanırım,çocuklar daha sakin. Biran önce başlasalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…