2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Nasıl gidiyor Hazırlıklar

Tek kelimeyle sıfır. Hiç bir şey yapmıyorum, yapamıyorum. Çünkü henüz Ankara'ya taşınmadım

Havlu aldım markafoniden geçen gün. Dantela marka. Hiç kullanmadığım için merak ettim sipariş verdim. KArgoyla beraber iki havlu 40 liraya geliyor. Daha elime ulaşmadı. Elime alınca fotoğraflayıp yorum yapacağım.

Nasıl gidiyor Hazırlıklar

araştırmalar devam ediyor, bir de çok hoşuma giden pratik minik alet vb biriktirmeye başladım birkaç hafta sonra hızlanmam lazım, sende durumlar nasıl?

banyo havlusu herhalde yoksa pahalı geldi bana, gerçi ben yüz havlusu ve mutfak el havlusu alıyorum sadece dantelsiz, süssüz sadece yumuşak ve renkli ankara'ya taşındıktan sonra zamanın ne kadar olacak ya da hafta sonları gidip yavaştan yaparsın belki alışverişi.

Biz evimizi yaptırmaya başladık. Tesisat boruları değişti, döşeniyor şuanda... Bir haftaya kadar da banyomuz için fayans modeli bakmaya gidicez. Bi yandan da çeyiz alıyorum. Türkiye yi bitirdim çinden alışveriş yapıyorum

şimdiye kadar hersey yolunda elhamdülillah...

Ankara'ya ocak sonu gibi taşınmayı umuyorum. Düğüne daha var, taa ağustos 29da. Dert etmiyorum muhakkak rahat rahat yetiştiririm de işte insan hevesleniyor da alamıyor.

Maalesef el yüz havlusu. Pahalı olduğunu biliyorum, normalde sevmem pahalı alışverişi ama işte bir kerelik denemek maksatlı aldım. Teklileri 25 lira kadardı. İkilisi 35ti, kargoyla 40 tl oldu. Bakalım inşallah pişman olmam.

Ama bi gelsin elime kargom, hemen yorumumu yapacağım buraya. Güzelse tavsiye ederim.

ben kendimi araştırma yaparak frenliyorum, diyorum ki nasıl olsa zamanım var e kenarda parasını tutabiliyorum en azından iyice araştırıp tam istediklerimi alacağım diye. bir de minik şeyler alıyorum arada yer tutmayan kırılmayacak ama küçük detaylar hani sonradan onları aramaya zaman harcamayayım dolanırken gözüme çarpan şeyler :)

Olsun canım herşey zamanla oluyor zaten. Gönlüne göre olur İnşallah herşey. Bende ne zamandır birşey alamıyorum, almakta çok istiyorumda biraz taksitlerim rahatlasın diyorum.

araştırmalar devam ediyor, bir de çok hoşuma giden pratik minik alet vb biriktirmeye başladım birkaç hafta sonra hızlanmam lazım, sende durumlar nasıl?

Bende durgun şu sıralar canım, acele etmiyorum taksitlerim rahatlasın istiyorum.
Pizza Keseceğidir, Kepçe, Kevgir,Rende dir vs bu tarz eşyalara bakmaya başladım :)
Aralıkta biraz almak istiyorum açıkçası. Bu ayda kendimi tutuyorum
Gönlünce Olsun Herşey İnşallah canım

Maşallah canım
Herşey gönlünüze göre olsun sizinde

Hepsi ne kadar güzel
Beyaz Eşyalar bitmiş oh Maşallah
Mutlulukla Kullanmanız Dileğiyle

aynen ben de kepçe, kirli kaşıklık, maşa vb şeyler bakıyorum düşük fiyatlı ve az yer tutan şeyler

çok güzeller iyi günlerde kullan canım

Bana mı yazdın bilmiyorum canm ama hepimiz İnşallah hayal dolu aldığımız her çeyiz parçamızı mutlulukla Kullanırız İnşallah

çeyizimde eksik olanlarda yerini aldılar

Eksikler bitiyor Maşallah canım iMutlulukla kullan İnşallah

aynen ben de kepçe, kirli kaşıklık, maşa vb şeyler bakıyorum düşük fiyatlı ve az yer tutan şeyler

Bende Kaşıklığımı, Kirli Kaşıklığımı falan aldm canım.
Baktıklarım
Maşa
Açacak
Ceviz-Fındık Kıracağı
Yumurta Süreceği
Spatula
Şekerlik
Limon sıkacağı
vs bunlara bakacağım. Bugün Kıracaklarımızı ve Açacağımızı Aldık

Son düzenleme:
Ceviz ve Fındık Kıracağımız

Birde Magnetli Açacağımız var ama resmi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…