2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Periiiim çook teşekkür ederim kuzum, daha güzelleri senin olsun ki öyle de tatlım

Canımsınnn, Ne demek Senin herşeyin çok güzel. Allah'ım mutlu günlerimizde sevdiklerimizle kullandırmayı nasip etsin

Sağolasın canım.
Baktımda öyleymiş canım. Üzüldüm bak şimdi içime bişi oturdu sanki.
Yeni evlerde biraz ufak yapıyorlar kabul ama genelde de 70-80 cm oluyor canım.
Neysee ona göre ev bakarkende dikkat edicizz :)
Altta istemedim ben buzluk.
Birde Şuna dikkat et canım Kaç Lt.
Bir tane buzdolabı vardı yükseklik daha yüksekti. Ama içine bak litresi çok daha düşüktü.
Bizimkininde tam tersi en biraz var işte, yükseklik yok ve diğerlerinden daha da yüksek iç hacmi.
473L bizimki. Sende bakarsın canım hangisi içinize siniyorsa , İnşallah gönlünüze göre olur

Son düzenleme:

offf off canım ya seni üzmek istemedim biliyorsun dimi off keske söylemeseydim
aslında bende istemiyorum buzluk altta boyum uzun ama yinede buzdolabının üstünü her zaman kullanıcam ve zor geliyo bana
içime sinen kesinlikle senin aldıgın bayılıyorum hatta beyaz eşya ne olsun diyen ben onu bambaska görüyorum bide bizim buralarda mutfaklar baya kücük oluyor artık koyacak yerde bulamam diye korkuyorum arcelik falanmı bakıcam artık off gercekten cok kullanıslı içi gecnis buzlugu ayrı geniş buzluk bizim için çok önemli bence yani calısan için

Yok canım üzmek ne demek. Herşeyin hayırlısı, Benim gördüğümde hani buzdolabı sıfır yanaşmasın diye boşlukta bırakıyorlar ya İnşallah sığar...
Canım Arçelikte Beko da Siemenste güzel markalar. Biz Samsung almasaydı Siemens ya da Beko derdim.
Siemens biraz daha tuzlu. Beko ya da bak derim. Fiyatları açısından güzel. Kendi ürünleride güzel.

inşallah sıgar canım gerci eve göre degişiyor işte hatta semtine göre bile..mesela şimdi tasınacagımız ev gibi olsa ev sıgar ben cok istiyorum samsung aslında dedigim gibi ters olanlara baktım ama onlarda uzun oda ayrı birsey daha önce demiştim bizim evdeki camasır makinesi arcelik digerleri beko hatta daha öncekilerde bekoydu :44:fiyat olarak en büyük ve en uygun samsung baktıgım kadarıyla :44:siemens dedigin gibi tuzlu ona yanasamam dedigin gibi bekoyada bakmak lazım :44:

Olsun canım ters olsun iç hacmi geniş olsun.
Önemli olan seninde dediğin gibi genişlik.
Evet canım samsung sonra beko sora arçelik geliyor aslında.
İnşallah gönlünüze göre en iiyileri olur

Olsun canım ters olsun iç hacmi geniş olsun.
Önemli olan seninde dediğin gibi genişlik.
Evet canım samsung sonra beko sora arçelik geliyor aslında.
İnşallah gönlünüze göre en iiyileri olur

tersde bi ters geliyo bana ya
inşallah canım ama bakıyorumda bekonun buzdolaplarının bile ebatları birbirinden farklı :44: biz daha önce alırken eve hic bakmamıstık acaba o zaman standartmıydı :44:

samsung iyi mi kızlar beyaz eşyada biz ya Arçelik ya beko diyorduk ama siz ne diyorsunuz kafam karıştı şimdi

tersde bi ters geliyo bana ya
inşallah canım ama bakıyorumda bekonun buzdolaplarının bile ebatları birbirinden farklı :44: biz daha önce alırken eve hic bakmamıstık acaba o zaman standartmıydı :44:

Bilmem ki canım, içine girdikçe bakıyorsun işte :)
No Frost Hariçlerine bakma cnım. Onlar harici zaten ebat olarak ufaktır.

samsung iyi mi kızlar beyaz eşyada biz ya Arçelik ya beko diyorduk ama siz ne diyorsunuz kafam karıştı şimdi

Canımmm ben görmemişim yazını aynı dk cevap verip çıkmışım, özür diliyorum.
Samsung aldık biz, daha uygun ve buzdolabında yeni nesilde gerek teknolojik gerek dondurucu özelliklerinde iddialı olduğunu söylüyorlar.
Arçeliktense Beko yu daaha tavsiye ederim.
Bilmiyorum nedendir Arçeliğe pek ısınamıyorum ben :26:
Bekoda hem fiyatlar uygun hemde kalitesini beğeniyorum..
Siemens zaten tartışılmaz çok iyi ancak fiyatlar birazcık daha yüksek.

Amiiin güzel yürekli perim benim çookk teşekkür ederim

Nasılsın bu arada canım sohbet topiğinde karşılaşamıyoruz

evet canım bende kesinlikle öyle istiyorum bakalım artık

Canımm içimde kalmıştı sıkıntı yaptım ben bu 77 cm olayını
Anneme sordum 15 dk önce.
Geniş almışsınız ilk zamanlar için büyük gelsede sonra tam gelir rahat edersin dedi.
Evde ona göre bakacaksınız, her ev aynı olmuyor zaten diyip yeni ev alanlardan örnekler verdi geiş buzdolaplı :)
Birde bu çift kapılılar da ön plana çıktı ya çok. Onlarıda düşünüyor sonuçta artık ev sahipleri değil mi :44:
O yüzden içim rahatladı diyebilirim

Nasılsın bu arada canım sohbet topiğinde karşılaşamıyoruz

Evet kuzum denk gelip görüşemiyoruz. Aynıyım ben de, bildiğin gibi canım. Yalnızlıktan fena sıkıldım bu ara ama Sen nasılsın canım, vr mı bir gelişme? Aynanı da almışsın, güle güle kullan canım

Sağolasın canım, İnşallah her aldığımızı mutlulukla aşkla kullanalım
Yok canım gelişme, anneme diyip duruyorum Kasım düşnüüyoruz diye :)
Nasip inşallah olur.
Ben zaten isteme nişanı Ramazan bayrmında düşünüyorum canım, İnşallah

Ben burayı hiç bilmiyorumki geç kalmışım edam hiç söylemiyorsunbenide alın aranıza bende ekleyeyim aldıklarımı

Son düzenleme:

Çok mantıklı perim, arayı kısa tutmakta fayda var, kasımda ask baskadır diyosunuz ne güzel

Ben burayı hiç bilmiyorumki geç kalmışım edam hiç söylemiyorsunbenide alın aranıza bende ekleyeyim aldıklarımı

Ayaklı aynan çok güzel canım güle güle süslenbenimde aklımda var ayna ihtiyaç olur degilmi bakayım bende

Hoşgelidn canım Tekrardan o zaman
Teşekkür ederim beğenmiştim hem kendime hemde çeyizşme aldım
Gerçekten ben çok beğendim avondan aldım.

günaydınn kızlarr .)) bende geldım aranıza

Hoş geldin canım buyur tabi

Çok mantıklı perim, arayı kısa tutmakta fayda var, kasımda ask baskadır diyosunuz ne güzel

Kasımda aşk başka, imkanlar daha ılımlı olabilir canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…