- 1 Kasım 2014
- 202
- 119
- 38
Kimin aldığı önemli değil kuzum önemli olan barışma huzur olsun da kim saglarsa eline sağlıkBen mi? O benimkisini alsın yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimin aldığı önemli değil kuzum önemli olan barışma huzur olsun da kim saglarsa eline sağlıkBen mi? O benimkisini alsın yaa
İşte bu huyumu hiç sevmiyorum haklı da olsam haksızda olsam ilk adımı ondan bekliyorum, biliyorum çok yanlış yapıyorum ama.....Kimin aldığı önemli değil kuzum önemli olan barışma huzur olsun da kim saglarsa eline sağlık
Kız acil diyince birden panik yaptım, yapma böyle şeyler kalbime inecekti.. :)KIZLAAAAR acil yarrdım lütfen !!
önümüzdeki hafta pazrtsi eşimle tanışma yıldönümümüz..
sizden sürpriz hediye fikri felan bekliyorum...
sizce ne yapabilirm..
bir de biliyorsunuz eşimle ayrı şehirlerdeyiz..ama bi kaç günlüğüne burda oalcak..neler yapabilirim.....
acilllllllllllllllllllllll
canımm :) ay kusura bakmaheyecanlandırdım..çok mükemmle fikir amaaaKız acil diyince birden panik yaptım, yapma böyle şeyler kalbime inecekti.. :)
İlk anda aklıma otelde güzel bir gün geçirebilirsiniz? Akşam yemeği, mum ışığı falan vs..
Ayy bak şimdide nerde oturuyordun bilmiyorum ama Uludağa gidebilirsiniz ne güzel olur yaa:)
Sen beni dinle adım bekleme adım atİşte bu huyumu hiç sevmiyorum haklı da olsam haksızda olsam ilk adımı ondan bekliyorum, biliyorum çok yanlış yapıyorum ama.....
Vallahi aklıma bir şey gelmiyor umarım bişeler bulursun canımcanımm :) ay kusura bakmaheyecanlandırdım..çok mükemmle fikir amaaa
AMA BİZ SAHİL kentindeyiz ve uludağ a çok uzagız (
başka fikirler bulmamız gerekiyorrr..lütfeeeen yarıdm edin (
Ellerine sağlık güzel menü iyi dileklerin için çok teşekkür ederim caninsin kardeşim hoş buldukselam kızlar, mutlu günler
fatmacan hoşgeldin aramıza, evliliğin ve yuvan hayırlı olsun. çok kısa bir zamanda evlenmişsin o yüzden
biraz zamana ihtiyacınız var. birbirinizi tanımaya çalışın fırsat buldukça, ayrı olmanız mühim değil.
int, telefon sürekli görüşebilirsiniz.
kızlar, bende mutfağıma yeni alışıyorum. annemin evinde de yapıyordum ama şimdi daha farklı.
ben de çalışıoyorum ve kolaycıyım
menemen, z.yağlı fasulye, tavuk sote, pirinç bulgur pilavı, cacık
fırında makarna, makarna salatası, fırında tavuk, fırında kaşarlı patates, yufka böreği sodalı-peynirli
şehriye ve mercimek çorbası, bunlar benim fix yemeklerim kızlar. fikir olsun diye yazdım
özellikle fırında makarna çok doyurucu, kolay ve lezzetli, tavsiye ederim
Adım atmak şurda dursun, adamın attığı adıma bile karşılık veremiyorum Bugün kahvaltıda boğazım düğümlendi, konuşamadım, bi baktım iki gözüm iki çeşme.. çok duygusalım yaa hemen ağlayıveriyorumSen beni dinle adım bekleme adım at
Teşekkürler canım bende çalışıyorum, aynen birçoğunu bende yapıyorum ama eşime makarna yapınca dün mesala sanki baştan savmış gibi hissediyorum ne garip bir durumselam kızlar, mutlu günler
fatmacan hoşgeldin aramıza, evliliğin ve yuvan hayırlı olsun. çok kısa bir zamanda evlenmişsin o yüzden
biraz zamana ihtiyacınız var. birbirinizi tanımaya çalışın fırsat buldukça, ayrı olmanız mühim değil.
int, telefon sürekli görüşebilirsiniz.
kızlar, bende mutfağıma yeni alışıyorum. annemin evinde de yapıyordum ama şimdi daha farklı.
ben de çalışıoyorum ve kolaycıyım
menemen, z.yağlı fasulye, tavuk sote, pirinç bulgur pilavı, cacık
fırında makarna, makarna salatası, fırında tavuk, fırında kaşarlı patates, yufka böreği sodalı-peynirli
şehriye ve mercimek çorbası, bunlar benim fix yemeklerim kızlar. fikir olsun diye yazdım
özellikle fırında makarna çok doyurucu, kolay ve lezzetli, tavsiye ederim
Ay sahildemisin kız tekne turu yapsanıza ne güzel olur :)canımm :) ay kusura bakmaheyecanlandırdım..çok mükemmle fikir amaaa
AMA BİZ SAHİL kentindeyiz ve uludağ a çok uzagız (
başka fikirler bulmamız gerekiyorrr..lütfeeeen yarıdm edin (
Seni anlıyorum napsak ki bilemedim değişmez insan kolay kolay değiş diyemem sana ama bence çok büyük şeyler hariç küs kalinmamali yanlış anlama ben daha yeniyim artistlik yapmak değil derdim ama sen gel akşam halletAdım atmak şurda dursun, adamın attığı adıma bile karşılık veremiyorum Bugün kahvaltıda boğazım düğümlendi, konuşamadım, bi baktım iki gözüm iki çeşme.. çok duygusalım yaa hemen ağlayıveriyorum
Yok canım neden yanlış anlayım, biliyorum yaptığım şey hiç doğru değil, küs değiliz konuşuyorum ama hani eskisi gibi değilim, tatlı sevecen değilim yani.. Zaten akşama kadar bu durumu aşmam lazım yoksa bundan dolayı yine bir tartışma olur kesinSeni anlıyorum napsak ki bilemedim değişmez insan kolay kolay değiş diyemem sana ama bence çok büyük şeyler hariç küs kalinmamali yanlış anlama ben daha yeniyim artistlik yapmak değil derdim ama sen gel akşam hallet
Tartismadan ziyade senden soğumaya başlar kafası karışır annem erkek çocuk gibidir ilgi görmedi mi aklı kayar sogur kaçar der bence dediğin gibi akşama halletYok canım neden yanlış anlayım, biliyorum yaptığım şey hiç doğru değil, küs değiliz konuşuyorum ama hani eskisi gibi değilim, tatlı sevecen değilim yani.. Zaten akşama kadar bu durumu aşmam lazım yoksa bundan dolayı yine bir tartışma olur kesin
Ay zaten aynen öylee... Allah korusun.. bende kayacans gibi birşeyler düşüneyim bakalım neler yapabilirim diye:)Tartismadan ziyade senden soğumaya başlar kafası karışır annem erkek çocuk gibidir ilgi görmedi mi aklı kayar sogur kaçar der bence dediğin gibi akşama hallet
Çok şey düşünmeye gerek yok senin ki farklı bi durum napcagini yazcam sana şimdiAy zaten aynen öylee... Allah korusun.. bende kayacans gibi birşeyler düşüneyim bakalım neler yapabilirim diye:)
canım aslında olabilir :)Ay sahildemisin kız tekne turu yapsanıza ne güzel olur :)
uamrım umarımVallahi aklıma bir şey gelmiyor umarım bişeler bulursun canım
Ay canım duygularım alt üst oldu resmen, bende aşka geldim şimdi, benim eşim mektubu çok sever mektup yazabilirsin..canım aslında olabilir :)
bu fikri düşüneyim bir..