- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
Elbette canim... Üniversite 2.sınıfta aldım yavrumu 2 aylikti... Van kedisi... Masmavi gözler... Prenses dedim...yüreğimin evimin prensesi oldu... Aldığimdan bir kaç hafta sonra sağır olduğunu öğrendim... Onu daha da sevdim...ama çok üzülüyordum..duymuyor hiç bir sesi algılamiyordu.. sonra yazin memlekete geldik.. otobüsle 15 saat.. yavrum çıldırdı gelene kadar.. şu yolculuk ilacindan verdimse de Uyumadi...hep miyavladi ağladı... Yazı edirnede geçirdik geri donecegimiz zaman veterinere gidip anlattım uyumadigini vs söyledim... Biraz dozu arttırdı.. koyduk bagaja.. yine Uyumadi.. bide sağır olunca çok yüksek miyavliyordu.. velhasıl.. ilk mola yerine geldik.. inecekler varmış muavin bagaj kismini acar açmaz prenses fırlamış dışarıya.. adam ne olduğunu sasirmis.. kendi özel çantasındaydi ve kapaliydi çantası... Nasil açmış hiç bilmiyorum... Vel hasıl , muavin bana söyleyince şok geçirdim indim aşağıya sesleniyorum ama nafile sağır zaten duymaz... Bakindim bakındim yok.. 5 dakika o mola yerinde kalabildik.. bilmediğim yer.. yolculuğadevam etmek zzorundayız... Ağlaya ağlaya bindim otobüse.. sonra aradılar ki 2 saat sonra filan orda bir adam sahip çıkmış kediye bulmuşlar dendi... oyle ışte..
kiyamamki ben onaaa
kuzuum uzuldum cok, ne zor gelmistir onu oracikta birakmak..
insallah onu sahiplenenler iyu insanlrmistir..
hakkaten benim.kediyide biryere gotururken arabada nasil miyavliyoo .. korkudan sanirim..
yavrucak
bende benimkini daha az ufakken annemler disi diyebistemediler, koye biraktik..
agla agla nereye kadar.. 3 ay sonra aramaya gittik elimde resim herkeze sora sira ariyorum ki cok sukur gunlerce arayip umudumu aybettigim anda oracikta yol kenainda buldum..
nasil bagliyim kedime anlatamam.. tontisim benim :*