- 1 Kasım 2014
- 202
- 119
- 38
- 38
ah şu faturalar deli eder adamı gerçeken haklısın ama yapcak bişe yok düşünme sal çayıraAy teşekkür ederim kızlar vallahi böyle pratik yemeklere ihtiyacım var benim, ah şu fırınım da çok yakıyor, bu ay hep fırında yemek yaptım, malum faturalarayy gülesim geldi kendime niye düşünüyorum yahuu:)
hahahayyyy :) ben buralardayım gülüm :)tenhada yakalarsam mucuıuuk
lennn hataylı seni kapalı çarşıya götürür geri getirmem haaaa:)hahahayyyy :) ben buralardayım gülüm :)
olur ben seviyorum zaten orayı :) bak bizim payas sahili çok güzel ben de seni oraya götürürüm diye :)lennn hataylı seni kapalı çarşıya götürür geri getirmem haaaa:)
abuuu beni oraya atarsan bana kim bilir neler yaparsın cık cık ben senin bildigin kadınlardan degilim olmassss:)olur ben seviyorum zaten orayı :) bak bizim payas sahili çok güzel ben de seni oraya götürürüm diye :)
hehehe :) çok güldüm yaa :) yok kız ailecek mangal yapardık güzel olurdu :)abuuu beni oraya atarsan bana kim bilir neler yaparsın cık cık ben senin bildigin kadınlardan degilim olmassss:)
bak o olur etler içecekler benden yapması senden:)hehehe :) çok güldüm yaa :) yok kız ailecek mangal yapardık güzel olurdu :)
sana bi hatay kebabı yapalım da afiyetle yiyelim hep birlikte. neyse senin eşin bi gitsin gelsin belki nasip olur gercekten bi gün :) ayy inşallah olur ama :)bak o olur etler içecekler benden yapması senden:)
neden olmasın yaaa seve seve yazdım bunu aklıma kaçısın yokkkk:)sana bi hatay kebabı yapalım da afiyetle yiyelim hep birlikte. neyse senin eşin bi gitsin gelsin belki nasip olur gercekten bi gün :) ayy inşallah olur ama :)
yok kız hiç kaçmak olur mu :) eşlerimiz de meslektaş iyi anlaşırlar :)neden olmasın yaaa seve seve yazdım bunu aklıma kaçısın yokkkk:)
Valla saldım zaten:))ah şu faturalar deli eder adamı gerçeken haklısın ama yapcak bişe yok düşünme sal çayıra
Canım birde sulu yemek olması şart tabi eşim doymaz ki tek onla :)hepimizin ortak noktası ne yemek yapsam :) bak makarnalı rus salatası da çok güzel çok pratik işten geldiğinde hemen yapabileceğin bişey
hımm o zaman hafif bi yemek yaparsın. ben mesela makarnalı rus salatası yapınca yanına yufkadan gül böreği yapıyorum yanına başka 1 2 aparatiff daha öyle yiyoruz. ama benim eşim öyle şeyleri daha çok sevdiği için yani. damak zevki bu herkesin aynı olmuyo işte :)Canım birde sulu yemek olması şart tabi eşim doymaz ki tek onla :)
helalllll salllllllllValla saldım zaten:))
Yani tabi bizde bazen kahvaltı yapıyoruz akşamları mecburiyetten:) Ayhhh düşün düşün nereye kadar yaaahımm o zaman hafif bi yemek yaparsın. ben mesela makarnalı rus salatası yapınca yanına yufkadan gül böreği yapıyorum yanına başka 1 2 aparatiff daha öyle yiyoruz. ama benim eşim öyle şeyleri daha çok sevdiği için yani. damak zevki bu herkesin aynı olmuyo işte :)
aynen valla yaa. çok çeşitli yemek de çok uğraştırıyor çalışan bayanlar için zor oluyorYani tabi bizde bazen kahvaltı yapıyoruz akşamları mecburiyetten:) Ayhhh düşün düşün nereye kadar yaaa
Kahvaltıyı çok severim ve çok özen gösteririm, hafta sonu ayrı bi özen gösteririm tabi ama iş akşam yemeğine gelince foss resmen, şöyle bi başbaşa kalsam mutfağımla ama yorgun olmasam, değişik değişik şeyler yapsam yedirsemm, amanın aşka geldim resmen:)aynen valla yaa. çok çeşitli yemek de çok uğraştırıyor çalışan bayanlar için zor oluyor
canım yaa zor valla Allah çalışan tüm arkadaşlarıma yardım etsin. benim annem de çalışan bi bayandı ondan dolayı çok iyi biliyorum durumunzuKahvaltıyı çok severim ve çok özen gösteririm, hafta sonu ayrı bi özen gösteririm tabi ama iş akşam yemeğine gelince foss resmen, şöyle bi başbaşa kalsam mutfağımla ama yorgun olmasam, değişik değişik şeyler yapsam yedirsemm, amanın aşka geldim resmen:)
Allah razı olsun canım, çok şükür halimize..canım yaa zor valla Allah çalışan tüm arkadaşlarıma yardım etsin. benim annem de çalışan bi bayandı ondan dolayı çok iyi biliyorum durumunzu
çok şükür canımAllah razı olsun canım, çok şükür halimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?