- 1 Kasım 2014
- 202
- 119
- 38
Neden cok şukur dedin anlasamiyor musunuz[/QUOTE]Evet hataydalar çok şükür
yok anlasiyoruz sorun yok ama eşim ana kuzusu tehlike yaratabilir yakınlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden cok şukur dedin anlasamiyor musunuz[/QUOTE]Evet hataydalar çok şükür
Oyy saygı ve sevgi varsa aşk da gelir canim.. kaç yaş kucuk senden :)Adanada evlendim gorucu usulu evlendim birbirimizi tanimaya calisiyoruz esim benden kucuk
bencede çok güzel. Biraz fazla duygusal hep sessiz alingan gözü yaşlı birazda meslek yipratmis sanirimNe güzel bisey insanin eşini sevmesi. Sessizliği belkiağır basli olmasindandir ev iiçinde de öyle mi
Ne meslek yapiyor acaba?bencede çok güzel. Biraz fazla duygusal hep sessiz alingan gözü yaşlı birazda meslek yipratmis sanirim
nice nice 10 yıllara inşallah 4 yaş küçük bendenOyy saygı ve sevgi varsa aşk da gelir canim.. kaç yaş kucuk senden :)
Erkekler genelde sessiz olur... Ben esimi 10 yıldır tanıyorum... Hala aynıdır benden sessiz
kv aranın iyi olmasına sevindim allah bozmasin. Subay eşim yakinda gidiyor göreve tekirdağ Ergene bir süre ayrı kalacağızNe meslek yapiyor acaba?
Hadi yaa , ayrı kalacak olmanıza üzüldüm... Ne kadar sürecek ayrı kalma süreciniz...?kv aranın iyi olmasına sevindim allah bozmasin. Subay eşim yakinda gidiyor göreve tekirdağ Ergene bir süre ayrı kalacağız
ya ne güzel ama bence yipratici eşim istifa düşünüyor arada bi derdi var söylemedi halbuki aşk onun için bu iş bugunlerde bir korku var adamdaBenim kesimde uzman çavuş :)
7 ay kadar ayriyiz beni götürmek istemedi rahat edemezsin dedi annem gelcek onla kalcam bende ama içime sinmediHadi yaa , ayrı kalacak olmanıza üzüldüm... Ne kadar sürecek ayrı kalma süreciniz...?
Ortalik karışık olduğu için olabilir. Benim eşim yeni uzman çavuş oldu daha eğitim bile bitmedi ama bu meslekten bende korkmuyo değilim kafama takilan çok şeyler oluyor. Yani parasi için katlancaz bizde bi süre daha sonra birakmayi düşünüyor
Bencede zor hele hele daha bu kadar yeniyken ama yemin verdi gelmeyecek sin diyeBen ayri kalamam şahsen. Ben kocaciğimi eğitim yüzünden haftada 2 kez görüyorum ve dayanamıyorum geceleri uyuyamiyorum. Zor valla işin gitseydin keşke sende
Hadi yaa anlatir belki çok üstüne gitme bence sen yinede. Bence bu görevden dolayı da sikintili olabilir sende yaninda olmayacaksn. Vardır bi bildiği seni israrla götürmek istemiyorsaOlabilir haklısın ah şu para yok mu. .. ama eşim para içim değil hala aşık diye sabrediyor birliginde bir derdi var ama konuşmuyor yatarken bile silahı yastık altında bugünlerde
Üstüne gitmiyorum zaten tanımıyoruz doğru düzgün birbirimizi hemen kötü olmayalım diyorum bendeHadi yaa anlatir belki çok üstüne gitme bence sen yinede. Bence bu görevden dolayı da sikintili olabilir sende yaninda olmayacaksn. Vardır bi bildiği seni israrla götürmek istemiyorsa
Evet doğru söylüyorsun hayirlisi olsun iyinolur inşallahfatmacanmember: 634849 .!.:Üstüne gitmiyorum zaten tanımıyoruz doğru düzgün birbirimizi hemen kötü olmayalım diyorum bende