günaydın canım canım..:)günaydın yeni gelinleeeer :)
nasılsınız :))
ben namazdan sonra uyumadım:)
koltuk örtülerimi yıkamıştım ütü yaptım:)
bikaç parça daüst baş :)
snra kahvaltı hazırlandım ve işimdeyim çok şükür :)
Günaydın caniiiim, calisiyor muydun sen? :)günaydın yeni gelinleeeer :)
nasılsınız :))
ben namazdan sonra uyumadım:)
koltuk örtülerimi yıkamıştım ütü yaptım:)
bikaç parça daüst baş :)
snra kahvaltı hazırlandım ve işimdeyim çok şükür :)
Hoşgeldiin , nerdensin , ne yaparsın , yaşın kaç ?merhaba hanimlar bende 6 nisanda evlendim araniza katilmak isterim:)
hosbuldum canim 23 yasina giriyorum bir ay sonra istanbuldayim aslen sinopluyum evdeyim ama iş ariyorumHoşgeldiin , nerdensin , ne yaparsın , yaşın kaç ?
Hmm memnun oldum :)hosbuldum canim 23 yasina giriyorum bir ay sonra istanbuldayim aslen sinopluyum evdeyim ama iş ariyorum
amin cnm bende lisans mezunuyum ne güzel bebisin olck hayirlisini versin Rabbim edirnedemi yasiyorsunHmm memnun oldum :)
bende 23 yaşındayım... lisans mezunu , ev hanımı , 1 senelik evli , hamile , edirneli
Rabbim gönlüne göre versin ,inşaALLAH senin için hayırlı bir iş bulursun
Merhaba canım aramıza hoşgeldin, İnşAllah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulabilirsin. Ama herşeyden önce çok çok mutluluklar dilerim:) Bende 30 temmuzda evlendim, 23 yaşındayım, katibim( ay kızlar böyle kendimi anlatınca yarışmaya katılıyormuşum gibi hissediyorum:))))merhaba hanimlar bende 6 nisanda evlendim araniza katilmak isterim:)
Amin cümlemize inşaAllah canım :)amin cnm bende lisans mezunuyum ne güzel bebisin olck hayirlisini versin Rabbim edirnedemi yasiyorsun
hehe çok normal kuzum...Merhaba canım aramıza hoşgeldin, İnşAllah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulabilirsin. Ama herşeyden önce çok çok mutluluklar dilerim:) Bende 30 temmuzda evlendim, 23 yaşındayım, katibim( ay kızlar böyle kendimi anlatınca yarışmaya katılıyormuşum gibi hissediyorum:))))
İyiyim canım çok şükür, yok vazgeçmedim de hafta sonundan beri o kadar dağınık ki bi toplayamadım evi ve 3 gündür de sularımız yok, çok can sıkıcı bir durum. hiç iş yapasım gelmiyor bu yüzdenhehe çok normal kuzum...
Nasılsın , göremedim mutfağının resmini , vaz mı geçtin yoksa
hosbuldum canim cok sagol bendede ayni his oluyor:) sen nerdenMerhaba canım aramıza hoşgeldin, İnşAllah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulabilirsin. Ama herşeyden önce çok çok mutluluklar dilerim:) Bende 30 temmuzda evlendim, 23 yaşındayım, katibim( ay kızlar böyle kendimi anlatınca yarışmaya katılıyormuşum gibi hissediyorum:))))
Amin cümlemize inşaAllah canım :)
Evet edirnedeyiz , ilk evlendiğimde izmirdeydik , oradaydı eşimin işi , ama o da edirneli olunca tayinle buraya geldik mayıs gibi :)
esiniz ne is yapiyorki ailen uzakmiAmin cümlemize inşaAllah canım :)
Evet edirnedeyiz , ilk evlendiğimde izmirdeydik , oradaydı eşimin işi , ama o da edirneli olunca tayinle buraya geldik mayıs gibi :)
Ben çorumdayım canım küçük bir ilçesindehosbuldum canim cok sagol bendede ayni his oluyor:) sen nerden
kalabaliktan uzaksin ne gzel telden girdim icin cok yavas ve hatali yazıyorum k.bkmayinBen çorumdayım canım küçük bir ilçesinde
Eşim imam canım... şu anda müezzinlik kadrosunda görev yapıyor... ailem de yakın çok şükür.. yarım saat arabayla :)esiniz ne is yapiyorki ailen uzakmi
yok canım önemli değil. kalabalıktan uzaklık avantaj mı dezavantaj mı onu hâlâ çözebilmiş değilim ama, bi şekilde gidiyoruz bakalım. Alışveriş için bile başka şehre gidiyoruz yani düşün, aradığını bulmak çok zor :)kalabaliktan uzaksin ne gzel telden girdim icin cok yavas ve hatali yazıyorum k.bkmayin
Hmm anladım... susuzluğu ben çok iyi bilirim... izmirde yaşadığımız köyde bazen 1 hafta su olmadığı oldu... 2 gün gelirdi sonra yine 1 hafta yok...delirirdim.. Allah yardım etsin...İyiyim canım çok şükür, yok vazgeçmedim de hafta sonundan beri o kadar dağınık ki bi toplayamadım evi ve 3 gündür de sularımız yok, çok can sıkıcı bir durum. hiç iş yapasım gelmiyor bu yüzden
Gerçi tek sorun balkonun yıkanıp, kayınvalidemlerin ve annemlerin göndermiş olduğu erzakların oraya resmen yığılması kaldı:) Su olursa balkonu yıkayacağım İnşAllah:) Hani şöyle derli toplu bi fotoğraf çekeyim de göndereyim diyorum o yüzden:) Ama bugün iş çıkışı köşe bakmaya gideceğiz, almaya ikna ettim de renk konusunda ikna edemedim. Ay fotoğrafını çekseydim de gösterseydim iyi olurdu
cok sevindim senin icin benimkiler sinoptaEşim imam canım... şu anda müezzinlik kadrosunda görev yapıyor... ailem de yakın çok şükür.. yarım saat arabayla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?