- 25 Mayıs 2013
- 13.879
- 20.175
kuzu 5 ay civarı :))Canım ya geçer İnşAllah bu ayrı günleriniz, daha ne kadar süre devam edecek ki?
amaaan hasretlik ediğin nedir ki...sayılı zaman çabuk geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzu 5 ay civarı :))Canım ya geçer İnşAllah bu ayrı günleriniz, daha ne kadar süre devam edecek ki?
Aaa çok değilmiş canım, geçer geçer. Valla zaman öyle bir geçiyor ki, ne zaman evlendim ne oldu nasıl oldu şaşıp kalıyorum halime, 1 yıl içinde neler neler değişti hayatımda çok şükür. seninde azmış zaten özlemek de özlenmek de güzel şeydir hemkuzu 5 ay civarı :))
Aaa çok değilmiş canım, geçer geçer. Valla zaman öyle bir geçiyor ki, ne zaman evlendim ne oldu nasıl oldu şaşıp kalıyorum halime, 1 yıl içinde neler neler değişti hayatımda çok şükür. seninde azmış zaten özlemek de özlenmek de güzel şeydir hem
İnşAllah canım, Yap yap, eşler severler yemeği :) ahh tatlı demesen iyiydi ben tekrardan başladım diyete:)yahu haklısın ...
insan kötü oluyor ama ALLAH a şükür ki inancımız var..
evde yalnızolmak zor ama napalım sabırdiyorum :))
hem ona hiç belli etmemeye çalışıyroum:))
cumayı iple çekiyoruum...
giderken evelallah ın izni ile en sevdiği ttatlı irmik tatlısı nı yapayım diyorum :))
sürprizlerle gideyim diyorum
diyet mi :)) evet benimde daha çok dikkat etmem gerekiyor:)İnşAllah canım, Yap yap, eşler severler yemeği :) ahh tatlı demesen iyiydi ben tekrardan başladım diyete:)
canım bende daha tam anlamıyla düzen oturtamadım, sanırım bir yılı falan bulacak bu oturtma problemi:)diyet mi :)) evet benimde daha çok dikkat etmem gerekiyor:)
sporumu d oturtmam lazım hayatıma...
düzenimi kurmam lazım tam oalrak...........
İyi iyi azmış , geçecek hemen merak etme sen Allahın izniyle... günlük koşuşturmaca da zaman daha da çabuk geçiyor zaten..kuzu 5 ay civarı :))
İyi iyi azmış , geçecek hemen merak etme sen Allahın izniyle... günlük koşuşturmaca da zaman daha da çabuk geçiyor zaten..
Rabbim sağlık mutluluk versin de gerisi olur inşaAllah
Sen burda yazarsan bizde yazarız canım sana inşaAllah ,canım teşekkür ederim..
artık size emanetim binevi...beni başıboş bırakmayın..
yalnız bırakmayın..
takipte kalın :)))
Oyy yemek yapmak için kalkacaktım bende birazdan kuzucumselam canlarııım
Oyy yemek yapmak için kalkacaktım bende birazdan kuzucum
Hoşdeldiiin
Ohh ne güzel... iiyi oluyor akşamdan olunca :)git yap kuzum kociş yemek beklememz açken hiç çekilmiyolar
bende okuldan geldim annemlerden geçeyim dedim.. işten gelsin eve geçerim.. akşamdan yemek var rahatım sanırım
Ohh ne güzel... iiyi oluyor akşamdan olunca :)
Ben fırına sürdüm bile yemeği
patatesli , tavuk incikli biber soslu yemek canımne yaptın ayıptır sorması
patatesli , tavuk incikli biber soslu yemek canım
Miisss gibi koktu , yiyelim artık
Hemmen yap kuşum , çok güzel oluyor şu fırın yemeklerı ciddenmmm sevdklerimden hatta son 1 haftadır yapmak istediğimdenn
afiyet olsun kuzumm
Hemmen yap kuşum , çok güzel oluyor şu fırın yemeklerı cidden
Teşekkür ederim bitanem
Sen burda yazarsan bizde yazarız canım sana inşaAllah ,
Bu aralar hafif bulantılarım başladı ama çok şükür ayaktayım , burdayım