Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet canım ben izledim, Rabbim yardım etsin.demin 9 dogururum diyince aklima geldi..
aksam haberleri izledinmi 3uz cocuklari olmus,daha 1 yasinda yoklar.. simdi yine 3uze hamileymis kadin..
6 tane cocukla Allahim yardimcilari olur insallah..
Ay evet canım ben izledim, Rabbim yardım etsin.
Bu arada kuzenini tebrik ederim, bizde izleyelim artık dizisini :)
Ay evet canım ben izledim, Rabbim yardım etsin.
Bu arada kuzenini tebrik ederim, bizde izleyelim artık dizisini :)
Görmem mi gördümm...demin 9 dogururum diyince aklima geldi..
aksam haberleri izledinmi 3uz cocuklari olmus,daha 1 yasinda yoklar.. simdi yine 3uze hamileymis kadin..
6 tane cocukla Allahim yardimcilari olur insallah..
Görmem mi gördümm...
eşimle dua ettim Allah yardım etsin ,, bir daha da mümkünse hamile kalmamak için uğraşsın kadın diye.. çok zor işleri gerçekten :)
Vaaay kuzene bak seeen , oyuncuymuş da :) hadi bakalım canım hayırlısı olsun onun hakkında :)
Annemlere yakın sayılırım... onların kapılarının önünden bir araba kalkıyor ona biniyorlar yarım saat içerisinde benim kapımın önünde iniyorlar :)
Günaydın anacım günaydın, bir senle ben oluyoruz zaten sabah sabah :)Herkese günaydııııııııııııııın
Günaydın anacım günaydın, bir senle ben oluyoruz zaten sabah sabah :)
Aynen canım olsun buna da şükür:)Aaaaah ah napıcan mecburen dikiliyoruz sabahın nurunda ayağa :)))
Aynen canım olsun buna da şükür:)
Aaa çok güzelmiş yaa, bizim buralarda yok böyle şeyler.Bak canım.Bizim burda camide namaz yarışması başlatmışlar.. :) Çok hoşuma gitti yaaa.Ne güzel bir teşvik olmuş :)
Eki Görüntüle 1269006
Aaa çok güzelmiş yaa, bizim buralarda yok böyle şeyler.
Birde katılan her öğrenciye kitap seti hediye demişler, özellikle gençlere yönelik sanırım, çok güzel bence.Ben de ilk kez burda denk geldim :)
ay canım benim kıyamam sana, küsme kız bize bende yeni geldim, tatildeydim.. sen neler yapıyorsun?kızceler nasılsınız:)
hiçsormuyorsunuz beni..
küseeceem size
Hoşgeldiiiinnn , iyiyiz çok şükür , sen nasılsınkızceler nasılsınız:)
hiçsormuyorsunuz beni..
küseeceem size
Hoşgeldiiiinnn , iyiyiz çok şükür , sen nasılsın
yavrum napim işe gider gelirim ..evdeyim onun duışında eşim şehirdışında işe başladı...ay canım benim kıyamam sana, küsme kız bize bende yeni geldim, tatildeydim.. sen neler yapıyorsun?
Canım ya geçer İnşAllah bu ayrı günleriniz, daha ne kadar süre devam edecek ki?yavrum napim işe gider gelirim ..evdeyim onun duışında eşim şehirdışında işe başladı...
haftasonunu iple çekiyorum evelallah ın iznii ile yanına gideceğim :)