2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet renklerdirmek lazım, benim salon zaten rengarenk:)))
Hmmm ne güzel :) Evet canım, ayrı bir salon açtık..Salon hariç küçük bir odam var ama orası misafir odası gibi bir baza bir çekyat var..Ayrıca ütü odası olarak ta kullanıyorum, çok amaçlı
Kirada olduğumuzdan şuan için iki ayrı oda istemedik. :)
 
Bende öyle düşünüyordum ama kışın mutfağa taşınmayı düşünüyorum, köşe takımı alıp, amerikan mutfak çünkü ne bileyim misafir geldiğinde ter temiz dursun istiyorum salon, bizde ikinci bir yatak odası yaptık, misafirler için, ay bu düzeni oturtana kadar baya zaman geçicek sanırım :)
 
Hııııı, sen mi demiştin biz de soba yakıyoruz diye? Daha iyi ısınayım diye mi tatşıyayım diyorusn mutfağa.. Yok kız biz akşamdan akşama geliyoruz iki kişi dağılmıyor bile, ıvır zıvır pek eşya da yok bende ondan rahat temizlik olayı :) Ama ısınma için dersen ben de düşüncelerdeyim napsam diye ama bakalım :)
 
yok canım biz karasal iklimin tam ortasındayız yani kışın çetin geçecek, sobalı değil evimiz, bizde iki kişiyiz (geçici olarak şuan kardeşim var) ama dağılıyor yahu( ama toplaması kolay :) Klima falan var mı? ama sobanın yerini tutmaz sen kur sobanı patlat kestaneni :)
 

Hmmm doğrudur canım, nisan mayıs gibi gelmiştim çorum a mecitözüne :) Yani yine serindi o zaman da :) Allah kolaylık versin, ama kalorifer varsa ne güzel rahat :)

Klima yok canım, öyle olacak artık keyfini düşünüp atlatıcaz :)
 
Evet canım kalorifer var çok şükür ama akşamları baya soğuk olmaya başladı, uyku setini kullanmaya başlayacağım artık battaniye falan yetersiz kalıyor:)
 
Evet canım kalorifer var çok şükür ama akşamları baya soğuk olmaya başladı, uyku setini kullanmaya başlayacağım artık battaniye falan yetersiz kalıyor:)

Aaaaa sahiiii benim de bir uyku setim vardı Çok heveslenmiştim de alırken havalar soğusa da kullansam diyordum iyi hatırlattın valla

Evet canım kullanılır yani biz yalova da bile kaç haftadır yorgan kullanıyoruz orası daha serin olur :)
 
Evet canım nerdeeen nerelere geldik değil mi b,nlerce şükür bugünümüze. Düğüne, balayına, o heyecana doyulmuyor değil mi Ben sana ig.den mesaj attım canım

sonunda bulustuk :) aynen canin ya hersey ruya gibi :)


oyledr insallah canimm


ayy bende mutluyun tutkucum ya sonvahar ve ilkbahar tam benlik :)


Gaet guzel canim :) bende aksesuar almaliyim gerci daha evdekilere sekil veremiyorum tam habire yer degistiriyorum :)
Doktor bebeğimin büyük bir ihtimal kız olduğunu söylediiii

Oyyy topigin ilk bebisi kiz hee :)
 
gunaydinn kizlarrr..

kuzum.hayirlisi olsun insallahh.. kiz demek masallah :)
saglikli olsun insallah :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…