Gelinliğim bana özel istediğim şekilde dikilmişti ama kiralıktıCanım eşini ikna et evlilik yıldönümünüzde gelinliğini giy tekrar bi albüm yaptır etrafımda böyle yapan çok kişi var yada beyaz bi elbise giy öyle fotoğraf çektir eşinle ama bu tür şeyler için hiç üzülmeyelim
Canım eşini ikna et evlilik yıldönümünüzde gelinliğini giy tekrar bi albüm yaptır etrafımda böyle yapan çok kişi var yada beyaz bi elbise giy öyle fotoğraf çektir eşinle ama bu tür şeyler için hiç üzülmeyelim
ye ye bebişinin beyni gelişsin :)kuru üzüm ceviz fındık yemekten midem kramp geçircek
Gelinliğim bana özel istediğim şekilde dikilmişti ama kiralıktıdüğünden sonra geri verildi yani, yoksa eşimi fotoğraf konusunda ikna ederdim ama gelinliğim yok ne yazık ki üzmek istemiyorum kendimi ama işte ukte kaldı yani içimde. Neyse olsun buna şükür, en azından bir resmimiz var, annemin resmi de yokmuş ta kendimi öyle teselli edeyim :)
Bence de bak çok mantıklı, hoş ta olur.. :) Kimsenin hoşuna gitmeyecek bir durum ama geri dönüşü olmayan şeylere canımızı sıkmayalım :)
ayy inşallah kızlar yaa içim kıpır kıpır sankim:)O günler birdaha gelmicek evlatlarımızın düğününü güzel yapmaya çalışırız bizde
Valla sen sormadan ben söylemişim:) Peki sen nasılsın?Selam kızlar
Nasılsınız bugün
İyiyiz canım sen nasılsınSelam kızlar
Nasılsınız bugün
söylemişsindir elbet geç geldim bugün benValla sen sormadan ben söylemişim:) Peki sen nasılsın?
Şükür Rabbime... hamişlerimiz daha da iyi olsun , cift canlı onlaarİyiyiz canım sen nasılsın
Hepimiz çok çok iyiyi olalım inşallahhhhŞükür Rabbime... hamişlerimiz daha da iyi olsun , cift canlı onlaar
ay hiç söyleme yaa benimde bir sepet ütüm duruyor, inanır mısın bugün işte pek çalışmadım, kendimi biraz suçlu hissediyorum :) ama ne yapayım işte yok :)söylemişsindir elbet geç geldim bugün ben
İyiyim şükür... ütüm var , bana bakan ben ona bakıyorum... öyle anlaşmaya çalışıyoruz ne olsun
senin iş nasıl gidiyor
amin amin inşallah:))Hepimiz çok çok iyiyi olalım inşallahhhh
Amiiin güzelim aminnnHepimiz çok çok iyiyi olalım inşallahhhh
ay hiç söyleme yaa benimde bir sepet ütüm duruyor, inanır mısın bugün işte pek çalışmadım, kendimi biraz suçlu hissediyorum :) ama ne yapayım işte yok :)
Selam kızlar
Nasılsınız bugün
Valla bende o konuda çok endişeliyim, evi zor derleyip topluyorum, çocuk olunca ne yapacağım bilmiyorumAmiiin güzelim aminnn
Hmm e çalışacak iş yoksa niye kendini suçlu hissediyorsun , merak etme , çalışmazsan sorumlu olursun
Ayyy bende ütü hiç bitmez , bide daha çoluk çocuk yok , neden bilmiyorum... sürekli ütüm var
İyiyim canım , saç muhabbetini gördüm...On numara beş yıldız :))) sen nasılsın canım? :)
O koşuşturmacaya da alışırız merak etme güzelimValla bende o konuda çok endişeliyim, evi zor derleyip topluyorum, çocuk olunca ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?