- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
Ya o degilde benim en cok en cok icimde kalan gelin arabasi oldu ne markasi ne modeli onemli degil dedim esime ama susleme onemlidir dedim oda soyle ben cok abartiyi sevmem gelinlik bile kabarik ama cok sade sectim surekli olarak esime susleme icin hayalim bas harflerimiz papatya olsun ve susleme cok sade olsun cingene gibi yaptitma dedim tamam dedi.. Vesonuc dugun gunu soklar yasadim cok sinirlendim hersey gibi oda sorundu ya adam arkadasiymis birakmis kuafore gitmissonra almis gelmis size anlatamam ya 4 aydir dikkat ediyorum daha bunun yarisi kadar bile rezalet susleme gormedim kirmizilar sarilar her yerde tuller arabanin onunden bir suru tul geciyo camlar oyle ya yok biyle rezalet papatya bas yok.harfleri eski zaman kartonlarindan koyu mavi kiyu kirmizi yapmislar..ciddi anlamda 4 aydir cok gelin arabasinda icim kaldi cok..daha cok sey icimde kaldi karsi taraf sayesinde ama..oyleki resimleri aldim eve geldim eksik var hata var yeter dedim ya yeter umrumda degilsiniz artk sende bosver canim anilar cok onemlu ama hatirlayip sinir olma tanidigim her gelin icimde sunlar sunlar kaldi dedi