- 30 Ocak 2015
- 17.408
- 12.358
- 29
Aa gozun aydın ben Bayadır girmiyodumHu hu nerelerdesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa gozun aydın ben Bayadır girmiyodumHu hu nerelerdesiniz
Sagol canım :) masallah 3 ayınız bitmiş bile nasıl mete beyAa gozun aydın ben Bayadır girmiyodum
İyi canim çok şükür kuafordeyiz beraber büyük oğlum babamdaSagol canım :) masallah 3 ayınız bitmiş bile nasıl mete bey
Canımm çok sevindim seni burda gördüğüme.. bayadır girmiyodum ben de.. çok şükür canım sen nasılsın ayaz nasıl..I ilknurrr22 MutluBulut_ seker000
Kızlaarr
Nasılsınız.
Çook sevindim @ilknurr22 kuzum bebişin olmuş kaç yıldr girmemişim ya. Nasilsin ne kadar oldunuz? Arda nasıl? Ay çok ozledim cidden.
MutluBulut_ ah bi hamiş daha nasıl mutlu oldum bir bilsen
seker000 sen nasilsin kuzum ne var ne yok
Yaa inanmıyorum bende Bayadır girmiyodum 8 aylik olduk canım arda da iyi çok şükür sen napiyosun siz nasılsınızI ilknurrr22 MutluBulut_ seker000
Kızlaarr
Nasılsınız.
Çook sevindim @ilknurr22 kuzum bebişin olmuş kaç yıldr girmemişim ya. Nasilsin ne kadar oldunuz? Arda nasıl? Ay çok ozledim cidden.
Yaa demi çok güzeldi keske toplansakCanımm çok sevindim seni burda gördüğüme.. bayadır girmiyodum ben de.. çok şükür canım sen nasılsın ayaz nasıl..
keşke toplansak yine bu başlıkta güzel günlerdi..
Canim cok sukur iyiyiz sen nasilsinMutluBulut_ ya dogum olmus canim çok sevindim nasılsıniz
Tutkuuum nerdesiiiinI ilknurrr22 MutluBulut_ seker000
Kızlaarr
Nasılsınız.
Bende iyiyim canımCanim cok sukur iyiyiz sen nasilsin
Unutmayalim ya hadi bulusalim burada tekrar. Napiyosunseker000 MutluBulut_ I ilknurrr22
Geldim kızlar. Yine unuttum konuyu
Ilknurcum masaAllah buyumus bile. Erkek mi kizmi. Bende daha ikinciye tık yok
Iyi kuzum ya buna sukur. Bol bi temizlik gunuydu,oturdum artık.Unutmayalim ya hadi bulusalim burada tekrar. Napiyosun
Eline saglik canim iyiyim cok sukur fakat asiri uykusuzumIyi kuzum ya buna sukur. Bol bi temizlik gunuydu,oturdum artık.
Sen nasilsin, bebis nasil
Iki çocukla uyku sanirim iyice 0 'ın sltina düşüyodur ya.Eline saglik canim iyiyim cok sukur fakat asiri uykusuzum
Ay iyi ki girmişim burdayım bi oğlum daha oldu tutkucum 15 gün sonra 15 aylık olacak insallah büyüyorlar çok şükür sen nasılsın napiyosun:)seker000 MutluBulut_ I ilknurrr22
Geldim kızlar. Yine unuttum konuyu
Ilknurcum masaAllah buyumus bile. Erkek mi kizmi. Bende daha ikinciye tık yok
Oyle canim ya ilki uyjusuzdu ikinci asirii asiri uykuduz. 7 aylik olmak uzere hic duzelmiyor aksinr hergun biraz daha bozuluyorIki çocukla uyku sanirim iyice 0 'ın sltina düşüyodur ya.
Çok minnoşlar cidden kucucuk boylariyla bizi ellerinde donduruyolar
Uyku ne ben unuttum ilk 5 aylık dönem çok güzeldi gece 4 5 saat kesintisiz uyurdu şimdi saat basi kalkiyo sagolsunOyle canim ya ilki uyjusuzdu ikinci asirii asiri uykuduz. 7 aylik olmak uzere hic duzelmiyor aksinr hergun biraz daha bozuluyor
Benimde her gecen gun bir oncekini ozler oluyorum hala devam etmesi umutlarini yerle bir etti grup var ayni anda doganlarin herkesin cocugu 2-3 kez kalkiyoUyku ne ben unuttum ilk 5 aylık dönem çok güzeldi gece 4 5 saat kesintisiz uyurdu şimdi saat basi kalkiyo sagolsun