- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
kızlar merhaba :) özlemişim yahu buraları
merhaba kimdin sen ya hatırlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kis bitsede kurtulsak hic sevmiyorm yazin zaman geciyo hemen kısın evdesin yapcak bisey yok durmadan biseyler yiyormBuralarda öyle hep soğuk ve yağışlı
Aa nerdesn sen yaaa bu kadar uzun bırakılır mikızlar merhaba :) özlemişim yahu buraları
Insallah duzelirsin canim girmeyi unutuyorm yaa hep bi kosusturmaca kac gjn olmuşAmin canim
yani var ama t3daviye ragmen tekrarlama olasiligi hep var. Kisaca panik.atak omur boyu birakmiyor pesini.
basladim bakalim tedaviye ne olacak. dr Yinede mucize bir ilac yok,kendin cabalamalisin dedi. Dogru ama yasayan bilir olmuyor arkadas cabalasanda cok zor
halimize sukur tabi
PembeLokum
tutkku kizlar bana instgram adinizi yazinda ekleyim sizi bende açtım unuttm bak soylemeyi
Gonderdm canim istekOo hayırlı olsun:) özel msj atıyorum hemen yalnız sen de özelden adını yaz ki istekler arasında ayırt edeyim seni yoksa bilemeyip iptal edebilirim
Sorma o kilo alıp verememe durumu bende de varKis bitsede kurtulsak hic sevmiyorm yazin zaman geciyo hemen kısın evdesin yapcak bisey yok durmadan biseyler yiyorm
buralara yazmayı da unutmuşum alıntı yaparak,, demek sende beni unuttun hee aşkolsunmerhaba kimdin sen ya hatırlayamadım
demi çok uzun oldu ama ara ara girerim artık... iş yerinde giremiyordum pek, şimdi 4'ten sonra girebiliyorum. internet ağı çok değişik sen ne yapıyosun canım? Arda nasılAa nerdesn sen yaaa bu kadar uzun bırakılır mi
60 kilo olmsm cok moralim bozuk gerci ili hafta once 62ydm hastalaninca 3 kilo vermstm 1ini geri.almisim bide aldigimida farketmiyorm belli olmuyo ayni goruntum tarti.farkliSorma o kilo alıp verememe durumu bende de var
Iyiyim canim.cok.sukur valla cok merak ettm.seni niye.girmiyo diyedemi çok uzun oldu ama ara ara girerim artık... iş yerinde giremiyordum pek, şimdi 4'ten sonra girebiliyorum. internet ağı çok değişik sen ne yapıyosun canım? Arda nasıl
Bende de öyle oluyor canım sadece yanaklarım şiş oluyor kilo alınca60 kilo olmsm cok moralim bozuk gerci ili hafta once 62ydm hastalaninca 3 kilo vermstm 1ini geri.almisim bide aldigimida farketmiyorm belli olmuyo ayni goruntum tarti.farkli
Iyiyim canim.cok.sukur valla cok merak ettm.seni niye.girmiyo diye
canım iş yerinde pek giremiyorum, telefonda da girmek çok sıkıntı hiç vakit bulamıyorum o yüzden giremiyrdum. şimdi bir nebze de olsa düzeldi60 kilo olmsm cok moralim bozuk gerci ili hafta once 62ydm hastalaninca 3 kilo vermstm 1ini geri.almisim bide aldigimida farketmiyorm belli olmuyo ayni goruntum tarti.farkli
Dün o kadar cok yurumusum ki 12 bin adim atmisim bi faydasi olsa bariBende de öyle oluyor canım sadece yanaklarım şiş oluyor kilo alınca
Verirsin insallau canim ben cok korkyrm kilo almaktan cunku iradeli degilim diyet felan cok zor yapamam yanicanım iş yerinde pek giremiyorum, telefonda da girmek çok sıkıntı hiç vakit bulamıyorum o yüzden giremiyrdum. şimdi bir nebze de olsa düzeldi
kilo olayı beni benden alıyor.. 62 ne ki ... ben geçen tartıldım gözlerime inanamadım, 82 gösteriyordu... totalde tam 30 kilo almış oluyorum evlendiğimden beri.. şimdi tekrar başladım diyete umarım başarılı olurum. ben nerelere gideyim :)
1.66 canim boyum gostermiyomsum kilomu herkes oyle diyo ama yinede almamak iyia aa kimler gelmiis
nasilsin canim gel gel buradan yazismanin tadi baska :)
kizce nasil alistimi okula
PembeLokum bitkisel tedavi denedim canim,birde bitkisel ilac. Gittigim yerde duzeleceksin diye o kadar umut verdiki. Kullanmaya basladigim andan itibaren bir halsizlik, bir kaygi anlatamam.1 saniye bile yalniz kalamiyordum sakam yok.
Psikologa gittim tabi sonra, simdi buna sukur. Sabahlari geliyor ataklar sadece insaAllah onlarida aşarim
ilknurrr22 bende 1 hafta olmus girememisim
boy kac bende 60larda duruyorum, simdi ilaclarla kesin kilo alirim ama.saglik olsun napayim
seker000 burayada gel