1 su bardagina 1 yemek.kasigi kadar koyuna cokta rahatsiz etmiyor aslinda canim, sadece bogazini acitip rahatlattigini hissediyorsun. Icemezsen gargara yap veya, ben gargara yapmayi beceremiyorum o yuzden iciyorum
Bugunde baya devam etti ya.uykudan uyaninca soyleyemedi bir kelimeyi, sustu ve soyleyemedim, yapamadim anne diye uzulup biraz mirildandi aglamakli oldu
Genelde duzgun konusuyor canim, herseyi merak edip soruyor bu ne falan diye. Ama bazi harfleri cogu cocuk gibi karistiriyor. Kopek yerine pöpek, sifir yerine fısır dedi dun :) oyle ama normal bu bakalim su takilmasi bir gecse
Valla cok sukur ki tum gum degil bari ama iste. Emanet edebilecegim guvendigim kisi yok hic konsantre olamam herhalde orda aklim hep kalir ayazda kesin. Allaha emanet tabi once ama iste anne yuregi.
Valla canim aklima gelmiyor degil ondan midir diye ama onu coktan biliyor.
Pazar gunu babamlarda konustu babamda soyledigi herseyi hosuna gidip.tekrar ediyor guluyor. Sonra kv delerde uzun acele bie cumle.kurdu soyle agzini doldura doldura herkes ona bakti, oh masallah masallah densede yani... birde eve gelince esimle tartistik yaninda.
Sabah basladi iste sonra kekelemeye.
Onceki gun cok hafid sadece bir iki kere ne'leri tekrarladi ama pek uzerinde durmadim.
Ya olacagi vardi, ya pazar gun olanlar etkiledi bilemedim :/