Ben borcamda yapıyorum kekleri canım..hatta şuan canım acayip patatesli kek çektiKizlar silikon kek kalibinda kek yapan varmi?
Bugun uzun zamandir hevesim vardi aldim, bi hevesle kek yaptim tabiki ama piserken bi garip koktu, kek kokmadi ama silikon kalip koktu. Keki yemicem dedim ama masallah az birsey kaldi kekten bitirmisik nerdeyse.
Kimi saglikli diyor,kimi degil anlamadim gitti.
Yeni kalip almayi dusunuyorum,yapistirmayan oneriniz varmi. Hos hicbirine saglikli demiyolar borcamlar haric ama ne kaldiki saglikli zaten
Gerçekten gitsen olmaz mı onlar da başının çaresine baksın
Ya adamda yuzsuzmus hadi esin bisey diyemiyo da adam bu kadar dusuncesiz olablr mi dogum yapcak bu kadin demiyo mu yaa gtsn otelde kalsn
PembeLokum naptin canim merak ettim,gitmismi :/
Insallah daha fazla gerginlik yaratmadan gitmistir.
Zaten evli,cocuklu +hamile kadinin evinde kaliyosun birde dah elestirimi yapiyor hey Allahim, begenmiyosa kalksin kendisi yapsin.
Baban karsilamasin zaten o neden karsilayacak,madem ailesi varmis onlardami akil vermiyor ne dusuncesiz insanlar var.
Bir yere misafir gidip 2,3 gun kalinca bile utaniyor artik insan sizinki misafirlikten cikmis evin bir parcasi olmus yani :)
ilknurrr22 ne guzel istiyormus en azindan,benimki pek istemiyor. Ister aslinda ama hasta olmalari falan cok zor geliyor esime sirf o yuzden korkuyorum istemiyorum diyor.
Allah bilir orasini aman tek dert grip olsun.
Kardesi olmasini isterim,kim kolay buyutmuski. Disardan bakinca cok buyumus diyoruz birine ama buyutene sormak lazim.nasil buyutmus,herksz zorluk cekiyor.
Kizlar silikon kek kalibinda kek yapan varmi?
Bugun uzun zamandir hevesim vardi aldim, bi hevesle kek yaptim tabiki ama piserken bi garip koktu, kek kokmadi ama silikon kalip koktu. Keki yemicem dedim ama masallah az birsey kaldi kekten bitirmisik nerdeyse.
Yeni kalip almayi dusunuyorum,yapistirmayan oneriniz varmi. Hos hicbirine saglikli demiyolar borcamlar haric ama ne kaldiki saglikli zaten
Ben borcamda yapıyorum kekleri canım..hatta şuan canım acayip patatesli kek çekti
Oyle istyrm demedi ama iste ima etmis oldu ben tek oldugum için tek cocugum olmasini hic bi zaman istemiyorum kardes nasl bi duygu hep merak ediyorumPembeLokum naptin canim merak ettim,gitmismi :/
Insallah daha fazla gerginlik yaratmadan gitmistir.
Zaten evli,cocuklu +hamile kadinin evinde kaliyosun birde dah elestirimi yapiyor hey Allahim, begenmiyosa kalksin kendisi yapsin.
Baban karsilamasin zaten o neden karsilayacak,madem ailesi varmis onlardami akil vermiyor ne dusuncesiz insanlar var.
Bir yere misafir gidip 2,3 gun kalinca bile utaniyor artik insan sizinki misafirlikten cikmis evin bir parcasi olmus yani :)
ilknurrr22 ne guzel istiyormus en azindan,benimki pek istemiyor. Ister aslinda ama hasta olmalari falan cok zor geliyor esime sirf o yuzden korkuyorum istemiyorum diyor.
Allah bilir orasini aman tek dert grip olsun.
Kardesi olmasini isterim,kim kolay buyutmuski. Disardan bakinca cok buyumus diyoruz birine ama buyutene sormak lazim.nasil buyutmus,herksz zorluk cekiyor.
Benim kucukler var canim ilk yaptgmda kokmustu bi daha hic kokmadi bendee o zaman yiyemedmKizlar silikon kek kalibinda kek yapan varmi?
Ay insallah gider sizin gerildiginizide mi gormuyo yaaGidemedim gidersen boşanırız filan diyor saçmalıyor
Valla artık Ne diyeceğimi bilemiyorum canım..
Bu gece de burada canım yarın gideceğini söylüyor eşim her gün öyle diyor gerçi ama yatak odasına girdim geldiklerinden beri çıkmıyorum eşime kırgınım
Yok artık ya doğuma günler kala bunu mu diyor.. inşallah bugün gider canımGidemedim gidersen boşanırız filan diyor saçmalıyor
Valla artık Ne diyeceğimi bilemiyorum canım..
Bu gece de burada canım yarın gideceğini söylüyor eşim her gün öyle diyor gerçi ama yatak odasına girdim geldiklerinden beri çıkmıyorum eşime kırgınım
Gozun aydin canimCümleten gözümüz aydın bir apart ile anlaşmış eşimin arkadaşı sonunda bugün yerleşiyor dedi eşim
bugün yerleşti yerleşti Zaten yerleşmedi eşime dedim misafir odasında annem kalacak odayı anneme göre düzenliyoruz bugün diye
PembeLokum bi ohhh cekelim bari
Bebek gormeye gelecekmi
Simdiden kolau gelsin canim temizlik anca biter zaten,yorma kendini
37 hafta gecti he masallah, bize gore hizli gecti tabi ama sana sormak lazim :) hamilemiyim degilmiyim derken doguma sayuli gunler kaldi bile Allahin izniyle
ilknurrr22 ya oylemi, bugun yeni aldim ama teflondan,insallah onceki gibi yapistirmaz. Hos teflonu bile saglikli bulmuyolar nerde yemek yapalim ben bilemedim artik
Benek görmeye getirmez eşim herhalde lohusalık bitene kadar şakın öyle bir şey yapma dedim
Genel olarak evde bir de bebekle ilgilendiğim için hamileliğim çabuk geçti ama son günler tabi çok yavaş geçiyor :)
Diimi.benimkide soru, ilk hamilelik gibi degildir asla :) daha guzeldir ama sanki ya hem ilk cocugun hissediyor kardesi olacagini,hem daha tecrubelisin,hem zaman hizli geciyor ilk cocukla ilgilenirken falan ah ah ne guzel :) darisi zamani gelincw isteyenlere insallah
PembeLokum çok sevindim canım ama eşin çok merhametli biri baksana gitti diye yemeğe çağıralım bari diyor..dediğin gibi adam kaç yaşına gelmiş aç kalmaz heralde. .
İnşallah canım. Erkekler kalın kafalı canım eşim diyor Ki haftada bir iki gün yemeğe çağırırım döndüm dedim saçmalama artık yahu iki bebekle ben bir de akşam yemeğine misafir mi alayım?Vallahi kalın kafalı yemin billah ya Hayır adam bekar diye amma acıdı adama evlensin banane kaç yaşına gelmiş
Haha
haftada 1 degil 1,2gun birde
Sen kendine yemek bul yine yetecek deseydin
iki cocukla sahsen yemek konusunun onunden bile gecilmez bence,esin kendince saka yapmis kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?