PembeLokum aynen haberi onlardan bekliyoduk yaani :)
E hayirlisi artik
ilknurrr22 aman canim korkulmayacak gibi degilki, guven olmaz yalniz birakma zaten.
Halamin kizi kucukken 8.katta oturuyolar iste, mutfagin balkonuna cikmis oturmusmu ne uzerine birde , halam tabi şok cocugu iceri nasil atmis . Allah korumus . Hic yalniz birakmaya gelmiyolar.
Birde bu aralat korkum beni balkona kilitlemesinden yana. Bir kac kisiden duydum kilitlediklerini .daha boyu yetmmiyor ama farkina varmadan bir bakmissin kapatirlar .
Allah korusun
MutluBulut_ siz nasilsiniz canim. Basladiniz dimi ek.gidaya.
Oda ayiracaktin naptin o isi ayirdinmi
ilknurrr22 evet canim gereksiz yemek yiyecegine az yesin ama saglikli beslensin bence.
Tamam illa veriyoruz abur cubur ama yemegini yerse veriyorum. Bir bakima odul gibi. Boylece yemeklerini cok sukur daha guzel yiyor.
Her insan gibi tatliya,tuzluya ihtiyaclari var. Biz vermesek bile vucut istiyor yani.
Bir ara kendim mesela limon cok istiyodum. Keke,borege uzerine limon sıkip yiyodum hamile olsam o kadar canim cekmez herhalde.
Yani demem o ki oyle bir alistirki yemegini yesin sonra ardindan kraker veya sade olan gofretlerden ver mesela. Zamanla goreceksin yemesi daha farkli olacak.
Cesit corba vs yapsak bile hergun hergun bikiyorlar farkli tat istiyorlar