- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
Aynı durumdayız canım sanki beni anlatmışsın..biz de kısmetse ağustos sonu gitcez hem de 14 saat mesafe..ben yoldan kendimden değil görkemden korkuyorum..Kizlar ya ben su tatil olayini kafaya cok takiyorum.. bildigin yat kalk hep onu dusunuyorum biliyorum panik atagimla alakali ama bi sakinlestiremedim kendimi.
Daha rezervasyonu yaptigimdan beri surekli aklima takiliyor.
Uzun yolcugula cikmak bana iyi gelmiyor, e hava sicak vs iyice panikliyorum.
Nasipse erken cikariz yola sicak olmadan ama nebileyim..
Hadi yine cok uzak degil 3 saat bilemedn 3,5 saat ama iste ya yolda fenalasirsam, hele otobanda fenalasirsam korkusu beni benden aliyor (otobanda geri donus seysi yok ya ta yolun sonuna kadar gitmen gerek iste o dusunce bana yetiyor ), ya tatildeyken sicaktam fenalasirsam, ya ayaza bakamazsam, vs vs bussuru sacmalik var aklimda saysam cok.gulersiz. Sacma oldugunum farkindayim ama iste sakinlesemiyorum bir turlu.
Ustune ustluk arabamiz arizalandi, ya yolda yine sorun cikarirsa diye diye kendime her gunumu zehir ediyorum.
Millet tatile gitmek.icin can atar, nasil kiziyorum kendime.
Belki sakinlesirim diye yazayim dedim cevremde pek anlayacak yok beni cunki esim haric .
Gecen yil.kaynim gelmisti bizle bira daha sakindim ,birde gece rezervasyon yapip sabah ani kararla yola cikmistik paniklemeye zamanim olmamisti ama simdi masallah neler neler :)
Haftsonu sınavım için 1.5 saatlik mesafede şehir dılına gittik neler yaptı bi görsen baabsının kucağına gitmek istedi hep..arkaya geçtik bu defa da öne atıyor kendini tutmıyorum o kadar hareketli ki..
Eşimle aynı anda "biz ayvayı yedik " dedik..
Sizin yol çok uzak değil..kendini bunla telkin et..hayırlısı olsun inşallah kazasız belasız..