- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
Kizlar benim dogumdan sonra tuylerim cogalmaya basladi boylr biseh yasayan var mi aranizda
Yok canim benim pek fark olmadi ama sen adet olmadin ya daha belki hormonlar daha eskiye donmedi o yuzdendir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar benim dogumdan sonra tuylerim cogalmaya basladi boylr biseh yasayan var mi aranizda
Evet ya onu düşünüyorum bende bacaklarimin üst tarafinda nerdeyse hic yoktu smdi ic kisimlarinda bile var acayip sinirim bozuluyo gördükçe aldim en sonunda oraları hic almiyodumYok canim benim pek fark olmadi ama sen adet olmadin ya daha belki hormonlar daha eskiye donmedi o yuzdendir
Eşinin işi hayırlı olsun canım seni çok iyi anlıyorum ben de böyleyim hâlâ alışamadım saatleri sayıyorum geçmiyor bi türlü..Benim eşim evde çalışmaktan ofis e geçti Ya çok sıkılıyorum evde iki gündür ama alışırım herhalde değil mi
2 saatte bir odasından çıkar bize bakardı ben de özledikçe giderdim iki dk yanına şimdi çok sıkılıyorum yaw :) saatler geçmiyor :)
Bir de büyük tuvaletini yapınca kızın bezini o değiştiriyordu şimdi zor geliyor bana :/ (hamilelikten)
Bende de oldu biraz artış canım..dediğin gibi üst bacak iç kısımlarımda..ayy ben bi de lazer yaptırmıştımKizlar benim dogumdan sonra tuylerim cogalmaya basladi boylr biseh yasayan var mi aranizda
Hadi ya kotu olms neden arttı hic bi fikrim yok kadin doguma gitcem yine o zaman sorarimBende de oldu biraz artış canım..dediğin gibi üst bacak iç kısımlarımda..ayy ben bi de lazer yaptırmıştım
Aynen canım senin adetle de alakası olabilir..ben adet oluyorum ama yine de biraz arttı işte..Hadi ya kotu olms neden arttı hic bi fikrim yok kadin doguma gitcem yine o zaman sorarim
Malesef 7 bucukta uyaniyo kisin en azinda 9a kadar uyutyodm uyandikca smdi 6 bucuk en gec 7 bucukta kalkiyo erken yatryrm ondan mi diyorm ama degl dun 11 de yattiAynen canım senin adetle de alakası olabilir..ben adet oluyorum ama yine de biraz arttı işte..
sen de erkencisin pazar pazar arda da mı çok erken uyanıyor
Bende de oldu biraz artış canım..dediğin gibi üst bacak iç kısımlarımda..ayy ben bi de lazer yaptırmıştım
Benmde yuzum o kadar puruzsuzduki smdi lekeler var bendede goz altlarim felanda çöktü cok kotu duruyo bu ara bende arastrmalardayim dedgin gbi kremler acayip pahaliYaptirmismiydin canim ay, sahi derlerdi hamilelik olunca tekrar cikiyormus diye dogruymus demek
Ama ondan once nasildi memnunmuydun?
Bir ara bende dusunuyodum ama iyik8 yaptirmamisim o zaman
ilknurrr22 bence ondandri canim. Yani hormonlar acayip degisiyor .
Benim mesela lekeler oldu yuzumde, daha dogrusu dudagimin o ust kisminda ve nebileyim bi alisamadim o halime.
Hemde kis gunesi varken olustu bu lekeler yeni dogum yaptigimda, halbuki simdiye kadar hic oyle sorunum olmamisti.
Simdi nasil kurtulurum.lekelerden yillardir arastiriyorum, bazi kremler vs var ama pahali olunca he0 erteledim falan neyse halime sukur o olsun derdim
Ben aras cok istyodm ardaya bide ediz vardi aklimda erkek ismi oyle cok yokSelamlar hanımlar şöyle beğendiniz erkek isimlerini yazar mısınız eşimin bir isim bulacağı Yok görevi devralıyorum
Evet canım tüm vücut yaptırmıştım hamilelikte hiç çıkmıyodu doğumdan sonra sadece üst bacak iç tarafta çıktı biraz ama onlar daha önce de çok ince olduğu için bitmemişti tam kollarda dizden aşağı bacağımda hiç yok özellikle çok batık vardı hepsi geçti çok şükür..Yaptirmismiydin canim ay, sahi derlerdi hamilelik olunca tekrar cikiyormus diye dogruymus demek
Ama ondan once nasildi memnunmuydun?
Bir ara bende dusunuyodum ama iyik8 yaptirmamisim o zaman
ilknurrr22 bence ondandri canim. Yani hormonlar acayip degisiyor .
Benim mesela lekeler oldu yuzumde, daha dogrusu dudagimin o ust kisminda ve nebileyim bi alisamadim o halime.
Hemde kis gunesi varken olustu bu lekeler yeni dogum yaptigimda, halbuki simdiye kadar hic oyle sorunum olmamisti.
Simdi nasil kurtulurum.lekelerden yillardir arastiriyorum, bazi kremler vs var ama pahali olunca he0 erteledim falan neyse halime sukur o olsun derdim
Ali kemal diyordu eşin sanki yanlış mı kalmış aklımda? Eymen olabilir gerçi bu ara çok koydular ama:)Selamlar hanımlar şöyle beğendiniz erkek isimlerini yazar mısınız eşimin bir isim bulacağı Yok görevi devralıyorum
Canik benim iyiyim sen nasilsin :) baya bir uzak kaldim sizlerden :) Cok sukur iyi Ceyda 9 aylik oldu :) Ayaz nasil :)seker000 nereledesin canim
gelmeyince internetin bitti diye tahmin ediyorum artk :)
MutluBulut_ sen nsilsin canim ,minigimiz nasil
Canim begendigim bir isim degildi aslinda yani guzelde aklima gelmezdi simdi yazdigini okuyunca bir dusundum :) Gülsima - Sinan 3. De kiz olursa Simay Hatta 4. De istiyodunuz sanki oda Miray hic aklimda olmayan isimler aslinda :) biz bi ara Mete diyorduk :)Selamlar hanımlar şöyle beğendiniz erkek isimlerini yazar mısınız eşimin bir isim bulacağı Yok görevi devralıyorum
Nerdesn canim sen yaa valla kimse kalmadi ben tutkku PembeLokum seker000 burda kaliciyiz heraldeCanik benim iyiyim sen nasilsin :) baya bir uzak kaldim sizlerden :) Cok sukur iyi Ceyda 9 aylik oldu :) Ayaz nasil :)
Kizlar sizler nasilsiniz ne yapiyorsunuz :)
Ya hemen aliyim ben o zaman ondan bi deneyim ben gece gundu kremi kullaniyorm bide dogal urunler satan bi marka var onun kremini suruyormseker000 he iyi o zaman yine fazla artma olmamis. Bazilari cok sikayetci dogumdan sonra falan cogaliyolar diye
ilknurrr22 canim instagramda gormustum Hametan'in mavi kutusu lekelere vs cok iyi geldigini..
Annem oraya gidince istemistim ama sari kutusundan almislar . Yinede bir ara surmustum bir hafta kadar o bile sanki daha bi acmisti rengini devam etseydim belki gececekti ama unutuyorum surmeye .
Hem fiyati uygun.
Tekrar gidersem edirneye mavisinden alirim nasipse kişin devamli kullanirim diye dusunuyorum bakalim.
Yazin zaten pek lekeleri yok etmeye ugrasmayin diyolar, anca gece yatarken bisi surulurse yani yoksa gunese cikmaz zararliymis lekeleri acmaya calisirken
MutluBulut_ masaAllah canim ya koca kiz olmus desene
Iyi bizde canim buna sukur, ig'de gordugun gibi :)
Gel gel arada ozletme kendini. Hos isten gucten firsat bulamiyor insan
PembeLokum yine oglum olsa yine Ayaz koyardim herhalde.
Baska isim pek dusunmemistik galiba ama az cok hosuma gidenler sekerin oglusunun ismi Gorkem,Kerem,Ali, Semih, Aral/bunu yolda bir reklam tabelasinda gormustum / ,onur
aklima gelirse yazarim daha.. ama evet esinin sectigi isim guzeldi aslinda
Ya hemen aliyim ben o zaman ondan bi deneyim ben gece gundu kremi kullaniyorm bide dogal urunler satan bi marka var onun kremini suruyorm
Ya bu panik atak degisik bisey heralde bi cozumu yok mu canim bunun boyle surekli dusunursen kotu kotu tadini cikaramazsn ki tatilinde hayatinda bende arda dogduktan sonra hep sacma sapan seyler dusunuyorm sabah kalktigimda arda nefes almiyo olursa ona bsy olursa boyle kalbim oyle hizli atiyo ki nefes alamiyorm kalkiyorm yataktan Allah kimseye evlat acisi yasatmasin