- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 36
Aleyküm selaaaaam.Nasılsııın? :)selam kizlaarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleyküm selaaaaam.Nasılsııın? :)selam kizlaarr
Aleyküm selaaaaam.Nasılsııın? :)
Senin normal örgün öğretim demi? Ne kadar kaldı bitmesine?buna sukur caniim..
okuldan ciktim iste.. sinavlarim.basliyo nasipse artik ama hic o modda degilim :)
Merhaba canım, bu aralar sende biraz sıkıntılar falan seziyorum umarım yanılıyordurum, sıkma o güzel canını olur mu?buna sukur caniim..
okuldan ciktim iste.. sinavlarim.basliyo nasipse artik ama hic o modda degilim :)
Senin normal örgün öğretim demi? Ne kadar kaldı bitmesine?
Hmmm..Olsun olsun okul iyidir, çok ilginç bu ara ilk kez ders çalışmayı özledim.Benim yerime de çalış :)))
Merhaba canım, bu aralar sende biraz sıkıntılar falan seziyorum umarım yanılıyordurum, sıkma o güzel canını olur mu?
Ah canım benim, üzülme dert etme, yeni sahipleri de en az senin baktığın kadar güzel bakar İnşAllah.. Ben şimdi seni çok anlayamıyor olabilirim çünkü hayvanlarla aram hiç iyi değildir hiç yaklaşamam o yüzden sendeki duyguları bilemiyorum tabi ama güzel düşün ki güzel olsun :)evet canim, nasipse 1 yilim.kaldi..
3.sinifim yani..
bende calismiyorumki ilk.aklima gelen kopyanin hangi cesidini yapsam
mesela normalde pet siselere yapistiriyodum o etiket yerine, ama bugun. ogretmen korkuttu azicik.. ona banzer kopyayi ogrenmis kesin sisemide kontrol eder..
dusunmekteyim nereye yapsam diye.. varmi kopya hakkindada incilerin :)
var canim kopisimizi verdik baskasina, hayvanlara cok baglandigim.icin hala alisamadim.yokluguna..
cogu kedi kopek ne varki uzuluypsun der gecer ama anlatamam nasil uzuldugumu..
tabi Rabbim baska dert vermesin insallah
Ah canım benim, üzülme dert etme, yeni sahipleri de en az senin baktığın kadar güzel bakar İnşAllah.. Ben şimdi seni çok anlayamıyor olabilirim çünkü hayvanlarla aram hiç iyi değildir hiç yaklaşamam o yüzden sendeki duyguları bilemiyorum tabi ama güzel düşün ki güzel olsun :)
İyiyim çok şükür canım benim, her yer kar, manzara harika.. :) Ama ben çok tembelim hiç iş yapasım yok (gerçi pek işte yok) bir an önce saat 5 olsa da evime gitsem diye bekliyorum..insallah canim benim..
vardir elbet bunda bir hayir ..
sen napiyosun ne var ne yok
İyiyim çok şükür canım benim, her yer kar, manzara harika.. :) Ama ben çok tembelim hiç iş yapasım yok (gerçi pek işte yok) bir an önce saat 5 olsa da evime gitsem diye bekliyorum..
yazmıştım canım ama nette bir sıkıntı oldu giremedim bir türlü şimdi düzeldi aaaa baktım ki saat 5 olmuş hadi ben gidiyorum görüşürüz iyi akşamlar ..:)
Günaydın canım, tavana o balonları bantla yapıştırcam, yani bantı ikiye katlayacaksın arkalı önlü yapışkanlı olacak şekilde, bir tarafını balona, bir tarafını da tavana yapıştırcaksın ama daha denemedim oluyor mu diye, dur bugün öğlen gidince deneyim bakalım nasıl olcak:)kar var hee, burda eridi gittii..
sizin soguk hava esiyor demekki :)
ben bisinsorcamtim o balonlari tavana neyle yapistirckasin .. simdi digerleri hazir satildigina gore bende alamam.. ama tavanda iz kalsinda istemiyorum gerci orayada ermem icin koltugun izerine sandalyeyle anca cikarim.
Günaydın canım, tavana o balonları bantla yapıştırcam, yani bantı ikiye katlayacaksın arkalı önlü yapışkanlı olacak şekilde, bir tarafını balona, bir tarafını da tavana yapıştırcaksın ama daha denemedim oluyor mu diye, dur bugün öğlen gidince deneyim bakalım nasıl olcak:)
Bende yatağın üstüne çıkarım o zamanda boyum ermez yastık falan koyarım heralde:)
:) ay alemsin yok kız dikkat et kendineBenımde öyle aklıma geldide sonra iz kalırmı diye düşündüm..
aman süpriz yapalım derken yerlerde gezmeyelim
avızeye anca şey ederim sanırım
Sizlere de günaydın kızlaaaar, oooy oy bu kış bana hiç iyi gelmedi, ruhum çekildi sanki :/ gerçi kime iyi gelir de :)
Ay hiç sorma canım benim yaa şöyle dışarı burnumu bile çıkarasım yok, sabahları çok erken kalkıyoruz resmen uyukluyorum evde pek ısınmıyor gibi, gerçi ben çok üşüyorum o yüzden de olabilir...Sizlere de günaydın kızlaaaar, oooy oy bu kış bana hiç iyi gelmedi, ruhum çekildi sanki :/ gerçi kime iyi gelir de :)
sobayla ısınan varmı kızlar?