- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 36
Hiç denemedim de o kokulu mumlar yanınca bariz koku veriyor mu tütsü gibi?Umarım bulabilirim canım, ımm şeyy yakmak için:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç denemedim de o kokulu mumlar yanınca bariz koku veriyor mu tütsü gibi?Umarım bulabilirim canım, ımm şeyy yakmak için:)
evett biz nişan dönemlerinde vs burdaydık hep konuşyodk hoşbulduk canım bende mayısta evlendim peş peşe evlendik hep 7 bucuk ay falan oluyo sen pekiii
bebişi olan varmııı aramızda peki :)Hmm ne güzel :) Maşallah Evet arka arkaya olmuş hep, benim de ağustos :)
Canım ben ancak gül kokulu bulabildim, satıcı ıspartadan gül kremleri, kolonyaları, parfümleri mumları ne varsa getirmiş, kolonya ikram etti, çok güzeldi, hala elimde kokusu ben mumu yaktım ama bariz belli değildi yani geliyordu ama çok değil hatta kolonyanın kokusu geliyordu belki elimde olduğu için bana öyle gelmiş olabilir bilemiyorum, çok uzun uzun yakmadım o yüzden anlayamadım ben de ilk defa deniyorum çünkü:)Hiç denemedim de o kokulu mumlar yanınca bariz koku veriyor mu tütsü gibi?
Hoşgeldin canım bu arada, Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin, hayırlı uğurlu olsun İnşAllah:)bebişi olan varmııı aramızda peki :)
Ben niyet aşamasına adım atmış durumdayım, zaman göstericek.. :) Ama iki bebek bekleyen arkadaşımız var :)bebişi olan varmııı aramızda peki :)
Canım ben ancak gül kokulu bulabildim, satıcı ıspartadan gül kremleri, kolonyaları, parfümleri mumları ne varsa getirmiş, kolonya ikram etti, çok güzeldi, hala elimde kokusu ben mumu yaktım ama bariz belli değildi yani geliyordu ama çok değil hatta kolonyanın kokusu geliyordu belki elimde olduğu için bana öyle gelmiş olabilir bilemiyorum, çok uzun uzun yakmadım o yüzden anlayamadım ben de ilk defa deniyorum çünkü:)
Hoşgeldin canım bu arada, Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin, hayırlı uğurlu olsun İnşAllah:)
Ben niyet aşamasına adım atmış durumdayım, zaman göstericek.. :) Ama iki bebek bekleyen arkadaşımız var :)
hadi hayırlısı niyetin kabul olsunnn :):):):) bende çok niyetliyimde bana erken daha off iki bebiş ohh sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah
ah teşekkür ederim canım, evet yıllaaar yıllar önceki ben :)Ay meltemcim bu tatlı kız kesin sensin değil mi?
Çok tatlısın ya MaşAllah:)ah teşekkür ederim canım, evet yıllaaar yıllar önceki ben :)
Totem yapıyorum
Çok tatlısın ya MaşAllah:)
Çok şükür tatlim büyümeye çalışıyor :) doktor randevumuzu bekliyoruz sabırsızlikla :)Çok çok teşekkür ederim canımcım..İnnnşallah :) Sizin minnak nasıl??? :)
Hehe ben örgü işlerine bayılırım... Şu an battaniye oruyorum... Yama gibi... Çok severim...:) tv de bir dizide örneğini görmüş çıkarmıştim.. seninki biraz kalin olmuş ama güzel tatlim.. ellerine emeğine sağlıkYaniii tarif ederim tabi ki de ama tamamen uydurmasyon :) normalde tığ işi becerin varsa kesin yaparsın :)
Nasıl geçti akşam yemek? Heeee bu arada senin vukuatlı bi komsuların vardı, yemege gelmişlerdi size. sizi çağırdılar mı , görüştünüz mü bi daha ? :)
Kuzum hatirladin mi beni :)bebişi olan varmııı aramızda peki :)
tutkummmmmmmm bende çok sevindimm topini de görünce duramadımmmm evlilik çok güzel gidiyoo valla artık dünya gözümde değil kavuştukya hepimiz için öyledir bebişş yok çokk istiyorum ama zamanı var sizde varmıı bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Benimki de öyle...ama bende çok seviyorum eti heheguzel olmasina cok sevindim kuzum.. ay hala cok seviniyorum geldigine kiii :)
yok kuzucum bizded bebis daha.. esim cok istiyor ama hazir dgilim.sanki daha ..
Rabbim en hayirli zamanda nasip eder insallah..
bilmemmi senin yemeklerinii nedn oyle oldu acaba..
erkeklere et ver zaten canim.. benimkde sabah aksam et yese doymazkii
Kuzum hatirladin mi beni :)
guzel olmasina cok sevindim kuzum.. ay hala cok seviniyorum geldigine kiii :)
yok kuzucum bizded bebis daha.. esim cok istiyor ama hazir dgilim.sanki daha ..
Rabbim en hayirli zamanda nasip eder insallah..
bilmemmi senin yemeklerinii nedn oyle oldu acaba..
erkeklere et ver zaten canim.. benimkde sabah aksam et yese doymazkii
Benimki de öyle...ama bende çok seviyorum eti hehe
Nasılsın canim beniiimmm:)
ooy canim kalmasaydin keşke :)sizden uzak kaldıma şuan çok üzüldümm ki bennn oyyy siirrieyvann canımmm hayırlı olsn bebişin sağlıklı kucağına al up uzun ömrünüz olsn beraber :-* valla bende etçitim ama bi insan bu kadarmı köfte der yinede yapıyorum güzel oluyo ama seçenek azaldı