- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
Ah ah o kadar çok şey yapasım var ki, 24 saat yetmiyor bana, bir oraya bir buraya, biraz önce telefon geldi, yemeğe anneannemlere gidiyoruz benim pırasa yarına kaldı:)evet canım onlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ah o kadar çok şey yapasım var ki, 24 saat yetmiyor bana, bir oraya bir buraya, biraz önce telefon geldi, yemeğe anneannemlere gidiyoruz benim pırasa yarına kaldı:)evet canım onlar :)
olsun kız ne güzel yakınında ınsanlar varmış :) annenler nerdeydı peki senin?Ah ah o kadar çok şey yapasım var ki, 24 saat yetmiyor bana, bir oraya bir buraya, biraz önce telefon geldi, yemeğe anneannemlere gidiyoruz benim pırasa yarına kaldı:)
evet canım çok şükür, annemler bartında 5 saat uzaktalar yani bu aralar iyice özledimolsun kız ne güzel yakınında ınsanlar varmış :) annenler nerdeydı peki senin?
Hmmmm ehhh, orta halli bir uzaklık.. ocaktan sonra yıllık izinler çıkıyor, gidersiniz inşallah canım :)evet canım çok şükür, annemler bartında 5 saat uzaktalar yani bu aralar iyice özledim
Bu yıldan tüm izinlerim duruyor canım, olası bebiş haberine göre kullanmayacağım:) izinlerimi biriktiriyorum yani, geçen yıldan bir günüm var, bilmiyorum yılbaşında birkaç günlüğüne gitsem mi acaba diyeHmmmm ehhh, orta halli bir uzaklık.. ocaktan sonra yıllık izinler çıkıyor, gidersiniz inşallah canım :)
Bu yıldan tüm izinlerim duruyor canım, olası bebiş haberine göre kullanmayacağım:) izinlerimi biriktiriyorum yani, geçen yıldan bir günüm var, bilmiyorum yılbaşında birkaç günlüğüne gitsem mi acaba diye
Bizim keçe amerikan servislerden bir arkadaşımız forum açmış bizimi duymuş ne:)
Valla bilemiyorum izne çıkmak istiyorum açıkcası bakalım hayırlısı, evet canım el emekleri bölümünde açmış, ben fiyat sordum bakalım ne diyecek, ama insanın kendisinin yapması gibi olmaz tabi:)Vaaay çok mantıklı ama ben dayanamıyorum..Burda bile bazen sıkılıyorum bır ıkı gunluk ızın kullanıyorum :) Beş saat çok aşırı bır uzaklık değil canım , haftasonluguna bıle gıdılebilir ki
hadi yaa :) el emeklerinde falan mı nerde açmış :)
Vaaay çok mantıklı ama ben dayanamıyorum..Burda bile bazen sıkılıyorum bır ıkı gunluk ızın kullanıyorum :) Beş saat çok aşırı bır uzaklık değil canım , haftasonluguna bıle gıdılebilir ki
hadi yaa :) el emeklerinde falan mı nerde açmış :)
Görüşürüz canım hayırlı akşamlar..:)Gördüm gördüm..Çok kolay , keçeyi bulduk mu neler neler yaparız :)))
hadi canımcım mesai bitmek üzere..iyi akşamlar..görüşürüüüz :)
Ah ah o kadar çok şey yapasım var ki, 24 saat yetmiyor bana, bir oraya bir buraya, biraz önce telefon geldi, yemeğe anneannemlere gidiyoruz benim pırasa yarına kaldı:)
Canim kararın hayırlı olsuun... İnşaAllah minigin fazla bekletmez...çok mutlu oldum sizin adınızaaa , hehe :)olsun kız ne güzel yakınında ınsanlar varmış :) annenler nerdeydı peki senin?
oooo burda yeni gelinler varmıııış yemeklerde yaparlarmıııış... tutkkucum hayırlı olsun topiciğin biraz geç gördüm ama napıyosun ne var ne yok bakayım konuyu görünce hemen dalayım dedim :)
cok tesekkur ederim arzucum :)
hos geldin bakalim :)
varmi senin yemek sIkintin :)
SirriEyvan kuzucuuum naber :)
Çok çok teşekkür ederim canımcım..İnnnşallah :) Sizin minnak nasıl??? :)C
Canim kararın hayırlı olsuun... İnşaAllah minigin fazla bekletmez...çok mutlu oldum sizin adınızaaa , hehe :)
Günaydın canım, kız tebrik ederim çok güzel görünüyor, ipte çok ince değilmiş çabuk biter o zaman, rengi de bir harikaaa:)Günaydın kızlaaaaarr :))) Herkese epenerjik bir gün olsun inşallah bugün. :)
Bakın canlar dün başladım, nasıl olmuş :) tutkku duman91
Eki Görüntüle 1307854
Günaydın canım, kız tebrik ederim çok güzel görünüyor, ipte çok ince değilmiş çabuk biter o zaman, rengi de bir harikaaa:)
Olsun gayet güzel görünüyor, hem ilk deneyimin:) çabucak biter işte ne güzel, bende bir işe başladım mı bitirmeden bırakamıyrum, başka birşey yapamıyorum, mesala o bir tanesi bitmeden gece uyuyamam:) annem o yüzden birşey başlamamı istemezdi, kitap okurken de öyle:)Sağol canıııım bu uydurmasyon oldu, örnekleri atayım telefona :) Evet ip kalın biraz , tığ da 4 numara .. 2 numara al demişti kız ama bu vardı sadece.. Olsun kalın olsun, hasır servisler gibi :)))