• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım bak ilk yüzüğümüzü askere gitmeden 1 hafta önce benden habersiz almıştı.
1. Resimdekine çok benziyor ama;beyazı. ama daha sık şeritler ...
Çok güzelmiş canımm benimm parmağından hiç çıkmasın inşallah evlilik alyansını takana kadar :34::16:

Ahh ahhh kesinlikleeee:43:
Sizde durumlar nasıl? Sevidğinin ev falan var mı

Henüz yok ama alma düşüncesi var, evlendiğimizde kredi borcu ödüyor olucaz büyük ihtimalle:43:
Çok zor bu işler canımm yaaa o kadar çok alınıcak yapılıcak var kii.

Çok güzelmiş canımm benimm parmağından hiç çıkmasın inşallah evlilik alyansını takana kadar :34::16:

Henüz yok ama alma düşüncesi var, evlendiğimizde kredi borcu ödüyor olucaz büyük ihtimalle:43:
Çok zor bu işler canımm yaaa o kadar çok alınıcak yapılıcak var kii.

Çok saol cnm bnm :) Şuan 2. yüzüğü takıyorum, arada tamtur. Ama laf yiyorum neden söz yüxüğünü çıkartıyorum diye. Ya benim için tamturumda söz yüzüğüm ama anlamıyor:32: Parmaklarımızdak model aynı olceymiş :)

Aynennnn Canım....
Biz bile en uygununa kaçmayı planlıyoruz ama erkek tarafının bizim hesaplara göre 40Bin ödüyecekler...
Bakalım...
İnşallah hakkımızda en hayırlısı olsun...
Bendeki düşüncede kendi evime para verreiym bşkasının evine kira vermeyim...
500-600 değil de 1000 koyayım ama bir 6 sene sonra o parayı hiç vermemek üzere:32:
En azından çocuğumuz olduğunda kreşe başlarken vs rahat rahat geçiniriz evde bizim olursa... Benim birazda amaç bu...

Bu tarzıda seviyorum... Nasıl derler satenimsi bir yapı gibi durması beni çekti..
Fiyatta güzell :))

Eklentiler

• $Adsız2.webp
    $Adsız2.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba kızlarr :3:
Hoş geldin canımm :)

Çok saol cnm bnm :) Şuan 2. yüzüğü takıyorum, arada tamtur. Ama laf yiyorum neden söz yüxüğünü çıkartıyorum diye. Ya benim için tamturumda söz yüzüğüm ama anlamıyor:32: Parmaklarımızdak model aynı olceymiş :)

Aynennnn Canım....
Biz bile en uygununa kaçmayı planlıyoruz ama erkek tarafının bizim hesaplara göre 40Bin ödüyecekler...
Bakalım...
İnşallah hakkımızda en hayırlısı olsun...
Bendeki düşüncede kendi evime para verreiym bşkasının evine kira vermeyim...
500-600 değil de 1000 koyayım ama bir 6 sene sonra o parayı hiç vermemek üzere:32:
En azından çocuğumuz olduğunda kreşe başlarken vs rahat rahat geçiniriz evde bizim olursa... Benim birazda amaç bu...

Ben en başta yüzük takmak istemedim :) Bi ara okulda sözlenme furyası vardı herkes yüzük takıyordu falan. Ben de ona anlattım bu durumu o da korkudan alamadı yüzük falan.:52::52::1: Haklısın canımm erkek tarafının işi çok zor :5: Hepsini bir anda yapmak zorundalar bizim gibi çeyiz de yapamıyorlar ki :1:
İnşallah her şey gönlümüzce olur canım benimm kolayca atlatırız inş.bu dönemi..
Bence de insanın kendi evine çıkması kadar rahat birşey yok,umarım dilediğimiz şeyler gerçek olur da uzun yıllar boyu kira ödemek zorunda kalmayız:26:

Bende iyiyim canım nasıl olsun tatilin keyfindeyim :)
Sen neler yapıyorsun nasıl geçiyor, bu arada bir rahatsızlık geçirmiştin diy mi :S yanlış hatırlamıyorum?
İyisin diymi şuan?
Oh ne güzel tatildesin demekk..
Napıyım bende aöf sınavlarına çalışıyorum,2 hafta sonra askerimin yanına gidicem onu bekliyorum bir yandanda :16:
Evet canım ameliyat olmuştum geçen ay,şimdi çok iyiyim sağolasın.

Ben en başta yüzük takmak istemedim :) Bi ara okulda sözlenme furyası vardı herkes yüzük takıyordu falan. Ben de ona anlattım bu durumu o da korkudan alamadı yüzük falan.:52::52::1: Haklısın canımm erkek tarafının işi çok zor :5: Hepsini bir anda yapmak zorundalar bizim gibi çeyiz de yapamıyorlar ki :1:
Bence de insanın kendi evine çıkması kadar rahat birşey yok,umarım dilediğimiz şeyler gerçek olur da uzun yıllar boyu kira ödemek zorunda kalmayız:26:

Hoşbulduk canımm nasılsın ?

Kızlar ben kaçıyorumm iyi geceler sizlere..

Gizemcimm yarın görüşürüz kaldığımız yerden devam ederiz, mail atarım ben sana. Öpüyorum canım benimm.:16::54::54:

[COLOR="#0000CD" Selamlar arkadaşlar , sözlümle 3. yılımızı haziranda bitirdik 4. yılımıza girdik , 2 yıldır sözlüyüz :) Benim akıllının bu sene üniversitede son senesi normalde , makina mühendisliği okuyor ve okulununda bi sene uzamasından ötürü 2 sene okulu var , sonrada askerlik iş güç derken 1 senede ordan gitti , yani bizim mutlu sonumuz teeeeee 2014 te :( Benim üniversitem ise bitti ve artık çalışmaya başlıycam ...

Durumu benim gibi olanlar varsa konuşmak dertleşmek isterim beklemek çok zor değilmi ?[/COLOR]
:69::69:

resmen aynı şeyleri yaşıyoruz yaaaa :) aynı sorunlar bende de var en iyi ihtimal 2014 :) gerçi en uygun yaş da o zamanlar benim için. 25 yaşında olacağım ancak işte :)

Son düzenleme:
Napıyım bende aöf sınavlarına çalışıyorum,2 hafta sonra askerimin yanına gidicem onu bekliyorum bir yandanda :16:

İyiyim canımm sağol, sen nasılsın? :16:

Haklısın cnm ... Herkeste modaydı... Resmen basitleştirdiler işi...
ama askerden önce bir duygusallık geldi bizimkine :) Süpri yaparak almıştı. ama Pişman değilim:nazar: Hakkıyla takıyorum:nazar:

Çok sevindm senin için cnm bnm...
Askerinlede bol bol güzel dakikalar geçirirsiniz inşallah...
Şimdi nasıl sayıyorsundur şafak :)
O günleri hatırlıyorumda çok zordu bnm için:5:

Kızlar ben kaçıyorumm iyi geceler sizlere..

Gizemcimm yarın görüşürüz kaldığımız yerden devam ederiz, mail atarım ben sana. Öpüyorum canım benimm.:16::54::54:

Öpüyorum cnaım bende aynı şeyi yazıcaktım ayıp olamzsa kaçıyorum dicektim... Görüşürüz gene cnm bnm öpüldün çok:16:

İyi geceler herkese...
Yarın görüşmek dileğiyle...
Rüyalarımızda inşşallah sevdiklerimizi görelimmm :52:

:16::16:

İyiyim canım sağol çıkıyormuşsun tutmayayım seni sonra konuşuruz :)

Canım bende 8 den beri ayaktayım...
Kusura bakma olur mu lütfen...
Eğer C.tesi sabah izmir e yolculuk olmazsa yarın öğlen,10dan sorna buradayım tahminen...
Görüşeli yarın gene olru mu
Çok öpüyorum...
İyi geceler cnm...:16:

Haklısın cnm ... Herkeste modaydı... Resmen basitleştirdiler işi...
ama askerden önce bir duygusallık geldi bizimkine :) Süpri yaparak almıştı. ama Pişman değilim:nazar: Hakkıyla takıyorum:nazar:

Çok sevindm senin için cnm bnm...
Askerinlede bol bol güzel dakikalar geçirirsiniz inşallah...
Şimdi nasıl sayıyorsundur şafak :)
O günleri hatırlıyorumda çok zordu bnm için:5:

Öpüyorum cnaım bende aynı şeyi yazıcaktım ayıp olamzsa kaçıyorum dicektim... Görüşürüz gene cnm bnm öpüldün çok:16:

İyi geceler herkese...
Yarın görüşmek dileğiyle...
Rüyalarımızda inşşallah sevdiklerimizi görelimmm :52:

:16::16:

İnşallah çok güzel olucak canım..
Ah zor olmazmı ya son 60tayız artık çok bunaldım ama az kaldı buda biticek:16:

Canım bende 8 den beri ayaktayım...
Kusura bakma olur mu lütfen...
Eğer C.tesi sabah izmir e yolculuk olmazsa yarın öğlen,10dan sorna buradayım tahminen...
Görüşeli yarın gene olru mu
Çok öpüyorum...
İyi geceler cnm...:16:

Yok canım ne kusuru çık tabi sonra yine konuşuruz,
kendine iyi bak tatlım :54:

İnşallah çok güzel olucak canım..
Ah zor olmazmı ya son 60tayız artık çok bunaldım ama az kaldı buda biticek:16:

Son 60...
Duygulandım ya valla billa :)
Öyle zordu ki beni için... Sevidğim gittiğinde hayatımda 2 önemli 1 i olumlu 1 i olumsuz olay olmuştu...
Kendimi o kadar yalnız hissediyordum ki anlatamam. Olumlu olay ablamın uzak bir şehirde üni kazanmasıydı.. Olumsuzu söylemeyim...
Çok yıprandım ben... Hiç bir gece yanlız kalmayan ben iyice terkeilmiş giib hisediyordum kendimi...
Neler neler yaşamadık ki...
okuldan eve 4 te gelirdim 6 a kadar uyurdum kalkar sınavlara çalışır 12 de yatar 2 buçukta kalkar aşkımla konuşmaya başlar 5 nöbeti bitince silah bırakmaya gider tekrar konuşur 6 da telefonu kapatırdık bende ordan okula :))) Az mı uykusuz kaldıım bee :))
Ama telefon sonucumuz çok kötü oldu o ayrı... Telefon yakalatmasında nasıl olursa olsun... biz bedelini çok ağır ödedik...
Ah canım ah... Neyse... Son 2 ay geçer cnm bnm ... Zaten 15 gün nasıl geççek stresinde olursun sonra ki 15 gün içinde ana 1 ay kaldı glediğinde nolcak ne etcem diye heeycanla planlar kurulmaya başlar. son 15 gün birazcııık zor geçer vee sevdiğinnnleee güzelll bir ömree eel ele verirsinn:52:

Back
X