• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Sen yapmasaydın biz yoksa ikiz miyiz espirisini ben yapıcaktımmm :)))))
Alyans modellerinebakıyorum beğendiklerimin resmini koyucma :)

Hahah kesinlikle ikiziz o zamaaann:1:
Sana söylediğim sitelerden ben de ekleyeyim bakalım hangilerini beğenicez :))

Ah canım ya bizimki hep dalga geçer herşeyi çok zor bğeeniyorsun beni nasıl bğeendin diye :))
Benbakarsam beğenmeem. Gösterilirse beğenirim :))

Aynı şeyi benimki de bana söyledi desem :)) Ay bu kadar olur canımm yaa :52::1:
İlk zamanlardı, benim her şeyi zor beğendiğimi görünce sen beni nasıl beğendin hayret ediyorum kendi kendime düşünüyorum valla bunu demişti.. :16::1:

3 Taneyi önceden bilgisayarıma kaydetmişim :)
Özellikle sonuncuyu çok beğeniyorum... 1 En idare eder.
2. Orta işte... Benim için :)))

Eklentiler

• $Adsız.webp
    $Adsız.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Aman neyse bulamadım...
Çeyiz falan olarak nelere bakıyorsun cnm her hangi bir hazırlık var mı

Ben buldum da resimler alınmıyor izinsiz kullanılamaz yazısı çıkıyor. :44::43:
Canımm elişi açısından her şey tam gibi anneciğim sağolsun zamanında yaptı onları :)
Ben de yavaş yavaş tabak çanak alayım diyorum ama söz olmadan da almak istemiyorum.
Sözümüz bir olsun da evi doldurmaya başlarım..:1::1:
Sen almıştın birşeyler listen vardı görmüştüm canım benimm sen kolaylıyorsun ne güzel of ben daha hiç almadımm..:2::5:

Aynı şeyi benimki de bana söyledi desem :)) Ay bu kadar olur canımm yaa :52::1:
İlk zamanlardı, benim her şeyi zor beğendiğimi görünce sen beni nasıl beğendin hayret ediyorum kendi kendime düşünüyorum valla bunu demişti.. :16::1:

hehehe :) Cnm siz 3 yıldır birliktesizin o zaman diymi takvimden kopya çekerek söylüyorum :))
Bizim aramızda 23 ay var veee sana kesinlikle diyorum ki özellikle 3 buçuk yıl sonra bu sözü daha çok duyacaksın çünkü aartık insan ggayett relax cool her istediğini söylüyorsun. atıyorum eskiden yanınday emek yiyeemezdim utancımdan. Son1 buçuk yıldır hadi yemeğe diye ben sürüklüyorum ordan ora dolanırız beğenmem :) Takı konusunda bissürü şey alcam diyip dolandırırım dolandırırım beğenmeden çıkarımm :)) Sinir olur sinir :)))))
O yüzden böyle çeyiz falan araştırıyorumya aman araştır da evlenirken birde eşya bğeenemedim diyip 1 yıl daahaa uzatırsın süreyi diyo dalga geçiyor::37:

3 Taneyi önceden bilgisayarıma kaydetmişim :)
Özellikle sonuncuyu çok beğeniyorum... 1 En idare eder.
2. Orta işte... Benim için :)))
Hepsi güzelmiş canımm ben en çok 2 ve 3'ü beğendimm:) Aslında beyaz altın istiyorum alyansı ben ama, çok beğendiğim bi model olursa sarı da düşünebilirim:)

Ben buldum da resimler alınmıyor izinsiz kullanılamaz yazısı çıkıyor. :44::43:
Canımm elişi açısından her şey tam gibi anneciğim sağolsun zamanında yaptı onları :)
Ben de yavaş yavaş tabak çanak alayım diyorum ama söz olmadan da almak istemiyorum.
Sözümüz bir olsun da evi doldurmaya başlarım..:1::1:
Sen almıştın birşeyler listen vardı görmüştüm canım benimm sen kolaylıyorsun ne güzel of ben daha hiç almadımm..:2::5:

Ah canım ya sorma... Alamıyorum şu sıralar...
Bir yerlere harcamak zorunda kaldığım için... İşte inşallah şubat itibariyle hiçbirşey yapmadan para biriktircme.. İnşallah... Ayda en kötü 40 atabilsem harika olacakk :)

Hepsi güzelmiş canımm ben en çok 2 ve 3'ü beğendimm:) Aslında beyaz altın istiyorum alyansı ben ama, çok beğendiğim bi model olursa sarı da düşünebilirim:)

Aynenn :)
Sap sarı sevmem... Sarı olcaksa da mutlaka ama mtlaka beyaz altında içinde olucak...
Set falan hep beyaz altın aldırırım ben. Sarının görüntüsü o kadarda hoş dğeil bnm için:50:
Su yolunada bayılıyorum...

Son düzenleme:
hehehe :) Cnm siz 3 yıldır birliktesizin o zaman diymi takvimden kopya çekerek söylüyorum :))
Bizim aramızda 23 ay var veee sana kesinlikle diyorum ki özellikle 3 buçuk yıl sonra bu sözü daha çok duyacaksın çünkü aartık insan ggayett relax cool her istediğini söylüyorsun. atıyorum eskiden yanınday emek yiyeemezdim utancımdan. Son1 buçuk yıldır hadi yemeğe diye ben sürüklüyorum ordan ora dolanırız beğenmem :) Takı konusunda bissürü şey alcam diyip dolandırırım dolandırırım beğenmeden çıkarımm :)) Sinir olur sinir :)))))
O yüzden böyle çeyiz falan araştırıyorumya aman araştır da evlenirken birde eşya bğeenemedim diyip 1 yıl daahaa uzatırsın süreyi diyo dalga geçiyor::37:
Evet güzelimm 3 yıldır birlikteyiz.:nazar::nazar::16: Allah sizi de bizi de ayırmasın inş. :16::16:
Ben de ilk başlarda çok sıkıyordum kendimi, ama artık aştım o durumları gayet rahatım ohh dünya varmış diyorum.:1:
Benimkinin de tahammülü yok o konuda anında sinir olur beni vazgeçirmeye çalışır daha fazla dolandırmıyayım onu diye.:1:

Evet güzelimm 3 yıldır birlikteyiz.:nazar::nazar::16: Allah sizi de bizi de ayırmasın inş. :16::16:
Ben de ilk başlarda çok sıkıyordum kendimi, ama artık aştım o durumları gayet rahatım ohh dünya varmış diyorum.:1:
Benimkinin de tahammülü yok o konuda anında sinir olur beni vazgeçirmeye çalışır daha fazla dolandırmıyayım onu diye.:1:

Evet cnm. ama bende birini alışverişte beklemeyi sevmem... :)))
İnşallah:nazar::nazar::nazar: canım benim çok saolasın

Ah canım ya sorma... Alamıyorum şu sıralar...
Bir yerlere harcamak zorunda kaldığım için... İşte inşallah şubat itibariyle hiçbirşey yapmadan para biriktircme.. İnşallah... Ayda en kötü 40 atabilsem harika olacakk :)
İnşallah hemencecik biriktirirsin canımcımmm:)
Aynenn :)
Sap sarı sevmem... Sarı olcaksa da mutlaka ama mtlaka beyaz altında içinde olucak...
Set falan hep beyaz altın aldırırım ben. Sarının görüntüsü o kadarda hoş dğeil bnm için:50:
Su yolunada bayılıyorum...
Bence de canımm setler de beyaz olmalı, gençler için daha uygun oluyor bence beyaz altın. Sarı beyaz karışımı da olabilir o modeller de güzel ama sapsarı almam büyük konuşmuş olmiyim de. :)) :1::1: Sarı olarak trabzon bileziği seviyorum ama onu da almak :1::1::1::1::1:

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah hemencecik biriktirirsin canımcımmm:)
Bence de canımm setler de beyaz olmalı, gençler için daha uygun oluyor bence beyaz altın. Sarı beyaz karışımı da olabilir o modeller de güzel ama sapsarı almam büyük konuşmuş olmiyim de. :)) :1::1: Sarı olarak trabzon bileziği seviyorum ama onu da almak :1::1::1::1::1:

Saol cnm bnm... Bende bayılıyorum özellikle kelepçililerine... Ama alınamıcağını biliyorum malesef :))

Ben de hiç sevmem hatta geçen gün ona bir şey bakıyorduk bulamadık sıkıldım, ben seni beklerken iyiydi amaaa diyor beyzadee..:17::1::1:

:))))
2. Tişörtü denettirmem bende. Napayım valla çok sıkılgan bir yapıya sahibim işine geliyorsa beyimm :))

Saol cnm bnm... Bende bayılıyorum özellikle kelepçililerine... Ama alınamıcağını biliyorum malesef :))

:)))) 2. Tişörtü denettirmem bende. Napayım valla çok sıkılgan bir yapıya sahibim işine geliyorsa beyimm :))

Aynen canımm ya ben de denetmem valla :1::1::1::1::1::1:

Çok pahalı oluyorlar yaa alınıcak gibi değil valla bizim beyzade de alamaz o kadarını yani onu alana kadar o parayla düğün yaparız biz ya da evimin eksiğini tamamlarım.:1: Altın çok yükseldi zaten, yatırım yapanlar için iyi de evlenicekler için çok zorrr.:5::26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bak ilk yüzüğümüzü askere gitmeden 1 hafta önce benden habersiz almıştı.
1. Resimdekine çok benziyor ama;beyazı. ama daha sık şeritler ...

Eklentiler

• $Adsız.webp
    $Adsız.webp
    15 KB · Görüntüleme: 25
Aynen canımm ya ben de denetmem valla :1::1::1::1::1::1:

Çok pahalı oluyorlar yaa alınıcak gibi değil valla bizim beyzade de alamaz o kadarını yani onu alana kadar o parayla düğün yaparız biz ya da evimin eksiğini tamamlarım.:1: Altın çok yükseldi zaten, yatırım yapanlar için iyi de evlenicekler için çok zorrr.:5::26::26:

Ahh ahhh kesinlikleeee:43:
Sizde durumlar nasıl? Sevidğinin ev falan var mı

Back
X