• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

AMin inşallah cnaım bnm...:70:

,
Daha iyiyim cnm çok teşekkürediyorum.Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla alsın bebişini kucağına...
Canım bnm bizimde öyle olucak ben buna inanıyorum :70: :29:

Bendee burdayımmmmm :3:
Ben iyiyim sizler nasılsınız :)
Siz neredensiniz?
Simge'cim sen nerden cnm?

canım Bende Bolu'dan :)

İnşallah canımm öyle olmasını çok isterimm :16: Rica ederimm :) Ben İstanbuldan canımcım:)

Ne güzel cnm :)

cicişlerim :54::54::54: öptüm herkesi öncelikle , c tesi şehir dışına gitmiştim , dün akşam geldim , giremedim kaç gündür , napıonuz bakiim özledim sizi :66:

Hoş geldin cnm bnm bende seni merak etmiştim ne zamandır yazmıyorsun diye....

canım Bende Bolu'dan :)

Ne güzel cnm :) Bende İzmir'denim :)

Kızlarr Hepsiburada dan ürün almak istiyorum. KPSS kitapları çok indirimde.
Ancak Kargo ücreti ne kadar ya da kaç tl den sorna ödeniyor beni bilgilendirir msiiniz lütfen??

kızlar selamm ben geldim... :9
perşembe akşamı aşkmıın yanına gdiyiroum biletim tamam
ne giyeceğime saçıma başıma makyajıma karar vermeye çalışıyorum :)
3 gün kalıcam yanında çok mutluyum :) ama zaman geçmiyo sanki artıkk :2:
çok özledim bir ay oldu görüşmeyeli :69:
sizler nasılsınız görüşemedik hiççç
yasminn kuzum düğtün mü çizelgeden günleri bakiiimm :9:

mrb cnm ne güzel gözün aydın:16: şimdiden bende benimkinin yanındayım pazartesi dönüyorum:10: bende yani ben gelcem sen gitcen ben beklerkende zaman çok zor geçmişti :27:

Canımmm gözün aydınnn ohh ne güzel eniştemizi görüceksin hasret giderin bol bol. :16: :nazar::nazar::nazar:
Sahii görüşemiyoruz hepimiz dağıldık bi taraflara :S Bi saat belirleyip buluşmak gerek :)

mrb cnm ne güzel gözün aydın:16: şimdiden bende benimkinin yanındayım pazartesi dönüyorum:10: bende yani ben gelcem sen gitcen ben beklerkende zaman çok zor geçmişti :27:

Canımmm gözün aydınnn ohh ne güzel eniştemizi görüceksin hasret giderin bol bol. :16: :nazar::nazar::nazar:
Sahii görüşemiyoruz hepimiz dağıldık bi taraflara :S Bi saat belirleyip buluşmak gerek :)

sağolun kızlrrr :16:
SimgeD evt cnm sarılıp uzunn bi süre bırakmamayı düşünüyorum :69:

biliyorsunuz ki ben aşkımın yanındayım en yazıkki bu gün dönüyorum :14: alışıtık artık bu ufak ayrılıklara ama ne yapalım kader yine içim bi buruk :5:kızlar dün akşam bi sarıldım ağladım tutamadım kendimi:43:

Allah ayırmasın canımm. :16::16: :nazar::nazar:

Allah razı olsun tatlı hiçbirimizi inşallah :nazar: :nazar:

biliyorsunuz ki ben aşkımın yanındayım en yazıkki bu gün dönüyorum :14: alışıtık artık bu ufak ayrılıklara ama ne yapalım kader yine içim bi buruk :5:kızlar dün akşam bi sarıldım ağladım tutamadım kendimi:43:

ahh tatlım ben her dönüşümde ağlıyorum :25: ddediğin gibi alıştık artık ama nolursa olsun ağlamadan olmuyo hiç :( ama üzme kendini tatlım yaa biticek bu günler de bak 2013 e giriyoruz bile :27:

Ahh cnm ne kadar güzel... Daha da heyecnalısındır:70:

İnşallah bir dahaki kavuşmanızda hiç ayrılmasınız cnm bnm :70:

Ee kızlar nasıl gidiyor?
Benim doğum günümdğ :) Bu hafta sonu baya güzel geçirdim:nazar:
Nler yapıyorsunuz bakalım özledim sizi ya görüşelim hadi gelin?

İzmirperimmmmmmmmm doğum günün kutlu olsunnnn (geçmiş gerçi ama bilmiyordum tatlım:) Sağlık, mutluluk dolu nice senelere inşallah. Eniştemizle bir ömür mutlu olun veee birlikte yaşlanın inşallah canımcımmm.:nazar::nazar: :16::16:

Canımm yaa kıyamam :43:
İnsanın sevdiğinden ayrı kalması, uzak olması çok zor bi durum. :5:
Ama bugünler de geçicek, kavuşucaksınız ve bi daha hiç ayrılmıcaksınız inşallah. :16:

İzmirperimmmmmmmmm doğum günün kutlu olsunnnn (geçmiş gerçi ama bilmiyordum tatlım:) Sağlık, mutluluk dolu nice senelere inşallah. Eniştemizle bir ömür mutlu olun veee birlikte yaşlanın inşallah canımcımmm.:nazar::nazar: :16::16:

Çooook Teşekkür Ediyorumm Canımmm Benimmmmm Çok Saol...:70:
Hepimiz inşallah bir ömür sağlık huzur mutluluk içinde sevdiklerimizle olalım :16:

Ahh cnm ne kadar güzel... Daha da heyecnalısındır:70:

İnşallah bir dahaki kavuşmanızda hiç ayrılmasınız cnm bnm :70:

Ee kızlar nasıl gidiyor?
Benim doğum günümdğ :) Bu hafta sonu baya güzel geçirdim:nazar:
Nler yapıyorsunuz bakalım özledim sizi ya görüşelim hadi gelin?

canımm doğum günün kutlu olsun..
sevdikerlinle beraber sağlıklı,mutlu nice güzel yllara inşallah :31: :16:

Back