• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hoşgeldin canım , anlat bakalım kendiniz biraz tanıyalım seni bizde , ne zamandır birliktesiniz erkek arkadşınla , söz nişan ne zaman falan :)))

valla 3 sene bitti 4 ten gidiyoruz.. ayrı ehirlerdeyiz..henüz tarihte belli değil ve işide yok :( kendine bi yer açmak istiyo bakalım olursa güzel olacak ama açamayadabilir o zaman ne olur bilemiyorum.. bazen hiç evlenemicekmişim gibi geliyo güzel bişey görsem çeyizime almak istiyorum alamıyorum..

ohh ben geldim yetiştim şükür

hoşbulduk cnm nasılsın en oldu hayırdır ne soracan kötü bi şey yok umarım bu arada benim adım begüm

hoşbulduk cnm nasılsın en oldu hayırdır ne soracan kötü bi şey yok umarım bu arada benim adım begüm

memnun oldum tatlım :) ben de vildan :31:
iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?
yok yok kötü birşey değil soracağım şey saç rengi göstericem size bir tane görüşlerinize ihtiyacım var :70:

memnun oldum tatlım :) ben de vildan :31:
iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?
yok yok kötü birşey değil soracağım şey saç rengi göstericem size bir tane görüşlerinize ihtiyacım var :70:
ım tmm canım göster bakalım iyiyim cnm ne güzel bi ismin var vildan hoşuma gitti
Bende geldim ve sonunda yakaladım siziiiiii :86:

hoşgeldiz kızz

Back