ben 2014 mayista dogum yaptim ama rapor parami aldigimda kizim 5 aylikti. seninki kac aylik?Arkadaslar ben kasim 2014 dogum yaptım. Dogum sonrasi raporumu calistim iayerine teslim ettim. Sgk falan gitmedim hastanedeko sekreter biz online yolluyoruz dedi.param hala yatmadi.acaba sekreter beni yanlismi yönlendirdi veya ne yapmam lazim sizler ne zaman aldiniz.cok teşekkür ederim şimdiden nette araştırdım güncel bir bilgi yok
memurlara ücretli izin her ay maaş olarak yatıyor ama sgklılar için ücretli izini raporla sgkdan alıyoruz malesef işçi isen sıkıntı sen şanslısınBu ne doğum parası arkadaşlar. Herkese odeniyormu.ben öğretmenim 3 aralıkta doğum yaptım.bende alabiliyormuyum.hic haberim yok.
canım o nasıl oluyor hastane online gönderiyor 1 ay içindede parayı toplu mu yatırıyor yoksa o raporun bitiminden sonra 1 ay sonramı yatırıyorSgk ya gitmenize gerek yok ben eylul de dogum yaptim ve ziraat bankasindan aldim internetten sgk hizmet sorgulama ekranindan giris yaparak son durumu odemeler kismindan takip edebilirsiniz.
Bende mayısta dogum yaptım vakıfbankta calısıyorum bende alabilit miyim dogum parasını??ben 2014 mayista dogum yaptim ama rapor parami aldigimda kizim 5 aylikti. seninki kac aylik?
raporun var miydi? 2 ay dogumdan once 2 ay dogumdan sonra toplam 4 ay raporun varsa alabilirsin.Bende mayısta dogum yaptım vakıfbankta calısıyorum bende alabilit miyim dogum parasını??
ne kadar aldin?Ben 2014 ağustosta doğum yaptım kızlar hastane doğum evrakını bana verdi bende muhasbeye bildirdim ücreti alim tarihim aralıktı
bende oyle ama cok farkliliklar var kimisi 6 bin alirken kimisi 2,5 bin aliyor. nedense.. o yuzden sordum bende dusuk alanlardanimBu senin yatan sigorta priminle paralel canım
http://www.calismadunyasi.com/dogum-parasi-ne-kadar-alirim.html
bu linkten hesapladığımı aldım bende
Doğum için ayakta tedavilerde iş göremezlik ödeneği toplamBu senin yatan sigorta priminle paralel canım
http://www.calismadunyasi.com/dogum-parasi-ne-kadar-alirim.html
bu linkten hesapladığımı aldım bende
Bu ikisinin toplamı mı ödeniyor yoksa sadece ayakta ya da yatakta tesavinin karşılığı mı? Yalnızca biri çok düşük oluyor. Bu nasıl bi haksızlık böyle neden memurlar alırken işçiler alamıyor resmen doğurmayın demek bu ya. Zaten 4 ay maaş yok bir de daha mı düşük yatıyorDoğum için ayakta tedavilerde iş göremezlik ödeneği toplam
Doğum için yatarak tedavilerde iş göremezlik ödeneği toplam
merhaba bu ikisinin toplamı kadar mı aldın acaba