- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
- 173
- Konu Sahibi PumpkinSpice
-
bana da bana da
Arkadaşlar bana fizik ,kimya ve biyoloji kitabı lazım .Bugün körfezin konu anlatımlı kitaplarını sordum ,yuh dedim içimden .
Tek dersi 28 tl .2. el mi alsam :26: Siz sıfır mı aldınız ?
Canım aynı olayla bende karşılaştım ve şöyle yaptım körfezin bi kitabı var fizik-kimya-biyoloji tek kitap bende kimyası vardı evde onunla karşılaştırdım fark yok bile her şey aynıydı bende tek kitap olanı aldım ben aldığım zaman aldığım terde inridim vardı 19liraya almıştım tek kitap üç dersi :26:
Sadece körfez yeterli olur mu güzelim ?
Senin elindeki bu kitap mı ?
Bunlarda gayet güzel anlaşılır dile yazmışlar gibi .
Ama tek tek satılıyor .
Körfezi netten alıyorum canım :)
alan kalktı mı? ben tm deym ama fem dershanesinde bana sosyal ve fen bilimlerini çözdürmediler??*
En iyi bilgiyi öyle alırsın sanırımBölüm olarak ne istiyorsun ?
Ben Bilgisayar Mühendisiyim canım. Eczacılık ya da diş istiyorum, bu yıl olmazsa seneye full kapanıp çalışacağım
Canım o kadar karışık ki kafamBenimde 2. girişim olacak. Hangi bölüm istiyorsun ?
Sadece körfez yeterli olur mu güzelim ?
Senin elindeki bu kitap mı ?
Arkadaşlar açıklise mezunuyum ilk kez ygs-lys'ye kayıt yaptıracağım. bankaya parayı ödedim 14 ocakta başvuru için okula gitsem başvuruda geç kalırmıyım?
arkadaşlar bende bir soru soracaktım eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim:) ben meslek lisesi mezunuyum ve sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiyorum.sınavsız geçiş ile aöf kayıt olabiliyormuyuz yoksa ygs sınavına girmek zorunlumu ?
Canım o kadar karışık ki kafambir anlatmaya başlasam kimse kalmaz burada. Ama şu ara Edebiyata sıcak bakıyorum sanırım.Ya da psikolojik danışmanlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?