2013 YGS/LYS'ye Girecekler

Arkadaşlar bana fizik ,kimya ve biyoloji kitabı lazım .Bugün körfezin konu anlatımlı kitaplarını sordum ,yuh dedim içimden .
Tek dersi 28 tl . 2. el mi alsam :26: Siz sıfır mı aldınız ?

Arkadaşlar bana fizik ,kimya ve biyoloji kitabı lazım .Bugün körfezin konu anlatımlı kitaplarını sordum ,yuh dedim içimden .
Tek dersi 28 tl . 2. el mi alsam :26: Siz sıfır mı aldınız ?

Canım aynı olayla bende karşılaştım ve şöyle yaptım körfezin bi kitabı var fizik-kimya-biyoloji tek kitap bende kimyası vardı evde onunla karşılaştırdım fark yok bile her şey aynıydı bende tek kitap olanı aldım ben aldığım zaman aldığım terde inridim vardı 19liraya almıştım tek kitap üç dersi :26:

Sadece körfez yeterli olur mu güzelim ?

Senin elindeki bu kitap mı ?

Evet evet bu kitap ben hep bundan çalışıyorum güzel analtımı ben beğendim test konusunu da burdaki testleri çözüyorum bir de başka kaynaklar var onlardan çözüyorum.

Bunlarda gayet güzel anlaşılır dile yazmışlar gibi .
Ama tek tek satılıyor .

Körfezi netten alıyorum canım :)

Son düzenleme:
Bunlarda gayet güzel anlaşılır dile yazmışlar gibi .
Ama tek tek satılıyor .

Körfezi netten alıyorum canım :)

Karekök sadece mat kullanmıştım o güzeldi ama fen bölümleri hakkında bilgim yok

kız naptın da gecici olarak kapandın :) kızz bende senn gibi kapandım varya bence bu yazıyı görürüsen ki sanmıorm benm kadar kurnaz ?* saka saka sende iisin. yeni hesap ac cünkü site bakımda falan olmuor seni kibarca kovuo kktc ler :) bu galiba 8. üyeligim ve sen ki sakın ola kızlara öpim canım aşkım die yorum atma bide bole erkek gibi konusanları erkek sanıp atıolar sakın ha cinsel içerikli bi kelime etme :) denendi her 10 üyelikten 2 si bu yüzden kapandı :)

Arkadaşlar açıklise mezunuyum ilk kez ygs-lys'ye kayıt yaptıracağım. bankaya parayı ödedim 14 ocakta başvuru için okula gitsem başvuruda geç kalırmıyım?

arkadaşlar bende bir soru soracaktım eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim:) ben meslek lisesi mezunuyum ve sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiyorum.sınavsız geçiş ile aöf kayıt olabiliyormuyuz yoksa ygs sınavına girmek zorunlumu ?

Girmek gerekir sanırım :26:

arkadaşlar ygs'ye ilk kez kayıt yaptırdım ama bana okuldan verilen kağıtta şifre vermemişler. şifrem yok okula gidip almam gerekiyormuş

1. nüfus cüzdanımı babama versem yarın okula gidip şifremi alabilir mi yoksa benim gitmem şart mı?

2. yarına kadar bu şifreyi almak zorundamıyım yoksa daha sonrada alabilir miyim?

3. okula gidip geçici şifre alırken hangi işlemler yapılıyor imza vs.mi gerekiyor?

Canım o kadar karışık ki kafam bir anlatmaya başlasam kimse kalmaz burada. Ama şu ara Edebiyata sıcak bakıyorum sanırım.Ya da psikolojik danışmanlık..

Ben de edebiyat bölümünü istiyorum ya puanlarıda gayet iyi aslında bi ara psikolojide düşündüm ama snradan vazgçtm bi öğretmenim bana edebiyat okumamı öğretmenliğin çok kutsal bi meslek olduuğunu anlattı ve fikirlerim değişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…