2013 YGS/LYS'ye Girecekler

canım geometriye daha önce hiç çalışmadıysan bence çalışma çünkü baştan sistemli çalışmak gerekiyor geometriye yani zamanla soru çöze çöze yerine oturacak bir ders
ben geçen yıl çok iyi başladım geometriye ama bıraktım sonra hiç çalışmadım şimdide bakmayacağım sinirlerimi bozuyor aynen dediğin gibi zaman kaybı çok nankör bir ders

Kızlar size de danışmak istiyorum, ben lisans mezunuyum, tekrardan ygs-lys sınavına girmek istiyorum, başvuruda lise diploması isteniyormu ? Benim lise diplomam üniversitemde kaldı, kayıt olurken almışlardı. Üniversite diplomamla başvuru yapabiliyormuyum ?

Ösym kılavuzunda yazıyo isteniyormuş ama diploması olmadanda yapanlar varmış net bilgi veremiyorum o yüzden :44:

Ösym kılavuzunda yazıyo isteniyormuş ama diploması olmadanda yapanlar varmış net bilgi veremiyorum o yüzden :44:

Ciddimisin Tekrardan üniversite şehrime gidip lise diplomamı almam olanaksız, bu yapılırmı ya Ne olacak şimdi peki Ayağım alçıda benim gidip alamamki

Ciddimisin Tekrardan üniversite şehrime gidip lise diplomamı almam olanaksız, bu yapılırmı ya Ne olacak şimdi peki Ayağım alçıda benim gidip alamamki

OKuduğunuz liseden bi yazı falan alabilirseniz o da oluyo galiba tam emin değilim tabi :26:
Bu arada geçmiş olsun

Son düzenleme:

Benim lise 1den beri geometriyle başım dertte zaten canım ona yüklensem diğerleri kalcak gibi oluyor.
En iyisi bundan sonra matematiğe falan ağırlık vereyim...

Benim lise 1den beri geometriyle başım dertte zaten canım ona yüklensem diğerleri kalcak gibi oluyor.
En iyisi bundan sonra matematiğe falan ağırlık vereyim...

benimde öyle geometriye çalışsam diğer bir ders kalacak bende geometri yerine matematiğe çalışacağım hayırlısı bakalım
ama sen lys yede gireceksin canım 30 soru geliyor az değil en çok çıkan konulara bak bence

Lyseyi unuttum ben tamamen doğru diyorsun stres oldum şimdi...
Matematiği falan hallediyimde biraz geometridende en çok çıkan konulara bakıyım ne kadar yapsam o kadar iyidir...

Lyseyi unuttum ben tamamen doğru diyorsun stres oldum şimdi...
Matematiği falan hallediyimde biraz geometridende en çok çıkan konulara bakıyım ne kadar yapsam o kadar iyidir...

evet canım programlı çalışırsan hepsine de zaman yeter stres olma

evliyim ygsye gırecem.ama bır turlu konsantre olamıyorum.ogrencılık yıllarında daha cok ıstahım vardı:)

merhaba.Keşke daha önceden baksaydım bu kısma.aklıma gelmedi.Bende başvurumu ilk gün yaptım.Okuldan.damladım hemen Geçen yıl mezun oldum.Sınavlarada girmiştim.Ama cahillik işte iyice araştırmadan davrandım.Tercih yaptım ama bildiğiniz öylesine yaptım.Bu sene olacak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…