- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
- 173
- Konu Sahibi PumpkinSpice
-
O zaman korfezi alayim ben de canim :)
3 ayda hallederiz saniyorum .
Az önce başvurumu yaptım kızlar hiç bi sorun çıkmadı da valla gidip uğraşmaktansa internetten yapın derim
Ben geometriye hiç bakmıyorum kızlar diğerlerine ağırlık vermek istiyorum özelliklede matematik.
Zaman kaybı olur diye düşünüyorum.
Bişey olmaz demi zaten yapsamda yanlış olma olasılığı yüksek :26:
hayırlı olsun canım bende pazartesi yapacağım inş. :)
Kızlar size de danışmak istiyorum, ben lisans mezunuyum, tekrardan ygs-lys sınavına girmek istiyorum, başvuruda lise diploması isteniyormu ? Benim lise diplomam üniversitemde kaldı, kayıt olurken almışlardı. Üniversite diplomamla başvuru yapabiliyormuyum ?
Ösym kılavuzunda yazıyo isteniyormuş ama diploması olmadanda yapanlar varmış net bilgi veremiyorum o yüzden :44:
CiddimisinTekrardan üniversite şehrime gidip lise diplomamı almam olanaksız, bu yapılırmı ya Ne olacak şimdi peki Ayağım alçıda benim gidip alamamki
OKuduğunuz liseden bi yazı falan alabilirseniz o da oluyo galiba tam emin değilim tabi :26:
Bu arada geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim sınav merkezlerini ya da ösym yi bir arayıp sormalıyım
Bende hiç bi sorun çıkmadı canım hatta benim diplomam henüz gelmediği halde otomatik olarak girilmiş oraya ben sadece tek bir yer var orayı seçtim ve başvurumu yaptım oldu .61:
canım geometriye daha önce hiç çalışmadıysan bence çalışma çünkü baştan sistemli çalışmak gerekiyor geometriye yani zamanla soru çöze çöze yerine oturacak bir ders
ben geçen yıl çok iyi başladım geometriye ama bıraktım sonra hiç çalışmadım şimdide bakmayacağım sinirlerimi bozuyor aynen dediğin gibi zaman kaybı çok nankör bir ders
Benim lise 1den beri geometriyle başım dertte zaten canım ona yüklensem diğerleri kalcak gibi oluyor.
En iyisi bundan sonra matematiğe falan ağırlık vereyim...
benimde öyle geometriye çalışsam diğer bir ders kalacak bende geometri yerine matematiğe çalışacağım hayırlısı bakalım
ama sen lys yede gireceksin canım 30 soru geliyor az değilen çok çıkan konulara bak bence
Lyseyi unuttum ben tamamen doğru diyorsun stres oldum şimdi...
Matematiği falan hallediyimde biraz geometridende en çok çıkan konulara bakıyım ne kadar yapsam o kadar iyidir...
Umarım canım denemeye çalışıcaz
Evet canım ya .Bana konu anlatımlı bir sette lazım .
Arkadaşlar geometriden neden korkuyorsunuz ya :26: gelin ben size anlatayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?