• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yaz ayı gelinleri gelin bakıyımm :)

nikah tarihini kesin aldınız yani burda kızlar alınmıyo falan dediler daha 2013 defterleri açılmamış falan dediler en çok 6 ay önce alınmalı diyolardı ama yokmu öyle birşey şimdi

Benimde 16.06.2013 düğünüm =) Evet kızlar nikah gününü ne zaman almamız gerek ?

selam kızlarr:3:
bende 09.06.2013 te evleniyorum:9:
ocak ayında nikah işlemleri için başlicaz inşallah :1: çeyizimde çok eksik kalmadı sayılır amannn bu işler ne kadar el oyalıyormuş:6:
siz neler yapıyosunuz?

bir yaz gelinleri topiği daha vardıı bir an o sandım ama bu başka topikmiş :31:

ben de allah kısmet ederse 2 Haziran geliniyim...

çeyzimde eksiklerim var hala onlarla ugrasıyorum
mobilyalarımız alındı ufak tefek kitaplık vs. gibi şeyler kaldı
düğün mekanımız tutuldu
balayı rezavasyonumuz yapıldı
gelin arabası kiralandı
düğün fotoğrafçısıyla anlaşıldı
kuaföre karar verildi %80 olarak son anda bir değişiklik olmazsa...

nikah günü alınması, gelinlik-damatlık, beyaz esyalar, makyöz, kına ve düğünle ilgili davetiye vs. ıvır zıvırlar bir de evin tadilatı var işte geriye kalan..

bizde son durum böyle :27::27::27:

bir yaz gelinleri topiği daha vardıı bir an o sandım ama bu başka topikmiş :31:

ben de allah kısmet ederse 2 Haziran geliniyim...

çeyzimde eksiklerim var hala onlarla ugrasıyorum
mobilyalarımız alındı ufak tefek kitaplık vs. gibi şeyler kaldı
düğün mekanımız tutuldu
balayı rezavasyonumuz yapıldı
gelin arabası kiralandı
düğün fotoğrafçısıyla anlaşıldı
kuaföre karar verildi %80 olarak son anda bir değişiklik olmazsa...

nikah günü alınması, gelinlik-damatlık, beyaz esyalar, makyöz, kına ve düğünle ilgili davetiye vs. ıvır zıvırlar bir de evin tadilatı var işte geriye kalan..

bizde son durum böyle :27::27::27:

şekercim herşeyi halletmişsiniz yahu:))) gelinliğinin modeline karar verdin mi?

şekercim herşeyi halletmişsiniz yahu:))) gelinliğinin modeline karar verdin mi?

bana daha bir sürü iş varmış gibi geliyo canım yaa :31:

veremedim zaten şu an kafamı en çok yoran da o... gelinlik en büyük badireymiş gibi geliyo, beğendiğim ya da aklımda olan pek bir model yok olsa da dikim gelinliğe güvenemiyorum... cıkıp dolasmam gelinlik denemem lazım ancak o zaman kafamda birşeyler oluşacak sanırım, şu ana dek hiçbir yerde ya da kimsede beni vuran işte bu dediğim bir gelinlik görmedim...

tek bildiğim upuzun bir duvak ya da kuyruk istediğim ve straplez istemediğim :26:

senin belli mi gelinliğin??

16 haziran geliniyim ben de :3:
nikah işlemlerini de ocak ayında yapmayı düşünüyoruz.

bana daha bir sürü iş varmış gibi geliyo canım yaa :31:

veremedim zaten şu an kafamı en çok yoran da o... gelinlik en büyük badireymiş gibi geliyo, beğendiğim ya da aklımda olan pek bir model yok olsa da dikim gelinliğe güvenemiyorum... cıkıp dolasmam gelinlik denemem lazım ancak o zaman kafamda birşeyler oluşacak sanırım, şu ana dek hiçbir yerde ya da kimsede beni vuran işte bu dediğim bir gelinlik görmedim...

tek bildiğim upuzun bir duvak ya da kuyruk istediğim ve straplez istemediğim :26:

senin belli mi gelinliğin??

çok haklısın canım denemeden anlayamıyosun, ben mesela gittim bir kaç model denedim, prenses gelinlik aCCayip kötü oldu ama balık gelinlik çok yakıştı:1: ben straplez olup ama yandan düşük omuz şeklinde düşünüyorum ama duvak konusu bende büyük bir muamma:27:

ben haftaya nikah işlemlerine başlayacağım o zmn daha detaylı bilgi verebilirim sanırım size kızlar:34:

Kızlar kısmetse ben de 18 agustos da evlenicem :)
tarih belli de mekan bakıyoruz
zeytinburnu öğretmen evinde düğüne gidenler var mı? bahçesi güzel gözüküyor

Selam Kızlar

Ben de Agustos gelini olacagım biz nikahı 12.12.12 de kıyanlardanız ;) su ana kadar sadece düğün salonunu tuttuk gerisine Allah kerim diyoruz :)

benımde agustos sınu ama henuz almadık bırde baya uzuznmu suruyo bu ısler kızlar

Gün alma işlemini soruyorsan uzun bir işlem değil canım,ben gereken evrakları netden arastırdım hazır ettim (saglık raporu,vesikalık foto,kimlik fotokopi,nüfus dairesinden alınan evlenme izni) gittik 12.12.12 için yer yok dediler yapmayın etmeyin lütfeeeen dedik :) madem öyle cok isteklisiniz vermezsek ayıp olur simdi dedi memur hanım,sabah 10.30 a verebilirim o zaman dedi oke dedik :)

Back