2013 Temmuz ayında hamile olduğunu öğrenenler

Keseyi görene kadar bize rahat yüzü yok:)
Ben de pazartesi günü keseyi görene kadar en yakınlarıma bile söylemeyeceğim.

bende pazartesiye kadar sabretmeyi düşünüyorum ama başaramıycam sanırım... Bu merak yiyecek beni.
Son adet günüm 29 Mayıs hesaplayınca 6 haftalık gözüküyo sizce kese gözükür mü? korkuyor insan gidince eli boş dönmek var.
eşim cümle aleme duyurdu bebeğimiz olacak diye inşallah bi sorun çıkmaz
 
kızlar bu gebelik nasıl hesaplanıyor
son adet gününe göre hesaplamak saçma değilmi adet olduğum gün gebe sayıyorlar ki zaten adetim 7 gün sürüyor bi hafta fazla söylenmiş oluyor
 
merhaba bayanlar

bende denemeler aşamasındayım, bu ayda dört gözle bekliyorum bakalım,
batım 18 temmuz.
belirtilerinizden bahseder misiniz tecrübeli bilir kişiler olarak

İnşallah mutlu haberi alırsın canım benim sadece göğüslerim ağrıyo ve bedeni büyüdü sanki dokunamıyorum bile. Birde burnumda çok hassasiyet var kaç metreden koku alabiliyorum.
 
İnşallah mutlu haberi alırsın canım benim sadece göğüslerim ağrıyo ve bedeni büyüdü sanki dokunamıyorum bile. Birde burnumda çok hassasiyet var kaç metreden koku alabiliyorum.

teşekkür ederim cevap verdiğin için,
bende hiç bi belirti yok sanki ya
yumurtlama gününden 2 gün önce sol kasığım ağrımaya başladı yani ayın 2 sinde başladı düne kadarda ağrı vardı ama bugün bişey yok.
sanırım bu seferde karavana
 

öye düşünme canım belirti vermeyede bilir verecek diye bişey yok. bende 4 ay boyunca kendimi dinledim her ay hamileyim sanıdım ama sonu hüsran . doktor artık kendini rahat bırak olucak görürsün dedi ben 1 sn bile aklımdan çıkarmıyordum çıkmıyordu aklımdan sonra işim yoğunlaştı.Biraz aklımdan çıktı bende ne ağrı ne başka bişey hiç bişey olmadı. Göğüslerim ağrıyordu ama ben piskolojik sanıyordum. Adet günüm geçene kadar bekledim test yaptım çıktı şimdi kese için sabırsızlanıyorum korkuyo insan allah kimsenin korktuğu şeyi başına vermesin allah inşallah sende istediğin zaman kavuşursun bebeğine.D:d
 



Canım, herkeste aynı mı oluyo bilmiyorum ama benimki dediğim gibi oldu. Doktor son adet tarihimden hesaplayınca 5. hafta dedi belki daha keseyi göremeyiz dedi, ultrason ile alttan muayene etti ve kese görünüyodu hatta resmini çekip verdi bana. Tahminimce seninki rahat vardır diye düşünüyorum, bence yarın bi git ne kaybedersin ki.
 

allah banada nasip eder inşallah canım senin adına çok sevindim.
işten izin almak zor oluyor benim için yoksa şimdiye bin kere gitmiştim. Erken gidersem keseyi göremezse tekrar gel derse nasıl izin alırım bilmiyorum ama içim içimi yiyo meraktan çatlıyorum resmen senin sonuçlara göre benimkide gözükür gibi geliyo son adet günüme hesaplayınca 6 haftalık çıkıyo. ne yapacağım bilemedim ki mutluluk - mutsuzluk ikisi bir arada. ya yoksa demeden kendimi alamıyorum.
 

Hiç negatif bişey düşünme bence. Herşey yolunda, pazartesi gittiğinde göreceksin inşallah. Ben de işyeri konusunda muzdaribim açıkçası daha söylemek istemediğim için ikide bir izin de alamıyorum. Sırf bu yüzden özel doktora gidicem cumartesi günü çünkü hastanelerde hep hafta içi kontrole gitmem gerekecek en azından muayenehanesine cumartesi gidebilicem. Bakalım hepimize hayırlısını versin allah. Hiiçç takma kafana, mutluluğunu yaşa. Boşuna strese girme.
 

canım çok teşekkür ederim desteklediğin için. bende iş yerinde kimseye söylemedim durmadan izin almaya çok zorlanacağım. özele gitmeyi düşünüyorum ama cumarteside çalışıyorum pazar günü doktor bulmakta zor. Allah yardımcımız olsun keseyi görünce haber veririm inşallah görürüm.
 

6 haftalıkta kese görülü.ben de hcg yüksek çıktığı için yarına aldım meraklanıp randevuyu.nasılsa 10 güne kadar kontrol randevusu hakkın oluyor:)
 
bende hamıle oldugumu ogrendımm. bu beta hcg degerımı ne . bu deger kolestrol ve seker tahlıllerınde cıkıyomu. kızlar ben kolestrol ve seker ıcın tahlıl yaptırıcam kan tahlılı kontrol amaclı. hamıle oldugum ortaya cıkar mıı. lutfen yardım edin
 
Bende 1. Temmuzda hamile olduğumu öğrendim ama 22 sine kadar beklemem lazımmm doktor randevumu.. Merağımdan catlicammmmm ( nasıl geciyor hamileliğiniz arkadaşlar?
 
Arkadaslar merhaba ben de sanırım hamileyim. Dun test yaptım 2. Cizgi silik cıktı 2 kere . 2 farklı eczacıya gosterdım reglme 2 gun oldugundan silik oldugunu yuksek ihtimalle gebelik oldugunu soylediler boyle bir deneyim yasayan oldu mu acaba?
 

fotoğraftan pek anlaşılmıyor ama hamile olmasan hiç çizgi çıkmazdı galiba ben 3 test yaptım ilkini becerememişim çok silikti anlaşılmıyordu sonraki 2 test bariz çizgiler göründü aile hekimi ücretsiz kan testi yapıyor netleştirmek için gidebilirsin:)
 

Bugun yaptırdım kan testi dediğin gibi yarın alacagım haberi :) seni de tebrik ederim umarım sıkıntısız, saglıkla kavusursun cocuguna :)
 

ay benimde yarın ilk kontrolüm keseyi görürmüyüz ki beimde 6 haziran son regl ve pazartesi öğrendim hcg 1227 allah elimizi boş çevirmesin yarın merak ediyrm
 
ay benimde yarın ilk kontrolüm keseyi görürmüyüz ki beimde 6 haziran son regl ve pazartesi öğrendim hcg 1227 allah elimizi boş çevirmesin yarın merak ediyrm

Kesin görürsün pazartesinden bu yana 1500 ün üstüne çoktan çıkmıştır. zaten 1500 ün üstündeyse görünüyor hemen
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…