geldim geldim sonunda bitti gün:)evimdeyim
merhaba bizde şubat ayında düşünüyoruz tüp bebek yaptırmayı 2 yıllık evliyim 30 yaşındayım eylül ayında çikolata kistini laparoskopiyi aldırdım 1 yıl bekleyebilirsiniz demişti dr ama ben beklemek istemiyorum daha fazla zaten ilk 6 ay daha önemli deniyor, adana başkentte düşünüyoruz, tam olarak tüp bebek sürecini anlatabilir misiniz acaba ne kadar sürüyor genel olarak? şimdiden teşekkürler iyi akşamlar
allah yardım etsin canım rahim filimin çekildimi
tüp bebek aşaması 15 20 gün süren bir süreç canım
iğnelerle yumurtalrın çoğalıyo ve yumurtalr belli gün aşırı yumurta gelişimin takip ediliyo
yetrli seviyeye ulşan yumurtalar toplanıp labarotuar ortamında dölleniyo ve döllenen embriyolar 3 ,5 gün içinde transfer ediliyo canım
amin canım çok sağol, mart ayında çekilmiştim tekrardan istenir mi acaba? iğnelere adetin 2. 3. günü başlanıyor sanırım, kaç gün kullanılıyor yoksa kişiye göre değişebiliyor mu, kıbrısta yaşıyorum ama adet öncesinde gitmeyi düşünüyorum dra direk gitmemk için :)
merhaba bizde şubat ayında düşünüyoruz tüp bebek yaptırmayı 2 yıllık evliyim 30 yaşındayım eylül ayında çikolata kistini laparoskopiyi aldırdım 1 yıl bekleyebilirsiniz demişti dr ama ben beklemek istemiyorum daha fazla zaten ilk 6 ay daha önemli deniyor, adana başkentte düşünüyoruz, tam olarak tüp bebek sürecini anlatabilir misiniz acaba ne kadar sürüyor genel olarak? şimdiden teşekkürler iyi akşamlar
ALLAH yardım etsin canım bende 2 yıllık evliyim iki kez denedim şubatta tekrar denemyi düşünüyoruz nasip olursa ama nereye gideceğimize karar veremedik.tedavi süreci 15 20 gün falan sürüyor ama kişiden kişiyede değişiyor bazen bir sorun olmaz inşallah da kısa zamanda yaptırırsın canım
evet canım adetin 2 3günü başlıyosun iğneye
tekrar rahim filmi istenmez canım daha önceki yeterli
senin yumurta kapasitene göre değişiyo canım iğneleri kulanma zamanın
durumun iyii ise yumurtaların kolay cevap veriyosa gelişi yosa az iğne kullanıyosun
inş tedavin başarılı geçer canm
sizin sorun neydi canım
ALLAH yardım etsin canım bende 2 yıllık evliyim iki kez denedim şubatta tekrar denemyi düşünüyoruz nasip olursa ama nereye gideceğimize karar veremedik.tedavi süreci 15 20 gün falan sürüyor ama kişiden kişiyede değişiyor bazen bir sorun olmaz inşallah da kısa zamanda yaptırırsın canım
Amin canım inşallah sorun olmaz beklemek istemiyorum artıksizde sorun neydi? umarım sizin içinde sorunsuz olur hayırlısıyla güzel haberler veririz birbirimize..:)
Selam kizlar..bugun hic iii degilim..esimin morfolojisi sifir..vebugunbaktigim topiklerde sifirsa tup bebekte bile sansin cok az oldugunu okudum..halbuki dr.lar onemsememisti...yaaaa ruh gibiyim bugun
Selam kizlar..bugun hic iii degilim..esimin morfolojisi sifir..vebugunbaktigim topiklerde sifirsa tup bebekte bile sansin cok az oldugunu okudum..halbuki dr.lar onemsememisti...yaaaa ruh gibiyim bugun
böyle umutsuzluga düşme ne olur inşallah bir sonuç alırsın rabbim ol der ve olur kordonları baglı hamile kalanlar var menopozda hamile kalanı bile duydum ben imkansız diye birşey yok akşama kadar hastanedeyim ne olaylar duyuyorum 13 yıl bebegi olmamış 9 tüp bebek 7 aşılama yaptırmış ama olmamış doktorlar tıbbın yapacagı bukadar siz gebe kalamazsınız demiş 2 yıl sonra kadın okadar tedavi menopoz yaptı diye düşünürken 4 aylık olmuş sonra tekmelerinden şüphelenmiş ve hamile oldugunu ögrenmiş senin dediğin imkansızsa bu daha imkansız biliyorum umutsuzluga kapılıyor insan bugun bende öyleydim okadar araştırdım pko lu olanlar en kolay tedaviyle çocuk sahibi oluyor kilo diyorum okuyorum forumda 130larda hamile kalan var ama bende düşüyorum o umutsuzluga aman be olsa olurdu 6 yılda diyorum herkez diyor birkere hamile kaldın kalırsın diye ama ben inanmıyor böle somurtup oturuom gün boyu stres yapıyoruz yapma sende yapma bende yapmayayım kendimizi basarısızlıga sürüklüyoruz yer gök dua ile kurulu dualarımıızı ederiz rabbimize elimizi açarız bak burda olan arkadaşlarımız sadece okuyan kişiler bile inşallah olur bebeginiz diyor kimi yazıyor kimi içinden geçiriyor lütfen yapma başaracagız
canım morlini bozma eğer ALLAH bize nasip edrese öyle yada böyle olur .ben inanıyorum olacak seninde benimde diğer arkadaşlarında kendimizi bırakmak yok moralimizi iyi tutmamız gerek hem kendimiz için hem eşlerimiz için.onlara destek olmamız gerek onlar bizden daha çok üzülüyorlar eminim.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun canım.kendini bırakma
Canim benimm Rabbim razi olsun..insallah bu son denememiz olsun..RAbbime siginiyorum ve dualara guveniyorum..insallah 2013 te birlikte anne olalim....insallah canim..kurban oldugum Rabbim daha fazla aratmasin
merhaba bende şubat ayında tüp bebek yaptıracam.daha öncede hiç yaptırmadım.bu arada bal polen arı sütü karışımı yiyorum çikolata kistlerim var 4 yıllık evliyim.şubat ayını beklerken bitkisel bir şey deneyen varsa paylaşabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?