• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

Aynen canim haklisin..biliyormusun sevmedigim bir insan bile benim yasadiklarimi yasamasin diyorum...Rabbim hic kimseyi evlatsizlik ile sinamasin....canim sen nerede yaptirmayi dusunuyorsun tedavini?

Kizlar benim esim proxed iciyor..birde havuc suyu alioruz onukullanior...nette argimax men gordum gncnin urunuymus.bize yakin yerde bir markette sailiyormus..aksama bi gidip bakacz....insallah sifa olsunlar YArabbim..bebis olarak bize geri donsunler insallah...

havuç suyunu kendin yapmıyormusun katı meyva sıkacağında yapabilrsin.Gncnin ürünlerini bende düşünüyorum.Ben Ankaradayım ve henüz karar vermedik özelde deneyeceğiz.Araştırıyoruz.Sen nerdesin

havuç suyunu kendin yapmıyormusun katı meyva sıkacağında yapabilrsin.Gncnin ürünlerini bende düşünüyorum.Ben Ankaradayım ve henüz karar vermedik özelde deneyeceğiz.Araştırıyoruz.Sen nerdesin

Canim kemdim yapmiyorum acilik oluyor cunku...ama aldigimizda dogal..gncnin urunleri icin bu aksam gittik ama kapaliydi.ankarada genarta gelmistim muayeneye tavsiye etmiyorum dr aysun hanimi..ama tabi yinede sen bilirsin..ben trabzondayim iki denemde trabzonda oldu...su an bende henuz merkeze karar vermedim...insallah Rabbim negatif alacagimiz merkze yonlendirmesin bizi

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar dun pek ilgilenemedim cok kotuydum ne oldu anlamadim belim agriyordu ogleden sonra aksama dogru iyice siddetlendi sancimda basladi sanki adetten birkac saat once baslarya ayaklarim belim cok fenaydi ve asiri akintim geldi daha 11gun var gunume niye anlamadim

Canim kemdim yapmiyorum acilik oluyor cunku...ama aldigimizda dogal..gncnin urunleri icin bu aksam gittik ama kapaliydi.ankarada genarta gelmistim muayeneye tavsiye etmiyorum dr aysun hanimi..ama tabi yinede sen bilirsin..ben trabzondayim iki denemde trabzonda oldu...su an bende henuz merkeze karar vermedim...insallah Rabbim negatif alacagimiz merkze yonlendirmesin bizi

Havucun acı olması taze olmamasından kaynaklanıyor bence.Kıpkırmızı kütür kütür olan havuçların suyu çok güzel çıkıyor.Gnc ürünlerini araştırmak lazım faydası olabilir.Genartı bi ara bizde düşündük ama vazgeçtik.Biz de 2 kere devlet hakkımızı kullandık ilki Zekai Tahirde ikincisi Gazi Üniversitesinde.Genartta kaça malolmuştu?Anatolianın ismi vardı mesela ama son çıkan haberlerde o hastanenin adı kötüye çıktı.İyi araştırmak lazım bisürü para istiyorlar.Centrumda Recai Pabuçcu var baya bi isim yapmış Prof.Dr o da aklımızdan geçiyor.Bir de Ankalife var orasınıda düşünüyoruz.Tam karar veremedik anlıycan.Rabbim hayırlısını versin hepimizin hakkında...

Gunaydin kizlar dun pek ilgilenemedim cok kotuydum ne oldu anlamadim belim agriyordu ogleden sonra aksama dogru iyice siddetlendi sancimda basladi sanki adetten birkac saat once baslarya ayaklarim belim cok fenaydi ve asiri akintim geldi daha 11gun var gunume niye anlamadim

Günaydın canım geçmiş olsun.Sen çalışıyordun galiba değilmi.Danılmadayım diyordun galiba.İnsan sandelyelerdede akşama kadar durunca beli ağrıyo bazen.Erkenmi adet olcaksın acaba canım ondandır belki.Dikkat et kendine...

Günaydın canım geçmiş olsun.Sen çalışıyordun galiba değilmi.Danılmadayım diyordun galiba.İnsan sandelyelerdede akşama kadar durunca beli ağrıyo bazen.Erkenmi adet olcaksın acaba canım ondandır belki.Dikkat et kendine...

Saol ttesekkur ederim evet calisiyorum pek oturamadim bugun cok yogun adim atacak yer yok kiyamiyorum sandalyeyi bile yaslilara verdim sabahtan beri ayakta dolaniyorum

Merhaba bende Şubat'ta ikinci denememe başlicam Kasım'da ilk negatifimi aldım. Sorun sayı ve morfoloji umarım 2013 bize bebeklerimizi getirir

kaç yıllık evlisin canım bizde aynı dertten muzdaripiz ,sayı ve morfoloji bizim sorunda

Insallahh ya vallahi ne zormus bebeginin olmasi cok ilginc ama ben evliligi dusunmezken bile hep korkardim nedense bebegim olmazsa diye hislerim cok kuvvetlidir normalde som agizlimiyim nedir ne dersem basima gelir[/QUOTE
bende canım daha eşimle nişanlandım ve hep çocuğum olmayacakmış gibi hissttim
herhalde altıncı hissim kuvvetli

Evettttt hamis kalinacada birakmayalim butopigiiiiiiiiiii....moral olsunherkese insallah....bende evlenmeden once tup bebegi seda sayan programina cikan seyircilerden dinlerdim..simdi uzmani oldummm kader iste...nisanliyken sagolsun bir kaynanam varidr..habire derdibana sen zayifsin cocugun omaz kilo al, kilo al ne alakaysa.diye diye beynime sokmustu resmen.....sonra malesef evlenince esimde sorun cikti......kayinvalidemin bunu kabullenmesi cokk zor oldu..surekli benim oglum bakimli kilosu yerinde derdi....ama olan yine bana oldu..ben yaniyorum evlat diye.......hepimizin ole cok yurek yanginlarikalp kiriklari varkibu yolda...su etrafin vede en yakinlarimizin kirdigi kadar kimse kirmiyor bizi..bu arada 50 kiloyum cokta zayif degilim yani...

Bendebir an once tedaviye baslamak istiorum....bu arada bol bol dua edin kizlar....dualarla baslayalim tedavimize..ve Rabbime emanet edelim hem kendimizi hemde bebislerimizi

evet canım bende tüp bebeği hep tvde görürdük ta ki başımıza geleseye kadar şu an tüp bebek uzmanı olduk nerdeyse
benim kayınvalidemde oğlunda sorun olduğun bildiği halde hiç inanmak istemedi tüp bebek denemeleri negatif olunca küstü kim zaman bir keresinde ben doktorlara inanmı yorum dedi ve bende sorun olmadığı halde kaç kez doktora gittim
hep bende sorun aradı
yaşadıklarımız öyle zor ki allah kimseye yaşatmasın:14::14::2:

2 bucuk yillik evliyiz canim 10 aydir ugrasiyoruz cocuk sahibi olmak icin gecen ayda tup bebek denedik ama olmadi iste:(( sayi 17 milyon morfoloji %1 bizde ve yepyeni bir sorunumuz daha var o da benim yumurtalik rezervim:(

üzülme canım olur inş
sen yumurtalık rezervini çok takma doktorlar onun için ilaç önermiyolar mı
sonuçta bi tane yumutan olsada olur bence

üzülme canım olur inş

bizim sornumuzda sayı ve morfoloji
ama ondan daha büyük bi sorunuzmuzda var eşimde kromozom translokasyonu var
tek çaremiz pgt

2 bucuk yillik evliyiz canim 10 aydir ugrasiyoruz cocuk sahibi olmak icin gecen ayda tup bebek denedik ama olmadi iste:(( sayi 17 milyon morfoloji %1 bizde ve yepyeni bir sorunumuz daha var o da benim yumurtalik rezervim:(

yumutaslık rezevin çokmu kritik durumda canım o zaman acele etmen gerek

üzülme canım olur inş

Aslinda kasimda basladigim tedavimde 9 yumurta toplandi 8i dollendi cok iyi degil belki ama kotude degil.olmayinca baska doktor fsh tahlili istedi o baya yuksek cikti.bugunde mustafa bahceciyle gorusmemiz var umarim guzel seyler soyler cunku cok ara vermeyi dusunmuyorum

Aslinda kasimda basladigim tedavimde 9 yumurta toplandi 8i dollendi cok iyi degil belki ama kotude degil.olmayinca baska doktor fsh tahlili istedi o baya yuksek cikti.bugunde mustafa bahceciyle gorusmemiz var umarim guzel seyler soyler cunku cok ara vermeyi dusunmuyorum

inş canım
görüşmeden iyi sonuçlar alırsın sonucunu yaz sonra

Back