ben bazıların dan duymuştum yumurta sayısı arttıkça kalitesi düşüyo diye senin sayın bence çok azdeğil belki daha kalitelidir yumoşların
Herkes cok umutluydu zaten embriyolog doktor ve tabi biz
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bazıların dan duymuştum yumurta sayısı arttıkça kalitesi düşüyo diye senin sayın bence çok azdeğil belki daha kalitelidir yumoşların
inş son tedavimiz olur
İnsallah canim olumlu ve rahat olmak cok onemli ama olunamiyo malesef ben acibadem maslakta oldum ilk tedavimi simdi ya ayni yere devam ya memorial ya bahceci
canım rabbim ol demeden olmuyo hiçbirşey galiba bende acıbadem e gidecek gibiyim geçen denemelerde hep benim dediğim yerler e gittik bu sefer eşimle inatlaşmayacam onu dinleyecem sen istanbuldamısın
evet canım bende tüp bebeği hep tvde görürdük ta ki başımıza geleseye kadar şu an tüp bebek uzmanı olduk nerdeyse
benim kayınvalidemde oğlunda sorun olduğun bildiği halde hiç inanmak istemedi tüp bebek denemeleri negatif olunca küstü kim zaman bir keresinde ben doktorlara inanmı yorum dedi ve bende sorun olmadığı halde kaç kez doktora gittim
hep bende sorun aradı
yaşadıklarımız öyle zor ki allah kimseye yaşatmasın:2:
Gunaydin kizlar dun pek ilgilenemedim cok kotuydum ne oldu anlamadim belim agriyordu ogleden sonra aksama dogru iyice siddetlendi sancimda basladi sanki adetten birkac saat once baslarya ayaklarim belim cok fenaydi ve asiri akintim geldi daha 11gun var gunume niye anlamadim
Melek canimsin kusura bakma gelemedim cok yogun ve sorun vardi sonra anlatirim artik ara ara bakiyorum mesajda atamadim 10dk ya bir yollaniyomus aksam konusuruz neyse simdilik kactim ben acayip basim kalabalik
Evet canim istanbuldayim doktorumda bulent tiras.bende esime oyle soyluyorum acibademi ben cok istedim simdide sen karar ver buraya devammi yoksa baska yermi diye
Ah canimbenim yaaa....dedigin gibi Raabbim hic kimseye yasatmasin cok zor cokk
Havucun acı olması taze olmamasından kaynaklanıyor bence.Kıpkırmızı kütür kütür olan havuçların suyu çok güzel çıkıyor.Gnc ürünlerini araştırmak lazım faydası olabilir.Genartı bi ara bizde düşündük ama vazgeçtik.Biz de 2 kere devlet hakkımızı kullandık ilki Zekai Tahirde ikincisi Gazi Üniversitesinde.Genartta kaça malolmuştu?Anatolianın ismi vardı mesela ama son çıkan haberlerde o hastanenin adı kötüye çıktı.İyi araştırmak lazım bisürü para istiyorlar.Centrumda Recai Pabuçcu var baya bi isim yapmış Prof.Dr o da aklımızdan geçiyor.Bir de Ankalife var orasınıda düşünüyoruz.Tam karar veremedik anlıycan.Rabbim hayırlısını versin hepimizin hakkında...
Aslinda kasimda basladigim tedavimde 9 yumurta toplandi 8i dollendi cok iyi degil belki ama kotude degil.olmayinca baska doktor fsh tahlili istedi o baya yuksek cikti.bugunde mustafa bahceciyle gorusmemiz var umarim guzel seyler soyler cunku cok ara vermeyi dusunmuyorum
Herkes cok umutluydu zaten embriyolog doktor ve tabi biz( 1. Kalite 5. Gun embriyosu transfer edildi ama herseyin bi vakti var demekki daha vakti gelmemis diyoruz umarim hepimiz 2013te mutlu hamileler oluruz
Canimmm genartta tedaviye basladik...ben il disindaydim once testleriyaptirdik orada.lki testler cok phaliydi..sonraariyorum aysun hanimi ucret ne kadar bana diyorki ben bilemem danismaya sorun..danismayi araiyorum doktorunuza sorun.yaaa diyorumki bari ortaama birsey soleyinn..cok tuhaftiiyaa.soylemiyorlar kaca mal olacak tup bebek diye..aysun hanim diorben doktorum bilemem danisma dior dokorunuzun tedavisine gore degisir..sonra birkromozomtestinin sonucu cikmis aysun hanim basta diyordukii esinizde sorun varkesin pgt yapalim v.s vs.sonra esimn kromozmtesti sonucu temiz cikti..ama sperm sayimizi morfoloji hareket sorunlu bnu biliyorduk zaten...kiher zman test sonucu icinbeni arardi..esimi aradibirgun dediki, esinizin kromozom testi sorunlu..biz sizde sorun var saniyorduk esinizdede sorun var , bu testin snucuna gore ill pgt yapacaz esiniz dogal oldan gebe kalamz...ya sok oldum hemen aradim onu test sonucumu istedim....testimin sonucunu esi volkan hoca dahil bircok genetik uzmanina ve tup bebek uzmanina yorumlattim..hepsinn dedigi ne pgtsi bu testte sorun yokki..eger esinizin spermleri normalse siz dogal yoldan gebe kalabilirsiniz..kromozom testiniz gayet normal en ufak bir sorun dahi yok....bunun uzerine ben genarta tedavimi yarim biraktim canim...asla guvenmedigibir doktor ile baslamam tedaviye..inanilmaz stres oldugummmm gunlerdi....
İnsallah hepimiz icin hayirlisi olsun canimmm benimmm
Saol ttesekkur ederim evet calisiyorum pek oturamadim bugun cok yogun adim atacak yer yok kiyamiyorum sandalyeyi bile yaslilara verdim sabahtan beri ayakta dolaniyorum
Genartı hiç düşünmeye gerek yok canım o zaman.Öyle şeymi olurmuş.Bunlar hep paracı olmuşlar.ANATOLİAyla ilgili çıkan haberleri duymuşsunuzdur.Tüp bebek gerekmeyen hastalara Tüp Bebek yapmışlar hep.Danışmadakininde dediği saçma.Dr tabiki para işleriyle ilgili bişey konuşmaz.Halkla ilişkilerle birerbir görüşürsün sana ortalama olarak şunlar yapılcak şu fiyata göre diye söylenir.Ayrıca sonuca göre Dr.ların ayrı ayrı yorum yapması da çok büyük bir soru işareti.Bu bir güvensizlik işte.Rabbim kötü Doktorların eline düşürmesin
Amin"....canim genarttaki diger doktorlari bilemiyorumbelkiiyidir..ama test sonucumun cok cok normalolmasina ragmen neden aysunhanimin boylebir sey dedigini ve nedenbeni degil esimi aradigina anlamveremedim acikcasi..sonucta esi genetikci kaldiki artik testleri kendimizde yorumlayabiliyrouz...ya gunahi vebali boynuna..ben o testi diyorumya bahceciden tutta aklina gelebilecek herkese gosterdimm..ve bir suru genetik uzmaninada hatta aysunhaniminesine..cunku esi genetik prof.....herkesin vicdanina birakiyorum artik..sonucta bu iste vebal isidir..bilgin yoksabilmiyorum dersin...amatutupta boyle borsey demesi ne kadar dogru..neyse hatirladikca cokuzuluyorum Zaten...amasen yinede git bir gorus diger doktorlarini tanimiyorum cunku...
Anatoliayi evet duydum..olaylarida duydum..artikbutun merkezleri arastira arastira bilmedigim kalmadii bu konuda malesefff...bulent hocanin iyi bir dr oldugunu duydum ama enazindan gidenler hepoyle diyor...
Hep dua ediyorum Rabbim negatif alacagim merkeze yonlendirme benidiye....hayirlisi olsun hepimiz icin canim..Rabbim daha fazla evlatsizlik ile sinamasin bizi insallah
O yaşlılara verdiğin sandalyelerin hürmetine bakarsın birinin duası tutar canım.Bunları yapman çok güzel.Nerde çalışıyorsun Hastane falanmı?
Tamam canim yazarim mutlaka.sende tedavi ne asamada doktorun kim
kızlarrrrrrrr kimse yok mu ben muhabbete geldim![]()