ot çöp uzmanısın sen ne doktoru olmaz olamazzzzzzzzzzzz:)bu arada ben hala adet olmadım maydonozda içtim:))
yavru biz listesi olan bir topic bulup onlara soralım bari:)))))))))bu sefer bu son deneme bu da olmazsa ben yokum bu işte...................
1.melek181.........
2.nmg10.....
3.fdmydn..........
4.destina38............
anaaaaammmm. . . Benle aynı sey uygulayan bırını bulduuuummmm. . . . Yenı mı baslıyosun canım senn nerde yaptırıyosun
ne yapayım fatoşdiye biri tablo yapamıyoda onun yerine ben deniyom işte böyle...............
bi de elimizde bir mühendis v:26:ar oda çakmıyobi şeydennnnn.................
yavru biz listesi olan bir topic bulup onlara soralım bari:)))))))))
ahhhhhhhhhhhhhh kıyamam sana anlarsın gülüm benim.......yedim melek seni demek anlamıyor seni abovvvv şu evin katından atıyım bari kendimi.:)
çatlaksınız siz bir ben akıllıyım. şu halinize bak rezil oldunuz aleme tablo yapacaz diye. bakın dikkat edin bizim topiğe yeni gelenler birkere yazıyor birdaha uğramıyorlar aceba neden hiç düşündünüzmü bakıyorlar bunların topu deli bir nihal akıllı onlada bu iş yürümez bir kişi ile diyorlar hepsi terk ediyor reziller sizi :) hahahhahahha
ahhhhhhhhhhhhhh kıyamam sana anlarsın gülüm benim.......
kız biz iki,çatlak liste yapalım derken birimizi banlamışlar...................
fatoşumu yaniiiiiiii konuştum az önce çoook güldük kendimize
banlamışlar ne demek yavruu
yarın akşama kadar yasaklamışlar yani...............
topiğimiz sahipsiz kaldı anlıcannnnnnnnnn
tablo yapayım derken ban yedi kardeş...........
canım yapma ya çok üzüldüm fatoşum yokmu şimdi yarına kadar.ay niye böyle yapmışlarki ne alaka tablo yapmak isterkemn böle oluyor
valla SEYBİLİM DÜN :26:akşamdan beri çok uğraştımyaaa şu tablodan anlayan kim varsa o topiğin ve listenin takibini bi de tablo yapılsın de mi ama diper topikler gibi
walla ben anlasam yaparım daa yok bi şi ben de anlamıyorum ki
GÜNAYDIIIN güzeller.....
nasılsınız bugün.........
NMG2010 doktor randevun ne zaman canım........
hayırlı haberlerle gelinş.........
günaydınnnnn 12.30 kuzucum randevum kız uğraşma olursa oluur bacımm aha fatoşuma ceza verdiler zatı.bide sen almaaa
hayırlı haberlerle gel aşkım
fatoş yok sen doktordasın
destinadan da ses yok:26::26: nerde acep bukızzzzzzzz
kimse kalmadı yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?