2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

ot çöp uzmanısın sen ne doktoru olmaz olamazzzzzzzzzzzz:)bu arada ben hala adet olmadım maydonozda içtim:))

kız ben tüp bebekte şu an master aşamasındayım .........sen beni ne sandın.........
bide hayıt suyu duydum onuda iç bakalım..............

bu sefer bu son deneme bu da olmazsa ben yokum bu işte...................

1.melek181.........
2.nmg10.....
3.fdmydn..........
4.destina38............

YİNE Olmadı hadi ben kaçıyom artık..................
sen bul bir çaresiniiiiiiiiiiii

anaaaaammmm. . . Benle aynı sey uygulayan bırını bulduuuummmm. . . . Yenı mı baslıyosun canım senn nerde yaptırıyosun

canım sen de mi 21. günü decapeptyl kullanmaya başladın ne zaman başladın kullanmaya ilk tüp denemesi mi senin ki
benimki ilk tüp bebek adana başkentteyim

Son düzenleme:
ne yapayım fatoş diye biri tablo yapamıyoda onun yerine ben deniyom işte böyle...............
bi de elimizde bir mühendis v:26:ar oda çakmıyo bi şeydennnnn.................

yedim melek seni demek anlamıyor seni abovvvv şu evin katından atıyım bari kendimi.:)

yavru biz listesi olan bir topic bulup onlara soralım bari:)))))))))

çatlaksınız siz bir ben akıllıyım. şu halinize bak rezil oldunuz aleme tablo yapacaz diye. bakın dikkat edin bizim topiğe yeni gelenler birkere yazıyor birdaha uğramıyorlar aceba neden hiç düşündünüzmü bakıyorlar bunların topu deli bir nihal akıllı onlada bu iş yürümez bir kişi ile diyorlar hepsi terk ediyor reziller sizi :) hahahhahahha

yedim melek seni demek anlamıyor seni abovvvv şu evin katından atıyım bari kendimi.:)
ahhhhhhhhhhhhhh kıyamam sana anlarsın gülüm benim.......

kız biz iki,çatlak liste yapalım derken birimizi banlamışlar...................
fatoşumu yaniiiiiiii konuştum az önce çoook güldük kendimize

isim yaş evlilik süresi sorun kaç deneme
fatoş 29 6 yıl pko 1. deneme
nihal 31 2 yıl erkek 1. deneme
melek 29 6 yıl erkek 5. deneme

yarın akşama kadar yasaklamışlar yani...............
topiğimiz sahipsiz kaldı anlıcannnnnnnnnn
tablo yapayım derken ban yedi kardeş...........

canım yapma ya çok üzüldüm fatoşum yokmu şimdi yarına kadar.ay niye böyle yapmışlarki ne alaka tablo yapmak isterkemn böle oluyor

canım yapma ya çok üzüldüm fatoşum yokmu şimdi yarına kadar.ay niye böyle yapmışlarki ne alaka tablo yapmak isterkemn böle oluyor

sana özelden mesaj attım tablo için yapmıştım ama mesajda çıkmamış..............

yaaa şu tablodan anlayan kim varsa o topiğin ve listenin takibini bi de tablo yapılsın de mi ama diper topikler gibi
walla ben anlasam yaparım daa yok bi şi ben de anlamıyorum ki

GÜNAYDIIIN güzeller.....
nasılsınız bugün.........
NMG2010 doktor randevun ne zaman canım........
hayırlı haberlerle gel inş.........

yaaa şu tablodan anlayan kim varsa o topiğin ve listenin takibini bi de tablo yapılsın de mi ama diper topikler gibi
walla ben anlasam yaparım daa yok bi şi ben de anlamıyorum ki
valla SEYBİLİM DÜN :26:akşamdan beri çok uğraştım
tablo için canım ama olmuyo işte..........

günaydınnnnn 12.30 kuzucum randevum kız uğraşma olursa oluur bacımm aha fatoşuma ceza verdiler zatı.bide sen almaaa

hayırlı haberlerle gel aşkım
fatoş yok sen doktordasın
destinadan da ses yok:26::26: nerde acep bu kızzzzzzzz
kimse kalmadı yaaaaaaaa

hayırlı haberlerle gel aşkım
fatoş yok sen doktordasın
destinadan da ses yok:26::26: nerde acep bu kızzzzzzzz
kimse kalmadı yaaaaaaaa

geldim tatlım ben. çok güzelmiş dr un dediğine göre iyi cvp veriyomuş ilaçlar. daha yarısını bile vurmadık iğnelerin şu anda 7 tane oluşmuş böyle giderse süper dedi. haftaya cumada büyğk ihtimal toplarım yumurtaları dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…