• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

ayyyy ben bu gidişle şubat diil ocak tüpcüsü olucam heralde benim başladı tedavi iğnelerin 2 cisindeyim bile

Bi arkadasımın daha hamıle oldugu ogrendım bugun. .
3. Cocugu olacak... Nasıl bı ımtıhandır bu Rabbim. . Bız yıllarca annelık hasretıyle yanıp tutusuruz,
sadece 1 kere anne olabılmek ıcın candan gecerız.. Sa
hıp olabılenler de kaza olarak gorur o bebegı. .
Imtıhan dunyası ıste. . .şükürsüz olmamak gerek. . . :(

Imtihan baska denecek ne varki sabirli ol canim

kız fatom bu söktürücüdemi işe yaramadı yaaaa.hadi geç arkama 2 ci sırada sen başla yawww tedaviye sonra sonra yavaş yavaş dolsun topiğ hamileyimmmmmm diye bağıranlarla inşallah Allahım aminnn.

Hamileyimmmm demektennn gectim yavru adet oldummmmmmm bile yazamiycam galibaaaa allahim allahim sen buyuksun yarabbim insallah bebegim insallah bebeklerimize kavusuruz bizde anne oluruz

arkadaşlar merhaba ben de uzun zamandır bu siteyi takip edip ilk kez yazanlardanım:)kısmetse biz de şubatta tüp bebeğe başlıcaz 26 yaşındayım geçen sene laparoskipi oldum iki yumurtalığımda da çikolata kisti vardı 1 kez aşılama oldum kistim tekrar eder diye tüp bebeğe karar verdik inş hakkımızda hayırlı olan sonuçları alırız..

Hamileyimmmm demektennn gectim yavru adet oldummmmmmm bile yazamiycam galibaaaa allahim allahim sen buyuksun yarabbim insallah bebegim insallah bebeklerimize kavusuruz bizde anne oluruz

öptüm seni o tombiş yanaklardan kuzuuuuu. inşallah az kaldı sabret Rabbimin izniyle taze anneler geliyor kuzucumm benim.

arkadaşlar merhaba ben de uzun zamandır bu siteyi takip edip ilk kez yazanlardanım:)kısmetse biz de şubatta tüp bebeğe başlıcaz 26 yaşındayım geçen sene laparoskipi oldum iki yumurtalığımda da çikolata kisti vardı 1 kez aşılama oldum kistim tekrar eder diye tüp bebeğe karar verdik inş hakkımızda hayırlı olan sonuçları alırız..

Rabbim 'ol' desin. . .sende en kısa zamanda anne ol ınsallah. . .
Senı tanımıyorum ama fecı dua edesım geldı :)

öptüm seni o tombiş yanaklardan kuzuuuuu. inşallah az kaldı sabret Rabbimin izniyle taze anneler geliyor kuzucumm benim.

Evet op beni sev beni ama sadece beni melegi opmeeee:-)kiskanc o kiskanccccccccc ahahahahahahahahahhahaha

Nekadar muzurum demi:-)

kız varya yeni gelen arkadaşlar diyorki şimdi bu nasıl bitr topiğ hepsi çatlak bunların diyorlar kesinn.:)))

valla kızlar ben yokum diye hemen gidiyonuz kaç sayfa ,okurken gözlerim şaşı oldu :111::111::111:
sizin yüzünüzden bebeğim şaşı bir anneye sahip olacak
hem çoook kıskandım hep fatoş öpülüyo ben öksüzmüyüm yaaaaaaaaaaa:23::23::23:
yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldi aramıza
fatoşum liste ne durumda balımmmmmmmmmmmm:24::24::24:

Son düzenleme:
valla kızlar ben yokum diye hemen gidiyonuz kaç sayfa ,okurken gözlerim şaşı oldu :111::111::111:
sizin yüzünüzden bebeğim şaşı bir anneye sahip olacak
hem çoook kıskandım hep fatoş öpülüyo ben öksüzmüyüm yaaaaaaaaaaa:23::23::23:
yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldi aramıza
fatoşum liste ne durumda balımmmmmmmmmmmm:24::24::24:

Zirrikiya bakya liste ne durumda diyor ne listesi sanki ben evde oturdum o iste calisip telefondan giriyor internete he oldu koca bir liste yaptim alkis bana:-)
Allahim allahim liste miste yok. Ben burda yazilanlari zor okuyorum telefondan hem liste benim isim degil senin isin arastir bul artik :-)olmadi nihal cizsin:-)bana bulamayinnnnnnnnn :-)ahahahahahah

kız varya yeni gelen arkadaşlar diyorki şimdi bu nasıl bitr topiğ hepsi çatlak bunların diyorlar kesinn.:)))

Sahsen ben akilliyim siz catlaksiniz:-) ahahahahahah gulmekten ikiye ayrilldim manyak gibi bir basima poliklinikte kahkaha atiyorum:-)

Zirrikiya bakya liste ne durumda diyor ne listesi sanki ben evde oturdum o iste calisip telefondan giriyor internete he oldu koca bir liste yaptim alkis bana:-)
Allahim allahim liste miste yok. Ben burda yazilanlari zor okuyorum telefondan hem liste benim isim degil senin isin arastir bul artik :-)olmadi nihal cizsin:-)bana bulamayinnnnnnnnn :-)ahahahahahah

neee nihalmi ben çöp adam bile çizemem. ben müh. dğilimki ben bilmemki hahahhahha
melek çizimci o çizsinnnnn

Back