- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum... gülelim ama değil mi en çok buna ihtiyacımız yok mu?
evet tatlım gülelim tabikide Allahım başka dert sıkıntı vermesin. senin sorun neydi canım.
ayyyy ben bu gidişle şubat diil ocak tüpcüsü olucam heralde benim başladı tedavi iğnelerin 2 cisindeyim bile
Bi arkadasımın daha hamıle oldugu ogrendım bugun. .
3. Cocugu olacak... Nasıl bı ımtıhandır bu Rabbim. . Bız yıllarca annelık hasretıyle yanıp tutusuruz,
sadece 1 kere anne olabılmek ıcın candan gecerız.. Sa
hıp olabılenler de kaza olarak gorur o bebegı. .
Imtıhan dunyası ıste. . .şükürsüz olmamak gerek. . .
kız fatom bu söktürücüdemi işe yaramadı yaaaa.hadi geç arkama 2 ci sırada sen başla yawww tedaviye sonra sonra yavaş yavaş dolsun topiğ hamileyimmmmmm diye bağıranlarla inşallah Allahım aminnn.
ooo daha güsel ama sen nerde tedavi oluyorsun cnm?
Hamileyimmmm demektennn gectim yavru adet oldummmmmmm bile yazamiycam galibaaaa allahim allahim sen buyuksun yarabbim insallah bebegim insallah bebeklerimize kavusuruz bizde anne oluruz
ben kayseri acıbademde tatlım sen nerde oluyorsun?
arkadaşlar merhaba ben de uzun zamandır bu siteyi takip edip ilk kez yazanlardanım:)kısmetse biz de şubatta tüp bebeğe başlıcaz 26 yaşındayım geçen sene laparoskipi oldum iki yumurtalığımda da çikolata kisti vardı 1 kez aşılama oldum kistim tekrar eder diye tüp bebeğe karar verdik inş hakkımızda hayırlı olan sonuçları alırız..
ben ist.zeynep kamilde olacağım beklemedeyim şuan adetten 18 gün sonrasına çağırdılar beni iğnelere başlamam için
öptüm seni o tombiş yanaklardan kuzuuuuu. inşallah az kaldı sabret Rabbimin izniyle taze anneler geliyor kuzucumm benim.
Evet op beni sev beni ama sadece beni melegi opmeeeekiskanc o kiskanccccccccc ahahahahahahahahahhahaha
Nekadar muzurum demi
melekiiii öpmeyelimm o kıskansınnnn hahhhaahh
kız varya yeni gelen arkadaşlar diyorki şimdi bu nasıl bitr topiğ hepsi çatlak bunların diyorlar kesinn.:)))
valla kızlar ben yokum diye hemen gidiyonuz kaç sayfa ,okurken gözlerim şaşı oldu :111::111::111:
sizin yüzünüzden bebeğim şaşı bir anneye sahip olacak
hem çoook kıskandım hep fatoş öpülüyo ben öksüzmüyüm yaaaaaaaaaaa
yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldi aramıza
fatoşum liste ne durumda balımmmmmmmmmmmm
kız varya yeni gelen arkadaşlar diyorki şimdi bu nasıl bitr topiğ hepsi çatlak bunların diyorlar kesinn.:)))
Zirrikiya bakya liste ne durumda diyor ne listesi sanki ben evde oturdum o iste calisip telefondan giriyor internete he oldu koca bir liste yaptim alkis bana
Allahim allahim liste miste yok. Ben burda yazilanlari zor okuyorum telefondan hem liste benim isim degil senin isin arastir bul artik olmadi nihal cizsinbana bulamayinnnnnnnnn ahahahahahah