Sahsen ben akilliyim siz catlaksiniz ahahahahahah gulmekten ikiye ayrilldim manyak gibi bir basima poliklinikte kahkaha atiyorum
hahhaha akıllıya bakkkk...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sahsen ben akilliyim siz catlaksiniz ahahahahahah gulmekten ikiye ayrilldim manyak gibi bir basima poliklinikte kahkaha atiyorum
Rabbim 'ol' desin. . .sende en kısa zamanda anne ol ınsallah. . .
Senı tanımıyorum ama fecı dua edesım geldı :)
neee nihalmi ben çöp adam bile çizemem. ben müh. dğilimki ben bilmemki hahahhahha
melek çizimci o çizsinnnnn
Yok bacim yok ergenlige girmemis kiz gibiyim ne bir akinti nede kirmizi 12gun gecti tik yok bendekasik agrisi felanda kalmadi sadece googuslerim aciyor
Zirrikiya bakya liste ne durumda diyor ne listesi sanki ben evde oturdum o iste calisip telefondan giriyor internete he oldu koca bir liste yaptim alkis bana
Allahim allahim liste miste yok. Ben burda yazilanlari zor okuyorum telefondan hem liste benim isim degil senin isin arastir bul artik olmadi nihal cizsinbana bulamayinnnnnnnnn ahahahahahah
valla kızlar ben yokum diye hemen gidiyonuz kaç sayfa ,okurken gözlerim şaşı oldu :111::111::111:
sizin yüzünüzden bebeğim şaşı bir anneye sahip olacak
hem çoook kıskandım hep fatoş öpülüyo ben öksüzmüyüm yaaaaaaaaaaa
yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldi aramıza
fatoşum liste ne durumda balımmmmmmmmmmmm
sen gel bana ben seni öperim kuzummmm
Bu bir denemedir ........................ Kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
beni kafayı yedi sanmayın kendi kendine bişeyler yazdığım için tablo denemesi yapıyorum kafayı yemedim çook şükür...........Bu bir denemedir ........................ Kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
öpülecek varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)sen gel bana ben seni öperim kuzummmm
ne yapayım fatoş diye biri tablo yapamıyoda onun yerine ben deniyom işte böyle...............neyi denedi bu şimdi aklınımı ahahahhahahahahah:)al sana 5555555555555555555555 SIFIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:)
ne yapayım fatoş diye biri tablo yapamıyoda onun yerine ben deniyom işte böyle...............
bi de elimizde bir mühendis v:26:ar oda çakmıyo bi şeydennnnn.................
1.melek181.......
2.nmg10.......
bu yine bi denemedir..............hahahhhaaaaaaaaaaaaaaaa
bizim aramızı bozmaya çalışıyon gibime geldi fatoş hanımm....nihalim küsmez bana ben onun uzmanlık yapmış tüp bebek doktoruyum yaaaaaaaaaaaaaaabovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv nihal bu kavgada bile söylenmezzzzzz:)
bu yine bi denemedir..............hahahhhaaaaaaaaaaaaaaaa
deniyor deniyor bir çizik bile çizemedi:)
öpülecek varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
ot çöp uzmanısın sen ne doktoru olmaz olamazzzzzzzzzzzz:)bu arada ben hala adet olmadım maydonozda içtim:))bizim aramızı bozmaya çalışıyon gibime geldi fatoş hanımm....nihalim küsmez bana ben onun uzmanlık yapmış tüp bebek doktoruyum yaaaaaaaaaaaaaa
yine olmadı ya yazdıklarını uyguluyorum ama olmuyo..............