• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

Tamam
neee nihalmi ben çöp adam bile çizemem. ben müh. dğilimki ben bilmemki hahahhahha
melek çizimci o çizsinnnnn

Tamammmmmmmmmm beeeeeeeeeeeeee ben cizerim beceriksiz becerikliler cop adam bile cizemezmis tabi autocadte copadam ciizme tusu yook:-)ahahahahahahahahahahahah

Zirrikiya bakya liste ne durumda diyor ne listesi sanki ben evde oturdum o iste calisip telefondan giriyor internete he oldu koca bir liste yaptim alkis bana:-)
Allahim allahim liste miste yok. Ben burda yazilanlari zor okuyorum telefondan hem liste benim isim degil senin isin arastir bul artik :-)olmadi nihal cizsin:-)bana bulamayinnnnnnnnn :-)ahahahahahah

ben evdeyim tatlım ama ben işleri bi saysam senin kinden çoook benim işim......
valla UMUTSUZ:19::23::23::37::37: EV HANIMI oldum heeeeeeeee:6::6::6:

HEM nihal çizsin nasıl mühendis öyle o bi de mühendisim:126::126: diyo deme ama..........

valla kızlar ben yokum diye hemen gidiyonuz kaç sayfa ,okurken gözlerim şaşı oldu :111::111::111:
sizin yüzünüzden bebeğim şaşı bir anneye sahip olacak
hem çoook kıskandım hep fatoş öpülüyo ben öksüzmüyüm yaaaaaaaaaaa:23::23::23:
yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldi aramıza
fatoşum liste ne durumda balımmmmmmmmmmmm:24::24::24:

sen gel bana ben seni öperim kuzummmm:16::16::16::16::16::16::16:

Bu bir denemedir ........................ Kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

neyi denedi bu şimdi aklınımı ahahahhahahahahah:)al sana 5555555555555555555555 SIFIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:):52:
:52::52:
ne yapayım fatoş:23::23: diye biri tablo yapamıyoda onun yerine ben deniyom işte böyle...............
bi de elimizde bir mühendis v:26:ar oda çakmıyo:27::27::27: bi şeydennnnn.................:27:
:27:

ne yapayım fatoş:23::23: diye biri tablo yapamıyoda onun yerine ben deniyom işte böyle...............
bi de elimizde bir mühendis v:26:ar oda çakmıyo:27::27::27: bi şeydennnnn.................:27:
:27:

abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv nihal bu kavgada bile söylenmezzzzzz:)

1.melek181.......
2.nmg10.......

bu yine bi denemedir..............hahahhhaaaaaaaaaaaaaaaa

abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv nihal bu kavgada bile söylenmezzzzzz:)
bizim aramızı bozmaya :47::47::47:çalışıyon gibime geldi fatoş hanımm....nihalim küsmez bana ben onun uzmanlık yapmış tüp bebek doktoruyum:6::6: yaaaaaaaaaaaaaa:9:
:9:
bu yine bi denemedir..............hahahhhaaaaaaaaaaaaaaaa

yine olmadı ya yazdıklarını uyguluyorum ama olmuyo..............:52::52::52::52:

bizim aramızı bozmaya :47::47::47:çalışıyon gibime geldi fatoş hanımm....nihalim küsmez bana ben onun uzmanlık yapmış tüp bebek doktoruyum:6::6: yaaaaaaaaaaaaaa:9:
:9:

yine olmadı ya yazdıklarını uyguluyorum ama olmuyo..............:52::52::52::52:
ot çöp uzmanısın sen ne doktoru olmaz olamazzzzzzzzzzzz:)bu arada ben hala adet olmadım maydonozda içtim:))

1. fatoş
  2. melekgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Back