2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

Tamam
neee nihalmi ben çöp adam bile çizemem. ben müh. dğilimki ben bilmemki hahahhahha
melek çizimci o çizsinnnnn

Tamammmmmmmmmm beeeeeeeeeeeeee ben cizerim beceriksiz becerikliler cop adam bile cizemezmis tabi autocadte copadam ciizme tusu yookahahahahahahahahahahahah

ben evdeyim tatlım ama ben işleri bi saysam senin kinden çoook benim işim......
valla UMUTSUZ EV HANIMI oldum heeeeeeeee

HEM nihal çizsin nasıl mühendis öyle o bi de mühendisim:126::126: diyo deme ama..........

sen gel bana ben seni öperim kuzummmm

Bu bir denemedir ........................ Kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

neyi denedi bu şimdi aklınımı ahahahhahahahahah:)al sana 5555555555555555555555 SIFIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:)
ne yapayım fatoş diye biri tablo yapamıyoda onun yerine ben deniyom işte böyle...............
bi de elimizde bir mühendis v:26:ar oda çakmıyo bi şeydennnnn.................

ne yapayım fatoş diye biri tablo yapamıyoda onun yerine ben deniyom işte böyle...............
bi de elimizde bir mühendis v:26:ar oda çakmıyo bi şeydennnnn.................

abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv nihal bu kavgada bile söylenmezzzzzz:)

1.melek181.......
2.nmg10.......

bu yine bi denemedir..............hahahhhaaaaaaaaaaaaaaaa

abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv nihal bu kavgada bile söylenmezzzzzz:)
bizim aramızı bozmaya çalışıyon gibime geldi fatoş hanımm....nihalim küsmez bana ben onun uzmanlık yapmış tüp bebek doktoruyum yaaaaaaaaaaaaaa
bu yine bi denemedir..............hahahhhaaaaaaaaaaaaaaaa

yine olmadı ya yazdıklarını uyguluyorum ama olmuyo..............

ot çöp uzmanısın sen ne doktoru olmaz olamazzzzzzzzzzzz:)bu arada ben hala adet olmadım maydonozda içtim:))

1. fatoş
  2. melekgggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…