ben bilemem konu bu topiğin sahibi düşünsün . sonuçta topik sahibi yapar dimi yaaa hahhahhh
Benim vaktim yok bakmaya cidden yoksa hemen cozerdim ben telefonya yazi bile begenemiyorumbence de bunu fatoş düşün sün deme ama hhahhhhaaaaahhhh
kız valla hepimiz akıllı geçiniriz ama hepimiz safmışız
bişeyi bilemedik
selam
bende 4.tedavimi planlıyorum şubat mart gibi...
izmir de tedavi olan arkadaşlar var mı? nerede tedavi oluyorsunuz?
rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inşallahhh çok zor bir yol...
fatoşum melekim yarın yumurta kontrolüm var benimmm. siz biliyomusunuzkine
Yavru bende ilk baslayacagim ama melek biliyordur anlatsin canimbenim
yok kuzum ben biliyorumda az naz yapıyım size demiştim aslında.
kızlar napıyonuz ben ablamdayım özledim yawwww
Benim vaktim yok bakmaya cidden yoksa hemen cozerdim ben telefonya yazi bile begenemiyorumyoksa kolay is yani
Bu arada sen face ye baktinmi
Napalim canim ya ben isteyim malum cirmaliyorum
ben unutmuştum bakmayı dün akşam saat 11 de aklıma geldi şöyle bi baktım ama uykum çoktu iyice alıcı gözüyle bakamadım canım
bugünkırmızılardan haber varmı ???
Bi arkadasımın daha hamıle oldugu ogrendım bugun. .
3. Cocugu olacak... Nasıl bı ımtıhandır bu Rabbim. . Bız yıllarca annelık hasretıyle yanıp tutusuruz,
sadece 1 kere anne olabılmek ıcın candan gecerız.. Sa
hıp olabılenler de kaza olarak gorur o bebegı. .
Imtıhan dunyası ıste. . .şükürsüz olmamak gerek. . .
merhaba kızlar yıllardır formu takip edip fakat üye olamayan kişilik benim.Öncelikle yoğun bir tüp bebek protokolü uğraşı sonucu raporumu alıp tedaviye başlayacak olanlardanım desem yeridir.MUTLU sona ulaşmak için raporumu tamamlayıp ilaçlarımı yazdırıp almış bulunmaktayım.adetten itibaren 18 gün hastaneme çeğırıldım ilaçlarımı kullanmaya o zaman başlayacağım.tedavimi zeynep kamilde devam ettireceğim ilk denemem olacak ve kendi doğduğum yerde allahın da izniyle bende orada anne olmayı tercih ettim.Rabbim inş hepimize nasip eder bu duyguyu.5 senelik evliyim ve 4.seneme kadar düşünmedim ama son 1 senede aslında bu 4 sene neden düşünmedim diye kendime daha çok kızdım.önümüzde yoğun ve sabır beleyen bir süreç olduğunu hesaba katamadım :)
aramıza hoşgeldin. ayrıca başlığın beni çokk güldürdü. ŞUBAT TÜPCÜLERİ hahahhhahh
Yok bacim yok ergenlige girmemis kiz gibiyim ne bir akinti nede kirmizi 12gun gecti tik yok bendekasik agrisi felanda kalmadi sadece googuslerim aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?