• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

Sizin yontem mukemmelde canim ben hep ancak bu vakitlerde geliyorum ozamanda fazla takilmiyonuz hemen uyuklama moduna geciyorsunuz :1::1:birazdan hepiniz tetek ucarsiniz yine fatos(ben) tek basina kocada yok:50::50:

fatoş yok bugun çok uykum geldi canım uyumam lazım sabah 5 te kalkacam:):54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

adetin 2.günü gidiyorsun rahim kalınlığına bakıyorlar.yeterli incelikteyse tedaviye başlıyorsun benim 4.4mm başladılar tedaviye.lucrin başladım bide estorofem 2 adet başladım yarın 3 adete çıkarıcam hapı.8.gün kontrole çağırdılar rahim kalınlığı 7 geçince transfer ediyorlar ama en iyi kalınlık 8-9-10mm arası diyorlar sen ne zaman başlican...

burda adetin 12.gunu gel dediler sadece hap verecez daha sonra kontrol falan olacak dedigin gibi rahim kalinligi uygun oldugu zaman yerlestirecekler fakat lucrin falan niye onu anlamadim ben bu ayki adetimi bekliyorum iste bakalim benim bide cozulunce bozulurlarsa diye takintim olustu bugunlerde benimde 3 tane bi tanesi 5. gun iki tanesi 3. gun insallah rabbim hepimizin yuzunu guldurur ama su avrupa doktorlarina hic guvenim yok ya adamla sanki bilmeden yapiyorlar islerinii hic ustunde durmuyorlar insallah bu sefer yaniltirlar beni

canım o nasıl güzel bir mektup..... çok duygulandım yaa. bizimde kuzularımız gelecek bebeğim rabbimin izniyle bizi bekletselerde birgün kapımızı ansızın çalacaklar kuzucum inşallah.
tatlım bugün iyi gezdin yoksa kocişle sinemaya mı gittin:53:

inşallah güzel haberler verirsin bu süreçte sana hep destegiz burdan yaz ne yapıyosun bizde ögrenmiş oluruz canım inşallah tutunur bebegin

sagol canım yaaa..okadar çok bu konuları konuşup dertleşmek istiyorumki kimse anlamıyor beni.benim 1 tane taze 1 tane dondurulmuş transferim var ikiside negatif bu 3.dondurulmuş transferim olcak bunda ayrı bi heyacanım var neden anlamıyorum çok kilo verdim çok hazzırlandım 1 senedir ugraşıyorum 1 senedir şeker hapı kullanıyorum pko v ar bende...offf offff yazsam çok anlatcak şey varda yavaş yavaş anlatırım artık...

Sizin yontem mukemmelde canim ben hep ancak bu vakitlerde geliyorum ozamanda fazla takilmiyonuz hemen uyuklama moduna geciyorsunuz :1::1:birazdan hepiniz tetek ucarsiniz yine fatos(ben) tek basina kocada yok:50::50:

ahh kuzum kıyamam tek başınamısın ???? kocacın ne iş yapıyo tatlım :16::16::16:

burda adetin 12.gunu gel dediler sadece hap verecez daha sonra kontrol falan olacak dedigin gibi rahim kalinligi uygun oldugu zaman yerlestirecekler fakat lucrin falan niye onu anlamadim ben bu ayki adetimi bekliyorum iste bakalim benim bide cozulunce bozulurlarsa diye takintim olustu bugunlerde benimde 3 tane bi tanesi 5. gun iki tanesi 3. gun insallah rabbim hepimizin yuzunu guldurur ama su avrupa doktorlarina hic guvenim yok ya adamla sanki bilmeden yapiyorlar islerinii hic ustunde durmuyorlar insallah bu sefer yaniltirlar beni

canım yaaa geçen dondurulmuş transferinde bende çok düşünmüştüm çözülürken nolcak diye allaha şükür sağlıklı çözüldü iki tane buz tanem ama anneleri onları yaşatamadı.benimde 5.gün ebriyosuydu bu 3 taneside 5.gün inş sağlıklı çözünür bu buz tanelerimde.anneleride yataklarını bu sefer çok dikkatli hazırlıyor inş.ısıtıcam onları yaşatıcam...tedaviler değişiyor sizde sorun ne acaba bende pko var hipotiroid var varda var anam.

öyle canım valla bende size takılim bari .başına gelmeyen anlamıyor...bide sürekli tel açıp bak tvde ne var izle yok şunu ye yok şöyle yat yok böyle yat bilmiyorum sanki delirtiyorlar beni...

çok iyi anlıyorum canım:50::50::50:

benim herif her ilişkide o dediğini yapıyoo deliriyorum yaa ona göre kolay tabiii mutlu sona ulaşıyo nasılsa olan bana oluyo :17::17::17::17:

çok iyi anlıyorum canım:50::50::50:

benim herif her ilişkide o dediğini yapıyoo deliriyorum yaa ona göre kolay tabiii mutlu sona ulaşıyo nasılsa olan bana oluyo :17::17::17::17:

yok benim koca allahtan yapmıyor ama çevre bana yetiyor geçen kaynana aradı tv de göstermişler diyo manken kadınlarla uygulamalı nasıl yatilcak diye seyrettin mi diyor bi arkadaşta seyretmiş gösteriyor insanlar utanmıyorlarda biliyoruz herhalde 9 yıldır sizden mi ögrencem...anlamıyorlar saçma sapan şeyler...

canım yaaa geçen dondurulmuş transferinde bende çok düşünmüştüm çözülürken nolcak diye allaha şükür sağlıklı çözüldü iki tane buz tanem ama anneleri onları yaşatamadı.benimde 5.gün ebriyosuydu bu 3 taneside 5.gün inş sağlıklı çözünür bu buz tanelerimde.anneleride yataklarını bu sefer çok dikkatli hazırlıyor inş.ısıtıcam onları yaşatıcam...tedaviler değişiyor sizde sorun ne acaba bende pko var hipotiroid var varda var anam.

benimde bu 3. tedavim olacak bizim sorun pco + erkek sorunu insallah canimm rabbim bu sefere yuzumuzu guldursun bu sefere yastacan gibime geldi insallahda oyle olur iki tane transfer yapiyorlarmi neler yaptim buztanelerinin yataklari icin anlatirsan sevinrim benim icinde fikir olabilir

yok benim koca allahtan yapmıyor ama çevre bana yetiyor geçen kaynana aradı tv de göstermişler diyo manken kadınlarla uygulamalı nasıl yatilcak diye seyrettin mi diyor bi arkadaşta seyretmiş gösteriyor insanlar utanmıyorlarda biliyoruz herhalde 9 yıldır sizden mi ögrencem...anlamıyorlar saçma sapan şeyler...
ay kizlar durun bi bende kv den dert yanim sizlere normalde cok severiz birbirimizi ama gecen bana bu cocuk konusunda ne dese begenirsiniz bir yerde misafirlikteyiz sansa kim varsada hepsinin yaninda cocuklari vardi asagi indigimde bana diyor bak bi millete herkesin cocuklari yaninda goruyormusun hani bizimki bende tutamadim kendimi eee allah vermedikten sonra ben ne yapim dedim kusura bakma ama kendi kendime hasa yaratma imkanim yok...hemen kafasini egdi hadi ins allah bizimde yuzumuzu guldursun dedi...
degisik su kayinvalideler ya :1::1:

benimde bu 3. tedavim olacak bizim sorun pco + erkek sorunu insallah canimm rabbim bu sefere yuzumuzu guldursun bu sefere yastacan gibime geldi insallahda oyle olur iki tane transfer yapiyorlarmi neler yaptim buztanelerinin yataklari icin anlatirsan sevinrim benim icinde fikir olabilir

inşallah canım ya allah isteyen herkese versin.ben geçen iki transferimdede tecrübesizdim aslında değildim ama şartlar öyleydi busefer şartları kendim ayarlıyorum.valla 1 senedir kilo veriyorum o zaman 81 kiloydum şimdi 60 kiloyum hatta 58 düştüm ama ilaçlar biraz şişiriyor.sonra o zaman coraspin ve folik asit kullanmamıştım bu sfer 2 ay önceden başladımdr asöyledim çok iyi yapmışsın dedi.sonra biliyorsun pko hastalarına şeker hapı veriyorlar çok faydası varmış ozaman kullanmamıştım 1 senedir onu kullanıyorum...geçen transferde 7 mm kalınlıkla transfer gerçekleşti...ümitsizdim bu sefer dr uyardım ilacı fazla başladık bakalım 8.gün kontrolde neler olacak bu arada nar ve ananas yiyorum hergün ananası 1 ay önce başladım düzenli yemeğe.kendimi üşütmemek için ayaklarımı sıcak tutuyorum aslında sporda yapmak istiyorum ama korkuyorum...kararda veremiyorum spor yapsammı yapmasammı diye.sonra önceki transferlerime yatmadım çok fazla bu sfer yatıcam hatta onlarda 10 dk yürüyerek igneye gittim bu sefer hergün hemşire gettittircem eve :))) bide ben üniversitede yaptırıyorum kalabalık odalarda yattıtırıyorlar 2 saaat ve ben beze idrarımı yaparken çok sıkıntı yaşıyorum bu sefer özel oda tutup 3-4 saat yatıcam belkide daha fazla çünkü 1 saatlik yol gidicem ve çok bozuk yollar sarsıyor.anlican buz tanelerim için herşeyi yapıcam ve hastanede yanımda eşimden başkası olmicak.inş yaşatırım...

adetin 2.günü gidiyorsun rahim kalınlığına bakıyorlar.yeterli incelikteyse tedaviye başlıyorsun benim 4.4mm başladılar tedaviye.lucrin başladım bide estorofem 2 adet başladım yarın 3 adete çıkarıcam hapı.8.gün kontrole çağırdılar rahim kalınlığı 7 geçince transfer ediyorlar ama en iyi kalınlık 8-9-10mm arası diyorlar sen ne zaman başlican...

benim son denemem de doktor rahime tabakasına bakmadığı için transferi erteledi embriyoları dondurdu 2 ay sonra transfer yaptı ve tabiki sonuç negatif

kızlar maşAllah erkencisiniz:1::1: Allah kısmet ederse şubatta tüp bebek denicez...aslında bu ay başlıcaktık ama rahim filmi istiyorlar ve 1 ay dogum kontrol hapı kullanacakmışımm o yüzden şubata kaldı hakkımızda hayırlısı böyleymiş...24 yaşındayım 15 aylık evliyim.eşim 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu ama faydasını görmedik sperm sayımız az:14: ilk tüp bebek denememiz olacak... izmir smyrna art tüp bebek merkezinde başlıcazz...hepimizin ALLAH yardımcısı olsunnn kucaklarımız çifter çifter dolar inşallahhh:emir_bebek::emir_bebek: küçüklügümden beri ikiz çocuklarım olmasını çok istemişimdir inşallahh dualarım kabul olurda yaramaz bebişlerim olur:4:

ay kizlar durun bi bende kv den dert yanim sizlere normalde cok severiz birbirimizi ama gecen bana bu cocuk konusunda ne dese begenirsiniz bir yerde misafirlikteyiz sansa kim varsada hepsinin yaninda cocuklari vardi asagi indigimde bana diyor bak bi millete herkesin cocuklari yaninda goruyormusun hani bizimki bende tutamadim kendimi eee allah vermedikten sonra ben ne yapim dedim kusura bakma ama kendi kendime hasa yaratma imkanim yok...hemen kafasini egdi hadi ins allah bizimde yuzumuzu guldursun dedi...
degisik su kayinvalideler ya :1::1:

bilirim canım eşimin işten çıktığı bi zaman da bizimki milletin içinde beni sıkıştırıyodu

işe girsin sonra şimdi istemiyorum dedim bana oluyamuda korunuyon diyodu :41::41::41::41:

Back