Sizin yontem mukemmelde canim ben hep ancak bu vakitlerde geliyorum ozamanda fazla takilmiyonuz hemen uyuklama moduna geciyorsunuzbirazdan hepiniz tetek ucarsiniz yine fatos(ben) tek basina kocada yok
adetin 2.günü gidiyorsun rahim kalınlığına bakıyorlar.yeterli incelikteyse tedaviye başlıyorsun benim 4.4mm başladılar tedaviye.lucrin başladım bide estorofem 2 adet başladım yarın 3 adete çıkarıcam hapı.8.gün kontrole çağırdılar rahim kalınlığı 7 geçince transfer ediyorlar ama en iyi kalınlık 8-9-10mm arası diyorlar sen ne zaman başlican...
tatlım bugün iyi gezdin yoksa kocişle sinemaya mı gittincanım o nasıl güzel bir mektup..... çok duygulandım yaa. bizimde kuzularımız gelecek bebeğim rabbimin izniyle bizi bekletselerde birgün kapımızı ansızın çalacaklar kuzucum inşallah.
inşallah güzel haberler verirsin bu süreçte sana hep destegiz burdan yaz ne yapıyosun bizde ögrenmiş oluruz canım inşallah tutunur bebegin
sen kalk uyu canim sizin is durumlari malum tatli tatli ruyalar gor ...ama ben fatos derken kendimiz kastettimfatoş yok bugun çok uykum geldi canım uyumam lazım sabah 5 te kalkacam:)
Sizin yontem mukemmelde canim ben hep ancak bu vakitlerde geliyorum ozamanda fazla takilmiyonuz hemen uyuklama moduna geciyorsunuzbirazdan hepiniz tetek ucarsiniz yine fatos(ben) tek basina kocada yok
benim yöntemim buraya takılmak kakara kikiri yapıyoz iyi geliyo vallaaa
burda adetin 12.gunu gel dediler sadece hap verecez daha sonra kontrol falan olacak dedigin gibi rahim kalinligi uygun oldugu zaman yerlestirecekler fakat lucrin falan niye onu anlamadim ben bu ayki adetimi bekliyorum iste bakalim benim bide cozulunce bozulurlarsa diye takintim olustu bugunlerde benimde 3 tane bi tanesi 5. gun iki tanesi 3. gun insallah rabbim hepimizin yuzunu guldurur ama su avrupa doktorlarina hic guvenim yok ya adamla sanki bilmeden yapiyorlar islerinii hic ustunde durmuyorlar insallah bu sefer yaniltirlar beni
öyle canım valla bende size takılim bari .başına gelmeyen anlamıyor...bide sürekli tel açıp bak tvde ne var izle yok şunu ye yok şöyle yat yok böyle yat bilmiyorum sanki delirtiyorlar beni...
ahh kuzum kıyamam tek başınamısın ???? kocacın ne iş yapıyo tatlım
bende geldim gülüm burdayım başla sen ben muhabbete
çok iyi anlıyorum canım
benim herif her ilişkide o dediğini yapıyoo deliriyorum yaa ona göre kolay tabiii mutlu sona ulaşıyo nasılsa olan bana oluyo
canım yaaa geçen dondurulmuş transferinde bende çok düşünmüştüm çözülürken nolcak diye allaha şükür sağlıklı çözüldü iki tane buz tanem ama anneleri onları yaşatamadı.benimde 5.gün ebriyosuydu bu 3 taneside 5.gün inş sağlıklı çözünür bu buz tanelerimde.anneleride yataklarını bu sefer çok dikkatli hazırlıyor inş.ısıtıcam onları yaşatıcam...tedaviler değişiyor sizde sorun ne acaba bende pko var hipotiroid var varda var anam.
hoşgeldin kızzzz bittimi dua
ay kizlar durun bi bende kv den dert yanim sizlere normalde cok severiz birbirimizi ama gecen bana bu cocuk konusunda ne dese begenirsiniz bir yerde misafirlikteyiz sansa kim varsada hepsinin yaninda cocuklari vardi asagi indigimde bana diyor bak bi millete herkesin cocuklari yaninda goruyormusun hani bizimki bende tutamadim kendimi eee allah vermedikten sonra ben ne yapim dedim kusura bakma ama kendi kendime hasa yaratma imkanim yok...hemen kafasini egdi hadi ins allah bizimde yuzumuzu guldursun dedi...yok benim koca allahtan yapmıyor ama çevre bana yetiyor geçen kaynana aradı tv de göstermişler diyo manken kadınlarla uygulamalı nasıl yatilcak diye seyrettin mi diyor bi arkadaşta seyretmiş gösteriyor insanlar utanmıyorlarda biliyoruz herhalde 9 yıldır sizden mi ögrencem...anlamıyorlar saçma sapan şeyler...
bitti bitti allah kabul etsin sana özelden mesaj attım bak
benimde bu 3. tedavim olacak bizim sorun pco + erkek sorunu insallah canimm rabbim bu sefere yuzumuzu guldursun bu sefere yastacan gibime geldi insallahda oyle olur iki tane transfer yapiyorlarmi neler yaptim buztanelerinin yataklari icin anlatirsan sevinrim benim icinde fikir olabilir
adetin 2.günü gidiyorsun rahim kalınlığına bakıyorlar.yeterli incelikteyse tedaviye başlıyorsun benim 4.4mm başladılar tedaviye.lucrin başladım bide estorofem 2 adet başladım yarın 3 adete çıkarıcam hapı.8.gün kontrole çağırdılar rahim kalınlığı 7 geçince transfer ediyorlar ama en iyi kalınlık 8-9-10mm arası diyorlar sen ne zaman başlican...
ay kizlar durun bi bende kv den dert yanim sizlere normalde cok severiz birbirimizi ama gecen bana bu cocuk konusunda ne dese begenirsiniz bir yerde misafirlikteyiz sansa kim varsada hepsinin yaninda cocuklari vardi asagi indigimde bana diyor bak bi millete herkesin cocuklari yaninda goruyormusun hani bizimki bende tutamadim kendimi eee allah vermedikten sonra ben ne yapim dedim kusura bakma ama kendi kendime hasa yaratma imkanim yok...hemen kafasini egdi hadi ins allah bizimde yuzumuzu guldursun dedi...
degisik su kayinvalideler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?