2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

Insallahh ya vallahi ne zormus bebeginin olmasi cok ilginc ama ben evliligi dusunmezken bile hep korkardim nedense bebegim olmazsa diye hislerim cok kuvvetlidir normalde som agizlimiyim nedir ne dersem basima gelir

Banada istediğimiz an olacakmış gibi gelirdi sıfır his:) çok dizi izlemeklede ilgili olabilir ne biliyim hiç bu kadar uğraşacağım aklıma gelmezdi.Allahım isteyen herkese versin gerçekten çok zor ama ben inanıyorum bi zamanı var ve o zaman geldiğinde alıcaz bebişlerimizi kucağımıza

Kismet artik hakkimizda hayirlisi aslinda benim anca firsat buldum dogrudurust tedavi olmadim direk tup bebek icin bekledim insallah bu kadar beklemisken uzulmeyiz ?utlu haberler aliriz bu arada cok net

acele etme ve bence şu dogal kürlerden kullan eşine :)kavonazla yedir:)

Benimkinin iradesi çok iyi ya neler kullandı neler.Şuan yeni bir sürece girdik keçiboynuzu kürü incir siyah üzüm ceviz keçiboynuzu pekmezi portakal suyu vs bunları düzenli tüketmeye başladık bakalım hayırlısı bi faydası olcak mı göreceğiz.Allah yardımcımız olsun hepimizin...

Yesin yesin bu bahaneyle oh ne guzel ballar receller. Branzi diye bise okumustum onu bir arastirsana canim tam adini yazamadim ama telden anca bu kadar olmazsa aksam eve gecince link atarim

Insallahh ya vallahi ne zormus bebeginin olmasi cok ilginc ama ben evliligi dusunmezken bile hep korkardim nedense bebegim olmazsa diye hislerim cok kuvvetlidir normalde som agizlimiyim nedir ne dersem basima gelir

İnsanın bazen korktuğu şeyler başına geliyor işte canım.Hepimizin bir imtihanı var işte.Rabbim bizi çok sevdiği şeylerle imtihan ediyor.BU imtihanı hep beraber kazanırız İNŞAALLAH...

Aksam iyi bir arastirma yapalim ona gore ne yedircez adama karar veririz7ye kalmaz evde olurum cikista spora gidip gececem hemen

Evettttt hamis kalinacada birakmayalim butopigiiiiiiiiiii....moral olsunherkese insallah....bende evlenmeden once tup bebegi seda sayan programina cikan seyircilerden dinlerdim..simdi uzmani oldummm kader iste...nisanliyken sagolsun bir kaynanam varidr..habire derdibana sen zayifsin cocugun omaz kilo al, kilo al ne alakaysa.diye diye beynime sokmustu resmen.....sonra malesef evlenince esimde sorun cikti......kayinvalidemin bunu kabullenmesi cokk zor oldu..surekli benim oglum bakimli kilosu yerinde derdi....ama olan yine bana oldu..ben yaniyorum evlat diye.......hepimizin ole cok yurek yanginlarikalp kiriklari varkibu yolda...su etrafin vede en yakinlarimizin kirdigi kadar kimse kirmiyor bizi..bu arada 50 kiloyum cokta zayif degilim yani...

Bendebir an once tedaviye baslamak istiorum....bu arada bol bol dua edin kizlar....dualarla baslayalim tedavimize..ve Rabbime emanet edelim hem kendimizi hemde bebislerimizi

agzi. Olan konusuyor valla bana kilo diyolar sana zayifsin diyorlar bir kiside cikip allah demiyor ayrica keske sorun olmasaydi ama yinede sukur agzini susturursun sende olsa varya dunyayi zindan ederlerdi kader kismet rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin

Canimmmmben RAbbime siginiyorum..AAllahtan esim cok iyi ve anlaisli deli gibide cocuk seviyor ama.diyorm RAbbimbelki ben cok gunahkarim ama esim o kadar cok cocuk seviyorki ne olur onun hatrina bize evlat nasip et...

İnsanlar neden anlamiyor anlamiorum ha kadinda sorun ha ekekte bunuboyle yapan Allah degilmi sonucta..hersey onun istemesine bagli degilmi.....etrafa takilsak varya nefes alamayizki..biz rAbbimizden razi olalim insallah oda bizden razi olur ve hepimize evlat nasip eder....ah kardesim ahhh bu derdi cekmeyen anlamiyor malesef....bilmiyorlarki aslinda bizi elestirenler bizim akamizdan konusanlar bu derdi veren RAbbime karsi gunah isliyorlar....

Haklisin canim uzulme ama bak belki hemen olsa. Bukadar kiymetini bilmezdik ve bukadar rabbime siginmazdik hayirlisi oolsun. Uzulme artik benide uzme iyi seylerden bahset bebekimiizi once saglikli hayirli olsun ama gonlumuzden ne geciyor ben bugune kadar hep erkek isterdim erkek cocuklarina icim kaynardi bu aralar kizlara merak saldim

Öyle düşünmeyelim canım benim.Benim eşimde çocuklara o kadar düşkün ki yolda bi çocuk görse bakakalıyor.Ama benim günahım vs böyle şöyleri psikolojik olarak düşünüyoruz.Forumda neler var neler.İki tarafta da sorun olmayıpta bi sürü çocuğu olmayan arkadaşlarımız var.Herşey Allahtan.Bu bir imtihan.Yaşantısı çok kötü olup ta bisürü çocuğu olan insan var.Onlar günahkar olduğu içinmi veriyor Rabbim o zaman?Bunlar imtihanımızın birer parçası.Çevredeki insanlar akrabalar hepsi ayrı bi dert zaten.Ne konuştuklarını bilmiyorlar.Allah bunu kimseye yaşatmasın.Onların bizi anlamaları için bunu yaşamaları gerekiyor.Onun için hiç anlamasınlar bizi diye dua edelim...

Canimbenimmmmmicimiz yanginyeri iste..amasimdi biraz moral zamani....dedigin gibi oncehayirli ve saglikli olsunda..ben aslinda kiz hastasiyim..onu alayim susleyeyim giydireyim bayilirim..ama nedense bende erkeklere metak saldim...adini umut koyayim olsunda umudum olsn diyeyim..simi ahazir teyzesii umut efe oglusumun adi:)))herseyi hazirer bebisimin......ayyyy baslasak tedaviye ve yazsak hamisiz diye yaaaaa cokk heveslendimmmmm

Aynen canim haklisin..biliyormusun sevmedigim bir insan bile benim yasadiklarimi yasamasin diyorum...Rabbim hic kimseyi evlatsizlik ile sinamasin....canim sen nerede yaptirmayi dusunuyorsun tedavini?

Kizlar benim esim proxed iciyor..birde havuc suyu alioruz onukullanior...nette argimax men gordum gncnin urunuymus.bize yakin yerde bir markette sailiyormus..aksama bi gidip bakacz....insallah sifa olsunlar YArabbim..bebis olarak bize geri donsunler insallah...

Koymus cocugun adini umut efe tabi bekletir efelerin efesinaz yapiyor annesi

Canlar ben giriyorum arada telin sarj aleti bozuldu hastanede malum pazartesi cok yogun giremezsem kusura bakmayin ben yokken youtubede trt 1in dizisi var boyle bitmesin tavsiye ederim ben dun basladim internetten izliyorum cok guzel

Ya kizlar bende mobilden giriyorum..yazdiklarimmmm bazen harf eksigi olarak geliyor....arada bosluk olmuyor v.ss..ama anliosunuz dediklerimi ya bu yeter))

Canim sen hastanede hemsiremisin....bende netten kayip sehir dizisine bakiyorum:)))))

Son düzenleme:
Ya kizlar bende mobilden giriyorum..yazdiklarimmmm bazen harf eksigi olarak geliyor....arada bosluk olmuyor v.ss..ama anliosunuz dediklerimi ya bu yeter))

Canim sen hastanede hemsiremisin....bende netten kayip sehir dizisine bakiyorum:)))))

yok canım ben danışmada çalışıorum akşama kadar bın kışı kafamda::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…