neerde bu yaaaaaaaaa dürtme tuşuda yok dürterdik:)gelir gelir birazdan :)sen anlat ne yaptın bugün ben kitap okudum bi ara aşk kitabı ahahahhahahahah:)
fıstık okumadınmı ben dün yaptım bişe çıkmadı pko varya normal gecikme şans stresten galiba
hay böyle kadere birimizin olmak bilmez birimizin bitmek bilmez farketmesekte demekki ne kadar stres yapıyoruzstresin ne kadar etkilediğini bilirim benim normalde 5 6 günde biterdi bu ay 10 gün sürdü yaaa
hımmmmmm annen bişe demesin üzülmesin onunlada ilğilen canım benim bende alışveriş yapmak istiyorum bir kilo alıyorum bir kilo veriyorum bişe almakta gelmiyor içimden bu ara yine aldım davul gibi oldum:)ahahahhahahahah spor ayakkabı alayım bari:) yada şal ben büütün eşarplarımı dagıttım şimdi şal alıyorum tek renk her renk var hemde çok uygun kayma derdide yok:)napım canım gezdim koçişle az alışveriş yaptım hırka, badi gibi şeyler aldım. şal aldım işte öle şimdide annemler var oturuyoz işte arada size yazıyom.
hay böyle kadere birimizin olmak bilmez birimizin bitmek bilmez farketmesekte demekki ne kadar stres yapıyoruz
biz etkkilenmiyoruz desekte demekki çok etkileniyoruz:)evet stres yapıyoruz ve bu stres bizi ne kadar çok etkiliyo doktorlar diyo ya sakin olucan moralini bozmuycan diye doğru vallaa:26::26::26:
Gunaydinnnlar kizlar ben hala adet olmadim 4gun gecti adet uc gun once test yaptim bise cikmadi nekadar sanssiz biriyim bir yildir duzenliydi adetim sansa bak tam tedaviye basliycam adet olamiyorum ne gogus agrisi var ne bel agrisi sadece aradda kasik sizisi oluyor deli olacam
iyi geceler kızlar ben yatıyorum malum sabah iş var 5 te kalkacam:)muah muah öpüldünüz:)
Bende şuan tedavideyim bu ay benim adette tam 6 gün geç geldi hatta dr. la konuştuk hiç böyle olmazdı tedaviyi 1 ay erteleyelim mi dedik dr. umuzda yumurtalıklara bakayım ondan sonra karar verelim dedi ve iyi gözüküyo hemen başlayalım dedi başladık hayırlısı bakalım yarın yumurta toplanacak
slmm kizlar nasilsiniz hersey yolundadir umarimm hazirliklara basladinizmi ayin ortasina geldik benim yavas yavas heyecan basliyor tabi onunla beraber stresde...bu doktorlarda stres yapmayin diyor ya kizlar bi fikriniz varmi ben bu stresi nasil engellerim bu tedavimda daha rahat stressiz olmak istiyorum yardim edin lutfen herhangi bi yonteminiz varmi yoga moga gibi seyler haricc
Bende şuan tedavideyim bu ay benim adette tam 6 gün geç geldi hatta dr. la konuştuk hiç böyle olmazdı tedaviyi 1 ay erteleyelim mi dedik dr. umuzda yumurtalıklara bakayım ondan sonra karar verelim dedi ve iyi gözüküyo hemen başlayalım dedi başladık hayırlısı bakalım yarın yumurta toplanacak
kızlar merhaba bende 8 ocakta adet oldum.3 adet dondurulmuş embriyom var.dondurulmuş ebriyo transferine başladık bugün 4.günüm.perşembe kontrolüm var.transfer şubata kalmaz ama sonuç sanırım şubata sarkar.bende sizdenim yani...herkese hayırlı evlatlar versin allah.buradan sizlerle sohbet etmek isterim bende çünkü kimse durumumuzu anlamıyor anlayamıyor.çok üzülüyorum...
kızlar merhaba bende 8 ocakta adet oldum.3 adet dondurulmuş embriyom var.dondurulmuş ebriyo transferine başladık bugün 4.günüm.perşembe kontrolüm var.transfer şubata kalmaz ama sonuç sanırım şubata sarkar.bende sizdenim yani...herkese hayırlı evlatlar versin allah.buradan sizlerle sohbet etmek isterim bende çünkü kimse durumumuzu anlamıyor anlayamıyor.çok üzülüyorum...
benim yöntemim buraya takılmak kakara kikiri yapıyoz iyi geliyo vallaaa
canim bende dondurulmuslarla baslayacam aklimda cok soru isaretleri var kullanacagin ilaclar hangileri bide nasil bi yontem oluyor trde bu dondurulmus olayi adetin kacinci gunu gidiyorsun
canım canını sıkacak bi şey yok bi yek biz değiliz bunu yaşayan burda birbirimize destek oluyoruz iyi gelir sende katıl dök içini rahatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?