- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
bugün temizlik günü kızlar ama arada bi uğrarım hepinizi öptümmm
git hadi git evini temizlede gel de kaynatalım acık bende kalkıcam azsonra kahvaltı yapıcaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün temizlik günü kızlar ama arada bi uğrarım hepinizi öptümmm
tedavınız hayırlı olsun dualarımdasınızzzzzzzzzzzzzzzz pes etmek yooookkkkkkkkkkkkkkkkkk
tedavınız hayırlı olsun dualarımdasınızzzzzzzzzzzzzzzz pes etmek yooookkkkkkkkkkkkkkkkkk
hatunlar günaydınnn. nasılsınız ben buğün gezecem kocişle akşama doğru gelirim aklım sizde öpüyom hapinizi melekim,fatoşum ve diğer arkadaşlarım.
gelecem bekleyin canlar
geldim geldim aile içi şiddet vardı:))bi posta agladım içim rahatladı ben anne olursam gelinimi çok sevecem okadar zoruma gidiyorki meleğim sen biliyosun anlatmıştım her kapıyı açtıgımda selamun aleyküm demeyi bilen alnı secdeden kalkmayan bir kere allah razı olsun diyemiyor şimdi bana gelip allah kitap vijdan dedilermi kafayı yememek elde değilgel hadi amaaaaaaaaaaa
geldim geldim aile içi şiddet vardı:))bi posta agladım içim rahatladı ben anne olursam gelinimi çok sevecem okadar zoruma gidiyorki meleğim sen biliyosun anlatmıştım her kapıyı açtıgımda selamun aleyküm demeyi bilen alnı secdeden kalkmayan bir kere allah razı olsun diyemiyor şimdi bana gelip allah kitap vijdan dedilermi kafayı yememek elde değil
geldim geldim aile içi şiddet vardı:))bi posta agladım içim rahatladı ben anne olursam gelinimi çok sevecem okadar zoruma gidiyorki meleğim sen biliyosun anlatmıştım her kapıyı açtıgımda selamun aleyküm demeyi bilen alnı secdeden kalkmayan bir kere allah razı olsun diyemiyor şimdi bana gelip allah kitap vijdan dedilermi kafayı yememek elde değil
offffff kızlar nerdeniniz yaaa işi bitirdim kimse yok
sen işini bitirdin bizim işler çıktı tatlım geldim ama akşama kadar yetişecek tesbihler var onları bitiricem inş
ne oldu bitanem kim üzdü seni
üzülme sen kıyamam sana neyaptı kv
canınımı sıktı
takma kuşum oluyo böyle şeyler aile içinde arasıra bizim şimdi moralimizin bozulmaması gerek bebiş için
iyiyim ben canım sen napiosun stres attım içimi boşalttım azcık oh be rahatladım:)
iyiyim canımbenimmmfatoşum nerdesin sen özlettin kendini
merak ediyorum canım seni
ben evdeydim canım bugun sonra annnemlere gittim geldim iyiyim hala adet olmadım ama bugun gögüslerim acımaya başladı olurum heralde yakında yarın spora gitmem lazım havalar daha iyi hava soguk diye biraz boşladım hemen sagım solum çıkmaya başlada acayip bir yapım var anında kilon alıyorummseni merak ettim canım ya hiç sesin çıkmayınca