2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

tedavınız hayırlı olsun dualarımdasınızzzzzzzzzzzzzzzz pes etmek yooookkkkkkkkkkkkkkkkkk

tedavınız hayırlı olsun dualarımdasınızzzzzzzzzzzzzzzz pes etmek yooookkkkkkkkkkkkkkkkkk

sağol canım yaaa
inş bizde sizin kadar şanslı oluruz
sizde bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alın inş
sizin kaçıncı tedavide oldu

hatunlar günaydınnn. nasılsınız ben buğün gezecem kocişle akşama doğru gelirim aklım sizde öpüyom hapinizi melekim,fatoşum ve diğer arkadaşlarım.

hatunlar günaydınnn. nasılsınız ben buğün gezecem kocişle akşama doğru gelirim aklım sizde öpüyom hapinizi melekim,fatoşum ve diğer arkadaşlarım.

sanada günaydın minik kuşum gez gezde
at stresini o kadar iş güç yoruluyon tabii

gel hadi amaaaaaaaaaaa
geldim geldim aile içi şiddet vardı:))bi posta agladım içim rahatladı ben anne olursam gelinimi çok sevecem okadar zoruma gidiyorki meleğim sen biliyosun anlatmıştım her kapıyı açtıgımda selamun aleyküm demeyi bilen alnı secdeden kalkmayan bir kere allah razı olsun diyemiyor şimdi bana gelip allah kitap vijdan dedilermi kafayı yememek elde değil

tatlım merhaba canını sıkmamaya çalış canım yaaaaaa bu aralar malum moralimizi yüksek tutmamız lazım

bu arada kaynananla aynı binadamısın???????

ne oldu bitanem kim üzdü seni
üzülme sen kıyamam sana neyaptı kv
canınımı sıktı
takma kuşum oluyo böyle şeyler aile içinde arasıra bizim şimdi moralimizin bozulmaması gerek bebiş için

fatoşum nerdesin sen özlettin kendini
merak ediyorum canım seni

ne oldu bitanem kim üzdü seni
üzülme sen kıyamam sana neyaptı kv
canınımı sıktı
takma kuşum oluyo böyle şeyler aile içinde arasıra bizim şimdi moralimizin bozulmaması gerek bebiş için

iyiyim ben canım sen napiosun stres attım içimi boşalttım azcık oh be rahatladım:)

seni merak ettim canım ya hiç sesin çıkmayınca
ben evdeydim canım bugun sonra annnemlere gittim geldim iyiyim hala adet olmadım ama bugun gögüslerim acımaya başladı olurum heralde yakında yarın spora gitmem lazım havalar daha iyi hava soguk diye biraz boşladım hemen sagım solum çıkmaya başlada acayip bir yapım var anında kilon alıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…