• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 şubat ayında tüp bebek yaptıracaklar

resmimi koydum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakın bakınnnn melek yok yavrum ilk önce sen bakkkkkkk:)

merhabalar arkadaşlar:37: sabah uğrayamadım kocacımla kahvaltıdan sonra çarşı gezmeye çıktık daha yeni geldim:27::27::27::27:

maşallah canım pek güzelmişsin allah sevdiğine bağışlasın :nazar::nazar::nazar::nazar:

ay inanmazsın benimde aklıma geldi dün foto koyyum diye:52::52::52::52::52:

resmimi koydum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakın bakınnnn melek yok yavrum ilk önce sen bakkkkkkk:)
çooooooooooooook kıskandım ama ben yokken koymuşun
canım kaşlarını çoook beğendim ben çok severim böyle kaşı:16:
:16::16::16::16:

merhabalar arkadaşlar:37: sabah uğrayamadım kocacımla kahvaltıdan sonra çarşı gezmeye çıktık daha yeni geldim:27::27::27::27:

maşallah canım pek güzelmişsin allah sevdiğine bağışlasın :nazar::nazar::nazar::nazar:

ohh kocişle romantik haftasonu gezmesi heeeeeeee:38:
:38::38:romantik takılyonuz bakıyomda

bizde gezerdik haftasonlarında hep ama şimdi kendi işi herzaman fırsat olmuyo

ohh kocişle romantik haftasonu gezmesi heeeeeeee:38:
:38::38:romantik takılyonuz bakıyomda

bizde gezerdik haftasonlarında hep ama şimdi kendi işi herzaman fırsat olmuyo

heeeee kız elele gezdik :16::16::16::16:
bide mutfak robotum bozulmuştu (arçelik üçü bi arada olanlardan) çıbık mikser aldık:34:

çooooooooooooook kıskandım ama ben yokken koymuşun
canım kaşlarını çoook beğendim ben çok severim böyle kaşı:16:
:16::16::16::16:
teşekkür ederim kaşlı gözlüyüm ben:)ahahahhahah yüzüm idare eder:))bende tüm işi bitirdim şimdi bişeler yiyecem kocacıma kekte yaptım bir haftadır istiyordu bu arada kekim meşhurdur aslında hiç özenmem ama çok begenirler :)

sende koy:))güzel güzel gezmişsin ben evden çıkmadım temizlik ütü çamaşır bütün işimi bitirdim malum cumartesi benim temizlik günüm eşimde yok çalışınca bütün işler bugune kalıyor anca bitti

sende koy:))güzel güzel gezmişsin ben evden çıkmadım temizlik ütü çamaşır bütün işimi bitirdim malum cumartesi benim temizlik günüm eşimde yok çalışınca bütün işler bugune kalıyor anca bitti

kolay gelsin kuzum :16::16::16:

hadi bugün akşamlık koyyim:34:

nbr güzellikler ben evde değilim çok giremiyorum arasıra takip ediyorum ama

kimse yokmuuuuu?? :3::3::3::3:

canım sıkıldı yaaaa çay içiyoruz kocacımla muhabbet edcek varsa beklerim canlar:7::7::7::7::7:

Back